Человек не терпит насилия!

Профспілки просять Мінінфраструктури запобігти відмиванню 280 млн грн коштів «Украероруху»

Ще в жовтні Всеукраїнська профспілка «Федерація профспілок авіапрацівників радіолокації, радіонавігації і зв’язку України» звернулася до Міністра інфраструктури та Генерального прокурора України з вимогою навести лад в роботі Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух). Профспілки скаржилися на незрозумілу кадрову політику в авіакампанії «Украерорух», що фактично призвело до неспроможності авіакомпанії виконувати покладені на неї завдання.
Але найбільше членів профспілки обурило розміщення 280 мільйонів гривень авіакампанії «Украерорух» на рахунках недержавного комерційного «Платінум-банку», який має всі ознаки проблемного. Сьогодні ці кошти повернути неможливо. Працівники підприємства вважають це видмиванням коштів державного підприємства, і нагадують що саме таким чином рік тому були втрачені 100 млн грн. держпідприємства «Аеропорт Бориспіль» на рахунках збанкрутілого «Родовід Банку» та 57 млн грн. держпідприємства «Укрпошта» на рахунках збанкрутілого «Златобанку».
Профспілки стурбовані бездіяльністю Міністерства інфраструктури і вчергове звертаються до нього з вимогою вжити відповідних дій з метою недопущення зловживань , забезпечення кваліфікованого і ефективного управління підприємством «Украерорух» та збереження його цілісності.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ