Человек не терпит насилия!

Рошеныч (он же Пьеро Липецкий — ИУДА Майдана

Ну что, господа украинцы.Вторая годовщина революции достоинства на дворе, а что имеем? Шоколадного коррупционера во власти,одноклассников,кумовьев и родственничков с сынками в ВР, судах и прокуратурах.Еще имеем лугандон, в котором в три смены работают заводы самого доброго мецената (для сепаров)из Киева Ахметова.Еще имеем депутатов,соратников беглого Януковича,которые принимают законы вместе с БПП.Еще имеем море ежедневной брехни про АТО и якобы реформы, премьера который нам поет про то, что нищета народа якобы связана с “войной” , а не с коррупцией.И конечно же тысячи похоронок в дома патриотов Украины.Да, еще как и у россиян, фашисты те,кто не верит в шоколадного фюрэра.ДОСТАЛО

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Скачим дальше.Щас кролек выдаст по 30 грн.тем у кого разбили носы на майдане, а през — медальки инвалидам и все пучком.Мусора и прокуроры самолюстрируются пропуская сепарам жрачку,водку и бабло по 1000грн. на блокпостах Бахмута и Волновахи.Правый сектор и крымских татар объявят фашиками и бандеровцами за срыв выгодных контрактов с крымнашими.Олигархат непобедим.

  2. А чем плохо зарабатывать на блок постах????Люстрацию пройдем, да еще и бабулесов заработаем.Слава революции Гидности , или как там эту х…йню прозвали.

  3. Размечтался Моня. Иди пейсы подстриги, шестерка ФСБ-шная. Это если на оплате у хозяев. Другой вариант — просто еврейский поц, который не понимает, что обратно впихнуть невпихуемое нельзя. Украина вышла из-под российского контроля навсегда хочется это вам или нет. Подстриги пейсы.

  4. У парламенті пропонують створити службу забезпечення правопорядку в сесійній залі.

    Відповідний законопроект № 3518 зареєстрував нардеп від «БПП» Вадим Кривохатько.

    Документом пропонується внести зміни до законів «Про статус народного депутата» та «Про регламент Верховної Ради» щодо забезпечення правопорядку під час роботи парламенту.

    Передбачається служба парламентського пристава є самостійним структурним підрозділом, що забезпечує правопорядок у сесійній залі парламенту і виконує церемоніальні функції.

    Визначається, що таким приставом є службова особа парламенту з числа народних депутатів, яка зобов’язана виконувати рішення парламенту і доручення головуючого на засіданнях щодо підтримання порядку, видалення з зали порушників, а також забезпечення кворуму на засіданнях.

    Передбачається, що служба складається з 4 працівників і підпорядковується голові Ради.

    Службу пропонується комплектувати працівниками з числа колишніх офіцерів Збройних сил, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України або Управління державної охорони, зростом від 190 см, спортивної статури, з чітким сильним голосом.

    Раніше спікер Володимир Гройсман пригрозив встановити на дверях електрозамок, щоб не випускати депутатів із зали після початку засідання. «Я попрошу, щоб на ці двері поставили електрозамок. О 10 зайшли і до 12 не виходимо. З 12 виходимо до 12:30. О 12:30 зайшли і не виходимо»,— сказав він. На що хтось із депутатів сказав: «Ми і так тут на електротериторії, на електростільцях».

    Джерело: УНІАН.

  5. посмотрите в ютубе интервью порошенка,которое он дал тиму себастьяну в передаче зона конфликта,по моему у чувака явно выресовывается умственное росстройство

  6. Скандальная речь президента Порошенко о том, что страна могла бы пережить войну и без помощи волонтеров, всколыхнула блогосферу.

    Волонтеры написали не один ответ президенту, – пишет ИНФОРМАТОР.

    Например, Даниель Ковжун уверен, что без помощи гражданского общества власть потеряла бы еще больше территорий:

    “Петр Алексеевич, вы бы победили без нас? Как? Взорвав мосты через Днепр? Дав решающий танковый бой в Пуще?

    Все победы в этой войне были достигнуты добровольцами, снабжаемыми волонтерами. Да, много военных проявило настоящий героизм. Но победы? Именно добровольцы захватывали город за городом, пока их не встретила армия РФ под Иловайском.
    Читайте также: Порошенко: полицейские больше не коррумпированы

    Каски? Бронежилеты? Аптечки? Вода? Я лично, только я и Павка Корчагин, отгрузили и отправили в Сектор Б прошлым летом 150 тонн – тонн!!! Воды в бутылках. А генералы списывали деньги. Я отправлял полные бусы бронежилетов, так что они на осях сидели и еле ехали. Наши плащи до сих пор мелькают по всему фронту.

    Сори, Петр Алексеевич, это вы напрасно. Вы никого не победили, вы потеряли людей в котлах. Вы – власть, и именно представители власти остановили автобус Правого Сектора и избили жестоко тех добровольцев, которые ехали защищать территориальную целостность страны, которая прописана в Конституции, Гарантом которой вы являетесь.

    Нам что, делать больше нечего, кроме как волонтерами быть? Да только из-за вашей беспомощности мы бросили семьи и работу и отправились исправлять ситуацию, когда вы показали полную неспособность мобилизовать ресурсы и людей.

    Так что нет. Это мы победили бы без вас. А вы без нас про*ли полстраны”, – завершил волонтер.

  7. Народний депутат України, один з лідерів УКРОПу Віталій Купрій вимагає від СБУ допитати Президента України Петра Порошенка про причини його відмови обміняти українську льотчицю Надію Савченко на одну з соратниць терористів.

    Про це Віталій Купрій написав 4 грудня на своїй сторінці у мережі Facebook. «Я направив депутатське звернення до слідчого ГУ СБ у місті Києві та Київській області, який займається цією справою (щодо незаконного позбавлення волі української льотчиці), з вимогою допитати Петра Порошенка щодо його відмови обміняти Надію Савченко», – написав нардеп.

    За його словами, Петро Порошенко давно міг би звільнити Надію Савченку з російського полону, але не скористався цією можливістю. Віталій Купрій нагадав, як раніше лідер УКРОПу Геннадій Корбан під час засідання Печерського районного суду міста Києва розповів про свою безпосередню участь в обміні затриманих російських терористів на українських полонених. Зокрема, він повідомив про те, що свого часу, невдовзі після того, як Надія Савченко потрапила у полон, один з лідерів терористів Ігор Безлер був готовий обміняти її на громадянку Наталію Іванову. Тоді лідер УКРОПу особисто привів сестру української льотчиці Віру Савченко до Адміністрації Президента, однак Петро Порошенко так і не прийняв її.

    «Але вона змогла поспілкуватися з іншою людиною в АП. У результаті обмін так і не відбувся, оскільки «Порошенко не дав добро»… Країна та слідство мають знати своїх «героїв», – наголосив депутат Купрій.

  8. так что кусантик из садика 2 года уже краина без бандитов без коррупции без воровства без фсбшных троллей.покращення наступило во всем или только сени и пороха

  9. Вчера у Шустера по телеку говорили, что амеров в Украине не устраивет 3 чела — Рошеныч,Яценюк и моШонкин.Походу Байден будет их в унитаз сливать.Хотя мо моему мнению им лючше на Майдане яйца отрезать без наркозу.

  10. «Якесь збочене, раніше невідоме мені приниження». Як охорона Порошенка не пускала людей до Будинку офіцерів
    Вчора в Києві в Центральному будинку офіцерів о 15:00 відбувся урочистий захід до Дня збройних сил України.
    Міністерство оборони попросило мене долучити нашу експозицію проекту “Воїн. Воля крізь віки” — щоб гості перед виступами високих військових чинів і концерту могли в холлі подивитись виставку фотографій. Я була рада приєднатись до заходу і в такий спосіб привітати військових з їх святом: сама завчасно завезла фото і з нетерпінням очікувала події.
    В призначений день і час, я разом із моїм колегою і другом Станіславом, приїхали до Будинку офіцерів. По всій вулиці не можна було паркуватися. Нові модні поліцейські через одного нахабно зганяли нас із займаного місця, деякі дозволяли собі кулаком стукати у вікно і відчиняти двері авто (!), це при тому що жодних правил дорожнього руху ми не порушували, просто їм було “вєлєно нікому нє давать парковатся”. Врешті, притулившись десь в дворі, ми побігли до Будинку офіцерів щоб біля входу зустрітись із Оксаною — організатором виставки від Міноборони, і разом зайти.
    Проте як тільки моя нога ступила на тротуар до мене підбігла упакована по всім правилам охорона і стала вимагати щоб я десь собі відійшла. Інших гостей, що стояли біля входу до Будинку офіцерів, охорона на той момент вже розігнала. Я такого нахабства на свою адресу не сприйняла, і вклавши всю суворість в голос і погляд, поцікавилась чи охоронець при своєму глузді, щоб вимагати від мене десь відійти. “Ну, ладно, стойтє тут” дозволив він. Чіпати руками вочевидь не наважились. Аж раптом до будівлі під’їхав пафосний кортеж з якого виліз Петро Порошенко. Президента привітав очікуючий на вході Муженко і вони разом зайшли до Будинку офіцерів.
    Після цього двері зачинились прямо перед носом у нас і всіх інших гостей. Менторським тоном охорона повідомила, що поки президент не пройде до зали, в холл нікого не пустять.
    Читайте также: Порошенко рассказал, как его очаровал «киборг Прокурор»
    І ми стояли і чекали поки президент Порошенко мимохідь огляне мої фото і зайде до зали виголошувати промову. Стояла і чекала я — автор виставки. Але то ще менше зло. Стояли і чекали кілька молодих військових зі своїми дамами під руку. Там же, скромно усміхаючись у вуса, стояв народний артист Павло Зібров, запрошений туди виступити.
    Ми стояли і чекали поки шоколадний король соізволить пройти до зали.
    Якесь збочене, раніше невідоме мені приниження. Коли ти, вільна людина, маєш дотримувтась обмежень не згідно закону, а згідно здичавілих совково-рабських звичаїв прогинання перед вищими чинами. Стояти, чекати, мерзнути, відійти, не заважати, стати непомітним, зникнути щоб не псувати фон гаранту.
    Заходячи в холл Будинку офіцерів, я думала яке все це дно, але “тут знизу постукали” — не можна було заходити до зали поки президент не закінчить промову. Знову чекали. Під кінець промови дозволили зайти.
    Постояла і почула від Порошенка, що “ми б справились із без волонтерів”. А потім цей автор “режиму тиші” і смертельних котлів став вручати ордени матерям загиблих бійців, яких він сам і вбив своїми рішеннями і військовою політикою. Після цього я розвернулася і пішла геть. Гидко.
    Сподіваюсь, що гостям-військовим фото сподобались.
    Сподіваюсь, що в нас буде кращий президент.

  11. Вальцман-Порошенко болен психически. Он не любит людей.
    Договаривайтесь без него. Скоро будут новые котлы.
    Пора что-то делать…

  12. Котлов не будет.Рыжая татарская свинья вместе с бизнеспартнером рошенычем здадут Украину кремлевскому хуйлу и так.А вот Майдан новый будет, как бы помаранчево-регионально-коммунистические бляди не пытались отвлечь внимание людей никому не нужной и бессмысленной войнухой.Войнуха нужна в Киеве, а не на Востоке.Хватит уже похоронок, нужно голову шоколадного на Майдан выкатить, тогда и мир будет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ