Человек не терпит насилия!

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА МЕШКАНЦІВ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРУ УКРАЇНИ АРСЕНІЮ ЯЦЕНЮКУ.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА МЕШКАНЦІВ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРУ УКРАЇНИ АРСЕНІЮ ЯЦЕНЮКУ.
Шановний Арсеній Петрович!
Звертаються до Вас пенсіонери та мешканці м. Кіровограда та області.
Скільки Ви ще будете знущатися з Українського Народу!? Що не день, то новини, та не добрі, а гіркі! А що не новина, то гірша за попередню!
В місті та області виникла штучна проблема стосовно оплати мешканцями міста та області за використаний газ та послуги щодо його постачання.
Під час однієї з апаратних нарад голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко повідомив що «На Кіровоградщині стали менше платити за газ. Під загрозою опалювальний сезон. наявність боргів завадить успішно розпочати та пережити опалювальний сезон», а 21 жовтня 2015 року на селекторній нараді під головуванням першого заступника голови правління НАК „Нафтогаз України” Переломи С.В. розглянуто питання розрахунків за спожитий природний газ, де також акцентувалася увага на боргах за газ. Але як ці боги можуть зникнути, коли споживач газу не може за нього розрахуватися без банківської накрутки.
Суть проблеми полягає в тому, що на сьогоднішній день, сплатити за газ без оплати банківського комісійного збору НЕ МОЖЛИВО!!!
ОЩАДБАНК- лідер по отриманню комунальних платежів, бере 7 гривень за транзакцію, плати хоч готівкою, хоч через термінал.
ПРИВАТБАНК – другий по отриманню комунальних платежів, бере 3 гривні за таку послугу.
Спроба сплатити за газ готівкою в касі «ГОРГАЗ», також оказалася невдалою, адже в цій установі грошей не приймають, каса ліквідована, і охоронці відправляють набридливих громадян до ДП «ЦЕНТРГАЗ», вважаючи громадян за дурнів, начеб то вони не розуміють, що обидві установи знаходиться в одній будівлі, та відправляють до «СЄНІ», та ще й з ухмилянням питають, «А чи знаєте ви, хто такий «Сєня»? Знаєте, ну то до нього і йдіть!»
Ну чому я, пенсіонер, людина похилого віку, яка отримує 1600 гривень пенсії, повинна бігати по місту, а мені важко, хворі ноги, та шукати де сплатити за газ!!!?
Я добросовісний платник, і таких як я багато, обшкультигала весь центр міста, за пів дня заплатила за воду та електропостачання, а за газ так і НЕ ЗМОГЛА ЗАПЛАТИТИ!!! Для мене 7 гривень, це буханка хліба на тиждень, так чому я повинна віддавати державному Ощадбанку в рік 12 буханок хліба, що мені вистачає на 2 місяці, або 1 кг доброго м’яса, якого мені хватило б на пів місяці, а то й більше???!!!
В банківських установах кажуть, це газопостачальна компанія не уклала договір, і не хоче укладати. А я вважаю, що це Ви Арсеній Петрович НАВМИСНО, даєте можливість державному банку заробити на народі, який і без цих витрат жебракує. Зверталася я місцевих органів влади — Департаменту
житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА, там мені почали пояснювати, що це все не в їх компетенції, і знову посилалися на не підконтрольність їм банківських установ.
Ну а Ви, прем’єр міністр України, можете щось зробити для Українського народу!!!???
З повагою, пенсіонери та мешканці міста Кіровограда. Нас рівно стільки, скільки абонентів – споживачів газу.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ