Человек не терпит насилия!

Володимир Бойко: «Кудрявцев-молодший пішов з посади просто для того, щоби пересидіти галас і при нагоді знову повернутись на державну службу»

kudddrfull

Впродовж минулого тижня окрасою соцмереж була фотографія колишнього заступника прокурора Солом’янського району Києва Євгена Кудрявцева (до 2 грудня 2015 року – слідчого в особливо важливих справах прокуратури м.Києва) – старшого сина колишнього заступника (при генпрокурорів Васильєві – першого заступника) генерального прокурора України, легендарного Віктора Вікторовича Кудрявцева.

Віктор Вікторович заслужено вважається одним з найбагатших людей України. З кінця 90-х років завдяки своєму тестю – судді Верховного Суду України Віктору Кононенку – Кудрявцев-старший контролював основні грошові потоки корпорації «правосуддя», а його багаторічну монополію на ринку замовних судових рішень вдалось підірвати лише невгомовному Андрію Портнову. Після призначення генпрокурором Віктора Пшонки Кудрявцев-старший впродовж 15 хвилин був звільнений з органів прокуратури, – Віктор Павлович не терпів конкурентів – але зберіг і чималий вплив на судові органи, і неймовірні статки.

Цілком природно, що, урешті-решт, увагу журналістів привернув старший синок Кудрявцева з колоритною зовнішністю й татковими замашками. Після оприлюднення інформації про статки прокурорської родини, Євген Кудрявцев подав рапорт про звільнення з органів прокуратури. А «Українські новини» поширили інформацію про те, що причиною звільнення сина колись всемогутнього Кудрявцева стала та обставина, що він проходив люстраційну перевірку й все однаково мав бути звільнений у порядку Закону України «Про очищення влади».

Інформацію про люстраційну перевірку, розпочату щодо Кудрявцева-молодшого, також підтвердив рупор Генпрокуратури Владислав Куценко, який по кількості скандалів, у яких він замішаний, не поступається, до речі, Євгену Кудрявцеву.

Так ось. Ніяка «люстраційна перевірка» щодо Євгена Кудрявцева, насправді, не проводилась і проводитись не могла, оскільки він завбачливо запасся рішенням Окружного адміністративного суду м.Києва від 8 травня 2015 року в справі № 826/5956/15 (суддя Руслан Арсірій) про те, що не підпадає під дію Закону України «Про очищення влади», оскільки 18 лютого 2014 року, начебто, подав рапорт про звільнення з посади заступника прокурора Солом’янського району, але рапорт не був розглянутий з незалежних від Кудрявцева-молодшого причин. Ось ця постанова суду:

http://reyestr.court.gov.ua/Review/44067503

Звертаю увагу, що ініціатором судового розгляду став не сам Кудрявцев, а стороння особа, яка, типу, оскаржила бездіяльність прокуратури Києва, що не звільняє з роботи колишнього заступника прокурора Солом’янського району. Це – стандартний прийом, винахід якого судді приписують Кудрявцеву-старшому: з метою закріпити незаконний факт подати позов про спростування цього факту, у задоволенні якого буде відмовлено, щоби в наступному можна було посилатись на мотивувальну частину цього судового рішення.

Більш того, коли в жовтні 2015 року в прокуратурі Києва, дійсно, спробували були розпочати щодо Євгена Кудрявцева люстраційну перевірку, все той же ж суддя Арсірій роз’яснив власне судове рішення, винісши 20 жовтня ухвалу: «Роз’яснити …, що ч.ч. 3 або 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються до Кудрявцева Євгена Вікторовича»

http://reyestr.court.gov.ua/Review/52683235

Тому, насправді, Кудрявцев-молодший пішов з посади просто для того, щоби пересидіти галас і при нагоді знову поверутись на державну службу.

Володимир Бойко, FB

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

18 ответов

  1. Все дуже просто!Треба, щоб сімейка Кудрявцевих пояснила природу своїх статків, бізесу, сплачених податків.Відкрити анонімних повідомлень з доведенними фактами корупційних діянь Кудрявцева за всі роки “не пыльной работы”: події, обставини, передані грошові кошти, винесені рішення корупціонером Кудрявцевим чи його підлеглими особами. Надати гарантії свідкам.

  2. Все дуже просто!Треба, щоб сімейка Кудрявцевих пояснила природу своїх статків, бізнесу, сплачених податків.Відкрити реестр анонімних повідомлень з доведенними фактами корупційних діянь Кудрявцева за всі роки “не пыльной работы”: події, обставини, передані грошові кошти, винесені рішення корупціонером Кудрявцевим чи його підлеглими особами. Надати гарантії свідкам.

  3. Все дуже просто!Треба, щоб сімейка Кудрявцевих пояснила природу своїх статків, бізнесу, сплачених податків.Відкрити реестр анонімних повідомлень з доведенними фактами корупційних діянь Кудрявцева за всі роки “непыльной работы”: події, обставини, передані грошові кошти, винесені рішення корупціонером Кудрявцевим чи його підлеглими особами. Надати гарантії свідкам.

  4. Та що пояснювати? Розумні люди, а я до них відношу і багатих (як в тому анектоді — чого бідний? — бо дурний, а чого дурний? — бо бідний))) давно придумали схеми легалізації зароблених нелегальним шляхом активів (це і гроші, і майно і т.д.). І реально ніхто нічого не докаже, лише язиками поплещуть — як ці бойки-шабуніни (самі в житті нічого не досягли, от від жаби зеленої, що інші можуть блюють на всіх і все). Щоб не бути голослівним, наведу приклад Великобританії- всі олігархи там легалізували гроші в нерухомість, для цього працюють цілі юридичні компанії та офшорні фірми…але для економіки країни це вигідно, бо створює вигляд інвестицій та підтримує ріст економіки…Думаю, що була би політична воля — то у Великобританії швидко навели б порядок, але це спричинило б страшну економічну кризу- ринок нерухомості перегрітий ціною, це як у нас у 2008 році — квартири та земельні ділянки в столичному регіоні в ціні зростали на очах…а що потім сталося? отож бо…

  5. Кудрявцев старший до сих пор имеет Очень сильное влияние на принятие судебных решений,не важно какого суда Украины! Годами напряжённо выстраивал Свою вертикаль решений вопросов! Вся родня(человек 20),занимается обеспечением функционирования этой вертикали!В настоящий момент,он спокойно ожидает своей участи,после возврата весной людей Медведчука к власти в стране. С Медведчуком у него давно хорошие отношения! Жадный до денег Кудрявцев Ваш,Владимир Маркович.

  6. Да посмотрите на эту харю-мразь;и почему другие должны на даунбассе гибнуть,не успев ещё пожить,а эта тварь наслаждается жизнью-или в ато,или народ сам пристрелит такую падаль…..

  7. Ця банда реформаторів (єгорка, бойко та інші грантоїди) нагадує угрупування “Швондера” із знаменитого фільму…- “все забрати і поділити…”))) Від таких сракорматорів і розруха…

  8. Коли ми, нині люстровані, працювали на державу, якої так і не відбулось, вони гребли та ще й нас повчали. То й залишились ми і бідними, і дурними. Уже немає будь-якого сподівання на краще. Суцільне розчарування. А младореформатори — це політичні корупціонери, не більше. Сумно, що влада їм підіграє і, по-суті, замовчую про тих корупціонерів, у тому числі і в АП, КМ і т.д., яких дійсно треба невідкладно люструвати. То ж, як би ви не піарились, “господа хороші”, не видавали викривальної інформації, залишитесь ви крикунами і бездарами.

  9. Коли ми, нині люстровані, працювали на державу, якої так і не відбулось, вони гребли та ще й нас повчали. То й залишились ми і бідними, і дурними. Уже немає будь-якого сподівання на краще. Суцільне розчарування. А младореформатори — це політичні корупціонери, не більше. Сумно, що влада їм підіграє і, по-суті, замовчує про тих корупціонерів, у тому числі і в АП, КМ і т.д., яких дійсно треба невідкладно люструвати. То ж, як би ви не піарились, “господа хороші”, не видавали викривальної інформації, залишитесь ви крикунами і бездарами.

  10. Коли ми, нині люстровані, працювали на державу, якої так і не відбулось, вони гребли та ще й нас повчали. То й залишились ми і бідними, і дурними. Уже немає будь-якого сподівання на краще. Суцільне розчарування. А младореформатори — це політичні корупціонери, не більше. Сумно, що влада їм підіграє і, по-суті, замовчує про тих корупціонерів, у тому числі і в АП, КМ і т.д., яких дійсно треба невідкладно люструвати. То ж, як би ви не піарились, “господа хороші”, не видавали викривальної інформації, залишитесь ви крикунами і бездарами.

  11. Треба люструвати всіх грантоідів і іншу нечисть яка прийшла до влади в 2014 році, але кудрявцевих , ярем , та ін. В першу чергу.

  12. А може і призовуть на службу Кудрявцева Е. до ЗСУ по Указу Президента України про часткову мобілізацію, який вийде в січні 2016 року.

  13. Боже , ну и харя у этого Кудрявцева . Это типичное лицо современной реформированной прокуратуры .

  14. Я сам из бывших прокурорских. Кудрявцева В.В. знаю не понаслышке. Он земельный магнат в Крыму Кудрявцев , используя служебное положения отжал сотни га жирной земли , которую успешно продал. Не брезговал он и взятками в 1 мл.долларов.Масштабы его коррупции возмутили даже Пшонку , который сразу выгнал Кудрявцева.Сам Кудрявцев является мультимиллионером. Никаким бизнесом он никогда не занимался. Короче мразь редкая

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ