Человек не терпит насилия!

Все в теме. Коваленко и таможня

Звертаємось до представників влади, які кулаком б’ють себе в груди про те, як вони борються з корупцією, до представників ЗМІ, громадських діячів, суб’єктів господарювання і усіх, чия діяльність хоч якось пов’язана з митницею, операціями імпорт/експорт.

З минулого четверга замитнені і незамитнені вантажі експортерів зникають з митних постів в невідому напрямку, при чому власнику вантажу і його представнику не надають жодних документів, які б виправдовували дії слідчих СБУ і ДФС. Це відбувається як на Вінниччині, так і на Харківщині і Волині.

Розвантажують навіть ті вантажівки, що знаходяться поза межами митниці і ще не подали документи на митницю, і, більш того, розвантажують без присутності водія – просто вскривають фури, перевантажують товари і зникають!

Такого свавілля не було при жодній владі!

При особистій бесіді, керівники митниць посилаються на Коваленко Сергія Олександровича (заступника керівника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ) і натякають, що все можна «вирішити», попередньо домовившись.

Вартість “домовленості” – 10 тис. доларів США за одну вантажівку! Хто не згоден – залишається без свого товару.

Представники Громадської організації «Всеукраїнська Народна Рада протидії корупції та громадської експертизи влади» уже з самого  ранку виїхали на місця скоєння злочинів.

На даний момент ситуація виглядає наступним чином – представники правоохоронних структур відмовляються реєструвати заяви про скоєні злочини.

Усі в темі! 

“Народна Рада

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Не статья а бред. Всем известно, что указанное не возможно сделать без Шеремета и его шнырей. ВВБ рулит всей таможней они в теме и в доле

  2. Полный и не доказан ни одним фактом бред. И кому такое пришло в голову? Такое впечатление, что все экспортеры и импортеры полные дураки…. Думайте перед тем как писать ))

  3. такое впечатление что СБУ кому-то прищемила хвост и не дает свои грязные делишки делать на таможнях, а представители Громадської організації «Всеукраїнська Народна Рада протидії корупції та громадської експертизи влади» видно тоже в доле были и остались без обещанных процентов. СБ — так держать. А по сути самой статьи — полный бред и абсурд)))

  4. Що ти мелеш, коли це СБУ наступала на хвіст без зиску для себе? Ти приведи хоч один приклад, мені темному і затурканому селюкові, коли СБУ хоч одну справу про контабанду у великих розмірах довела до суду, чи може довела до суду хоч одного митника з команди Калетника? Може того, що в Закарпатті до дерева привязали? СБУшники, як і менти, під патронатом прокуратури десятками тисяч кримінальних справ порушують (проваджень), а потім їх продають за величезні гроші “терпилам”.
    За Шеремету я згідний на всі 100%

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ