Человек не терпит насилия!

Три человека пострадали от взрыва гранаты под Киевом

В Буче (Киевская обл.) неизвестный на парковке возле супермаркета бросил гранату РГД-5.
 
Об этом сообщили очевидцы на странице сообщества “Бучанська варта” в Facebook.
 
“Неизвестный бросил гранату РГД-5 в Буче на бульваре Б. Хмельницкого, возле церкви. Трое раненых”, – говорится в сообщении.
 
Также взрывом были повреждены три автомобиля на парковке. 
 
Как сообщили в управлении Нацполиции Киевской области, подозреваемый в подрыве гранаты был задержан через 15 минут после сообщения. Пострадавшие доставлены в больницу.
 
“В 18.35 в Ирпенский отдел полиции поступило сообщение, что в Буче на парковке возле одного из супермаркетов разорвалась граната. Следственно-оперативная группа выехала на место вызова. Через 15 минут сотрудники уголовного розыска задержали подозреваемого, который пытался скрыться”, – говорится в сообщении.
 
Отмечается, что 36-летний злоумышленник взорвал боевую гранату рядом с людьми. Трое пострадавших молодых доставили в медучреждение. Сейчас их данные выясняет полиция.
 
Выясняются детали происшествия, продолжаются следственно-оперативные мероприятия.

Сегодня

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Прямі наслідки реформи імені авакова. Якомога швидше потрібно врегулювати законодавство щодо придбання в користування вогнепальної зброї. Правоохоронна система прогнила і не здатна забезпечити безпеку громадян. Це можуть зробити виключно самі громадяни. МВС потрібно взагалі розпустити як паразитуючи структуру, а функції правопорядку передати губернаторам з правом громадян обирати регіональних керівників силових відомств, а ті в свою чергу повинні бути підзвітні облрадам. Всю нечисть з Богомольця розігнати, більша половина з них одразу в кацапію дремене, а в кого ще совість до кінця не продана, той застрелиться з табельного. Держава збереже цілу кучу міліонів, які спрямувати на модернізацію потреб армії, яка і в середині держави наведе порядок. Правда, для цього потрібно розігнати старий генералітет.

  2. Какая армия, сплошные алкоголики. Почитайте отчет МО о небоевых потерях. Волосы дыбом встанут. Почти 90% потерь личного состава по причине алкоголизма.

  3. Срочно создайте справочник на тему:-“куда в Киеве с гранатой податься”. Народ все больше приезжий. Не в курсах.

  4. Справа № 667/9340/15-к
    Слідчий в ОВС слідчого відділу прокуратури Херсонської області Михейченков М.М. звернувся до суду з клопотанням, в якому просить надати йому або за його дорученням співробітникам відповідних оперативних підрозділів тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю ПрАТ «МТС Україна» (юр. адреса м. Київ, вул. Лейпцигська, 15), що містять інформацію про всі вхідні, вихідні дзвінки та вхідні, вихідні СМС повідомлення, який має мобільний телефон ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродж. смт Білозерка Білозерського району Херсонської обл., що проживає за адресою: АДРЕСА_1 № НОМЕР_1 за період часу з 21.11.2015 по 22.11.2015 року включно із вказівкою базових станцій, їх адреси, під час кожного випадку користування та ІМЕІ мобільного телефону, а також на отримання їх копії в електронному та друкованому вигляді.

    Вказане клопотання мотивував тим, що 22.11.2015 у період з 03 год. 12 хв. до 06 год. 55 хв. у ході проведення огляду місця події зліва у кюветі в напрямку м. Цюрупинськ — с. Раденське Херсонської області автошляху М-24 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч на 33 км+140 м було виявлено автомобіль марки «Опель» без номерних знаків, який мав пошкодження передньої центральної частини, зокрема: розбита права передня блок фара, розбито переднє вітрове скло, деформований передній правий бампер, капот та переднє крило.

    У ході огляду автомобіля виявлено та вилучено фрагмент біологічної речовини з правого переднього крила, змиви бурого кольору, схожі на кров з правого переднього крила, з центральної правої стійки, з передньої та задньої пасажирської правої двері автомобіля, з криши автомобіля, зразок волокна з правого переднього крила автомобіля та інші предмети, що вказують на порушення невстановленою особою правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

    Під час огляду встановлено, що зазначений автомобіль було виявлено колишніми співробітниками УДАІ УМВС України в Херсонській області, які також вказали на те, що біля автомобілю знаходився в.о. ст. о/у в ОВС ВВБ в Херсонській області ДВБ НП України ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_3, уродж. м. Первомайськ, Луганської області, прож. АДРЕСА_2.
    Слідчим суддею встановлено, що слідчим відділом прокуратури Херсонської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42015230000000359 за ч. 2 ст. 286 КК України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ