Человек не терпит насилия!

Сестра безземельного Олеся Довгого має 7 гектарів «Дубового гаю» в елітному Козині

На сестру народного депутата Олеся Довгого – Оксану Гуляєву – записані численні земельні ділянки у Київській області. Про це свідчать витяги з Реєстру майнових прав, що є у розпорядженні «Наших Грошей».

Оксана Гуляєва стоїть у другому ряду ліворуч. У центрі сидить Олесь Довгий, праворуч від нього дружина Катерина Горіна, донька екс-нардепа ірини Горіної.

Директор благодійного фонду Олеся Довгого та його сестра Оксана Гуляєва стоїть у другому ряду ліворуч. У центрі сидить сам Довгий, праворуч від нього – дружина Катерина Горіна, донька екс-нардепа ірини Горіної.

Найбільше землі Гуляєва має в елітному селищі Козин. Тут їй та її фірмі належить майже 7 гектарів під базою відпочинку по вул.Заповідній.

Особисто на сестру Довгого тут оформлено 0,45 га. На фірму Гуляєвої ТОВ «Котеджне містечко «Дубовий рай» записано 4,10 га по договору купівлі-продажу від 27.08.2014 р. Ще три ділянки загальною площею 0,46 га внесено до статутного капіталу фірми одразу після її створення у 2013 році.

Також щонайменше 1,79 га землі «Дубовий рай» орендує в Козинської селищної ради до 2063 року.

На Заповідній вулиці «Котеджне містечко «Дубовий рай» має базу відпочинку «Дубки» площею 212 кв.м., що включає п’ять будинків відпочинку і господарські споруди.

На цих гектарах мають бути пять будиночків бази відпочинку, які значаться у держреєстрі

На цих гектарах десь мали б бути пять будиночків бази відпочинку, які значаться у держреєстрі

Дубки1 Дубки2

Крім того, Оксана Гуляєва володіє 0,32 га в Старих Безрадичах і 0,75 га на території Москаленківської сільради Богуславського району на Київщині, а також квартирою в Києві на Подолі на вул. Кожумяцькій,18 площею 234 кв.м. (жилплоща – 136 кв.м.).

Оксана Гуляєва є директором Благодійного фонду Олеся Довгого та Катерини Горіної.

Чоловік сестри Довгого – Кирило Гуляєв – є кандидатом технічних наук і відомий як співробітник Національної академії наук України, у 2009 р. був помічником народного депутата.

Нагадаємо, що сам Олесь Довгий задекларував тільки одну квартиру площею 46 кв.м., автомобілі Porsche Maсan S (2014 р.в., коштує $100 тис) і Honda CR-V Executive (2008 р.) і не заявив у декларації жодної земельної ділянки. Його офіційний дохід у 2014 році склав 74 тис грн., а у дружини менше 14 тис грн.

З моменту відставки з посади секретаря Київради і до обрання нардепом у жовтні 2014 року Олесь Довгий був офіційно безробітним.

порш макан

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Они что, зря в депутаты ходили?

    Они “живота” своего не щадя трудились служа “народові України”.

    А служба дело тяжкое.

    Вот некоторую (мизерную) компенсацию за труды свои непосильные слуги и получили.

  2. І хто ж там у Козині усе роздає, на-ліво, і на-право? Майже кожен тиждень читаєшь, що комусь перепадає шматок землі Козина у власність або в оренду.

  3. Этот чмошный недоросток ничем хорошим ,,не кончит,,таких прихвостней-ублюдков надо ,,давить,, в зародыше,и оно похоже так и будет,и очень скорооо…..

  4. НУ ВЫБРАЛИ ЭТО ЧМО В ДЕПУТАТЫ ЛОХИ НА ОКРУГЕ, ТЕПЕРЬ ЧЕГО ИКРУ МЕТАТЬ.
    А кого из ***асов черновецкого посадили или хотя бы дело завели ???????????

    ВСЕ власть устраивает…. НО СКОРО ПРИДУТ НОВЫЕ платежки, вот тогда помотрим…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ