Человек не терпит насилия!

Тест для журналистов про работу прокуратуры!!!

Пропонується тест журналістам засобів масової інформації (відгадку на наступні варіанти відповіді) прийнятого рішення головним військовим прокурором Матіосом А.В. на постанову Ужгородського міськрайонного суду з наступних варіантів:
Варіант 1. Особа-3 доопрацювала матеріали та подала по новій в суд протокол, а Особа-1 притягнута до адміністративної відповідальності за корупційне правопорушення;
Варіант 2. Особа-3 недоліки не усунула та просунулася по службі, Особа-1 покарання не зазнала, просунувся по службі та в подальшому була нагороджена іменною зброєю;
Правильна відповідь знаходиться в рішенні Генпрокуратури та Міністерства оборони України, яка доступна до журналістів, яких зацікавила додана постанова суду.

Справа № 308/3871/15-п
3/308/1708/15
П О С Т А Н О В А
І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И
06 квітня 2015 року м. Ужгород
Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Микуляк П.П., розглянувши матеріали адміністративної справи відносно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, мешк. м. Ужгород, вул. Бородіна, 22, працюючого на посаді військового комісаріата Закарпатського військового комісаріату, — за ст.172-7 КУпАП,
-В С Т А Н О В И В :
02 квітня 2015 року старшим прокурором військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіоналу України ОСОБА_2 було складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення №1 відносно військового комісаріата Закарпатського військового комісаріату ОСОБА_1 за ст.172-7 КУпАП «неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів».
Відповідно до вимог ст.280 КУпАП орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов’язаний з’ясувати: чи було вчинено адміністративне правопорушення, чи винна дана особа в його вчиненні, чи підлягає вона адміністративній відповідальності, чи є обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність, а також з’ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.
06.04.2015 року на адресу суду надійшов лист ТВО військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України ОСОБА_3 від 03.04.2015 року №2/1028 вих.15, про повернення протоколу про вчинення адміністративного корупційного правопорушення відносно військового комісаріата Закарпатського військового комісаріату ОСОБА_1 та матеріалів перевірки для доопрацювання.
Враховуючи зазначені обставини, приходжу до висновку про необхідність у відповідності до ст.278 КУпАП повернення матеріалів зазначеної адміністративної справи ТВО військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України — для їх доопрацювання.
Керуючись ст.278 п.2 КУпАП, суддя, —
П О С Т А Н О В И В :
Матеріали адміністративної справи відносно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, мешк. м.Ужгород, вул.Бородіна, 22, працюючого на посаді військового комісаріата Закарпатського військового комісаріату, — за ст.172-7 КУпАП повернути ТВО військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України — для їх доопрацювання.
Постанова оскарженню не підлягає.
Суддя: Микуляк П.П.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. телеглядач;
    Толик обере вариант номер 1.
    тому що вин розумный,впевнений що вин вже знае хто злив Иловайск та хто пуляв у Миколаевича,та як боротися з корупциею!!!!!!

  2. є третій варіант, побули три дня в АТО, стали уч.бд,і на закони їм наплевати. А Толік в антикорупцї не розбирається.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ