Человек не терпит насилия!

Семейка Хелик. Аферист и прокурорша

Генеральному прокурору України

В.М.Шокіну

Комітет по боротьбі з корупціею та захисту прав

Чумака Олександра Івановича

вул.Ногіна, 9, кв.13, м.Кривий Р1Г Дншропетровської обласп

телефон 0675692520

ЗАЯВА

Шановний Вікторе Миколайовичу!

У мене виникла нагайна необхідність звернутись до Вас безпосередньо за допомогою, оскільки я вважаю, що окремі прокуроры вашого відомства перебирають повноваження та втручаються в справи. які не входять до їхньої компетенцн та службових обов’язюв.

Я, Чумак Олександр Іванович, приблизно в 2004 році через спільних знайомих познайомився з громадянином Хейлик Сергіем Миколайовичем. з яким до 2010 року підтримував суто приятельсью відносини.

Десь наприкінці травня 2010 р. до мене звернувся Хейлик СМ. з проханням позичити йому 72000 доларів США для вирішення фінансових проблем, пов’язаних з його бізнесом. Спільні знайомі, а саме голова правління Криворізького Відділення «Укрексімбанку» Наумов Олександр Семенович відрекомендував Хейлика С.М. з точки зору ведения бізнесу, як порядну людину. Оскільки на той час ми вже були знайомі з Хейликом С.М. протягом тривалого часу, а також та обставина. що кошти Хейлик С.М. брав на незначний час, я прийняв рішення допомогти йому. 11 червня 2010 року я зустрівся з Хейликом С.М. в м.Дніпропетровську, де він мешкае по вул.Ласточкіна, буд.13, та передав йому кошти в сумі 72000 даларів США. В момент передачі коштів Хейлик С.М. власноручно написав мені розписку про отримання від мене 72000 доларів США, та зазначив, що зобов’язуеться їх повернути до 01 липня 2010 року.

В зазначений в розпизці строк Хейлик С.М. гроші мені не повернув. Протягом 2010-2011 року він просив мене про відстрочку та завіряв, що обов’язково розрахуеться зі мною. Починаючи з 2012 року Хейлик С.М. взагалі перестав виходити зі мною на зв’язок, після чого я зрозумів, що він мене обдурив I не збирався та не збираеться повертати мені кошти. В серпні 2013 р. я звернувся до Дніпровського районного суду м.Дніпродзержинська з цивільним позовом про стягнення з Хейлика С.М. суми боргу. Рішенням Дніпровського районного суду м.Дніпродзержинська від 20 червня 2014 року мої позовні вимоги задоволені частково, стягнуто з Хейлика СМ. суму основного боргу, три відсотки річних та індексацію. Мені було відмовлено тільки в задоволенні вимог про стягнення суми моральної шкоди. 02 червня 2015 року апеляційним судом Дніпропетровської області рішення Дніпровського районного суду м.Дніпродзержинська було частково скасовано та стягнуто з Хейлика С.М. на мою користь суму основного боргу, три відсотки річних. В задоволенні вимог про стягнення суми індексації відмовлено. Для виконання рішення суду я звернувся до виконавчої служби Дніпровського району м.Дніпродзержинська і на сьогодшшшй день виконанням ршення займаеться виконавча служба. Жодної гривш в рахунок погашения боргу я від Хейлика С.М. не отримував.

В травні 2015 р., коли я був на відпочинку в Єгипті, мені зателефонував Хейлик С.М., який звинуватив мене в організації підпалу його автомобіля. Повернувшись в Україну, з інтернету я дізнався, що дійсно якісь особи у дворі приватного будинку підпалили автомобіль бізнесмена.

В цей же час в интернеті я також прочитав інформацію, що Хейлик С.М. характеризуеться як фінансовий аферист та Шахрай. Так, з інтернету мені стало відомо, що весною 2006 року Хейлик С.М. знаходився в розшуку за шахрайство в особливо великих розмірах, яке було пов’язане з отриманням по підробним документам через «Укрексімбанк» 22 млн. грн., які не повернув. В серпні того ж року він був затриманий в Бориспільському аеропорту та етапований до Дніпропетровського СІЗО. В 2008 році Хейлика С.М. дивним чином було звільнено від кримінальної підповдальності. Але на цьому Хейлик С.М. не заспокоївся. Спочатку в 2010 році він шахрайским способом заволодів моїми коштами, а в 2013 році «провів» шахрайську «операцію» з колишнім мером м.Мелітополя С.Вальтером. При цьому, в цій афері він відверто хвалився своїми зв’язками в Генеральній прокуратурі та підтримкою високопосадовців, як в Адміністрацію Президента так і в інших властних структурах.

Починаючи з серпня 2015 року, мене почали навідувати співробітники СБУ в Дніпропетровськш області повідомили мене, що Хейлик СМ. звинувачуе безпосередньо мене в організації підпалу автомобіля. Крім того, з їх слів мені стало відомо, що інтереси Хейлика С.М. підтримуе його рідна сестра Хейлик Наталля Миколаївна, яка працюе в Генеральній прокуратурі України і, користуючись своїм службовим становищем, чинить тиск на правоохоронні органи. Мене визивали на допит до СУ ГУМВС у Дніпропетровсьюй облаеті до слідчого Матвіенко О.Г. (кримінальне провадження № 12015040650002091), якій я надав свідчення стосовно моїх стосунків з Хейлик С.М. Від неї мені стало відомо, що в скоенні підпалу затримано трьох осіб, які зізнались в скоенні правопорушення, але я до цього не маю жодного відношення.

Я б, мабуть не звертався з цією заявою, якби не особа Хейлика С.М. та його сестри, які вважають, що будь-яке шахрайство, як я про це зазначив вище, може зійти Хейлику С.М. з рук ,саме тому, що його сестра співробітник Генеральної прокуратури я дізнався, що сестра Хейлика С.М. — Хейлик Н.М. дійсно працюе прокурором відділу (касаційна група) Департаменту підтримки державного обвинувачення і представництва інтересів громадянина або держави в суді і безпосередньо контролюе хід досудового слідства у справі з підпалу автомобіля.

Вона особисто дае вказівки слідчому, кого і як треба притягнути до відповідальності. 3 достовірних джерел мені стало відомо, що минулого тижня Хейлик Н.М. особисто приїджала до прокуратури Дніпропетровської області та давала вказівки стосовно притягнення мене до кримінальної відповідальності та обрання відносно мене запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Я розумію, що звинувативши мене в організації підпалу, Хейлик С.М. в черговий раз уникне відповідальності і в подальшому безпокаранно буде обманювати як окремих громадян, так і державні установи, збагачуючи себе та свою сестру за рахунок чужих коштів.

В той час, коли наша краша і особисто Ви ведете непримериму боротьбу з проявами будь-яких корупційних дій, співробітники Генеральної прокуратури, а саме Хейлик Наталля Миколаївна, не повинні використовувати свое службове становище, як в своїх особистих інтересах так і в інтересах своєї родини.

Прошу Вас доручити проведения службової перевірки фактів, викладених мною в заяві В1ДПОВ1ДНО до вимог чинного законодавства. Усунути будь-яке втручання в хід досудового слідства осіб, які за своїм процесуальним та службовим статусом не повині Н1 контролювати, ні вмішуватись в хід досудового та судового сліства, а також здійснювати тиск на правоохоронш органи.

3 повагою,

Чумак 0.1.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Аферист и прокурорша!Ну просто про внебрачную дочь Кивалова Ирину Орехову,жену люстрированного прокурора Подольского района Киева Сергея Нечипоренко и мошенника Быцая Дмитрия Николаевича(“Мошенник под млицейской крышей” ОРД).Сейчас мошенник сидит,но прокурорша опекает его и в камере — оплачивает обеды,телефон и “симпатии” тюремщиков.Ничего не поделаешь!Любовь зла!

  2. У Львові прокуратурою Галицького району керує прокурор-“мошенник” Янчишин,який хотів обманути ЛМР при отриманні квартири, подав фальшиві документи про склад сім’ї та житлову площу,чому до сьогодні він ще працівник та керівник прокуратури пане Шокін?Де гасло Майдану Гідності та вимоги до керівників силових структур?Одних люструємо інших покриваємо та в посадах та пагонах повишаємо?

  3. А по итогу сам товарищ Чумак про свою статью якобы узнает из интернета… многим известный непосредственно в кривбасе как аферист господин Чумак, вы в интернете про себе лучше почитайте и расскажите откуда столько в ваш адресс негатива и как вы якобы некопейки неполучили денег по этой статье

  4. ” а може цей заявник у такий спосiб намагаеться скрити склад злочину по пiдпалу авто того бiзнесмена? Бо занадто вiн чесний , усим грошi роздавати, мабудь чесно зазаробленi ним.

  5. Да приличные деньги, да еще наверное заработаные самым “честным “путем. Надо вот с таких кридиторов и начинать.

  6. Вор и бандит должен сидеть в тюрме! Но учитывая то что он до сих пор покупал себе свободу то и в этот раз уйдет от ответственности. А жаль!

  7. Знаю адрес и телефон настоящий, а вот отчество не Иванович , Ионович, не похоже что чумак сам выложил это обращение , а если сам то он дурак, а это лучше чем пид@р , кем он есть по жизни.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ