Человек не терпит насилия!

Що нового по пенсіях в 2016р

Багато розмов про збільшення грошового забезпечення військовим. Разом з цим вживаються заходи щоб не перераховувати пенсії тим хто її вже отримує і не підняти тим хто піде на песію в 2016р в порівнянні з 2015р.
Новим ЗАКОН УКРАЇНИ Про Державний бюджет України на 2016 рік , хочуть надати КМ України право ПОВРІЗАТИ виплати при звільненні, пенсії по інвалідності, по втраті годувальника і взагалі переглянути ст.43 про грошове забезпечення для нарахування пенсії.

Із тексту : норми і положення частин першої та другої статті 9, статей 14, 22, 36, 37 та 43 Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” (Відомості Верховної Ради України, 1992 р., № 29, ст. 399 із наступними змінами); ”; пункту 3 статті 8, статей 91 , абзацу шостого статті 11, 12, абзаців першого і другого пункту 2 статті 15 Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” плюс ще 30 Законів …. застосовуються у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України, виходячи з наявних фінансових ресурсів державного і місцевого бюджетів та бюджету Фонду соціального страхування України.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ