Человек не терпит насилия!

Утечка персональных данных в «Укринбанке»

Хотів би повідомити про факт навмисного розголошення банківської таємниці працівником Кременчуцького відділення ПАТ «Укрінбанк» Полтавець Ольгою Олександрівною (т. 0978071877). Я є клієнтом ПАТ «Укрінбанк» та в липні 2015 року під час чергового візиту до відділення ПАТ «Укрінбанк» в м. Кременчуці до мене звернулась Полтавець Ольга Олександрівна з пропозицією придбати в неї інформацію про кредитні справи клієнтів ПАТ «Укрінбанк» до яких вона має доступ. За вказану інформацію Полтавець О.О. хотіла отримати 1000грн. Я, маючи свідому громадянську позицію, без жодних намірів допускати розголошення вказаної інформації, а тільки з метою недопущення здійснення Полтавець О.О. подальших дій щодо розголошення банківської таємниці, на її пропозицію погодився. Через кілька днів, в неробочий час, після попередньої домовленості по телефону з Полтавець О.О. (т. 0978071877), під час зустрічі вона передала мені флеш-накопичувач з вказаною інформацією. Ознайомитись з вказаною інформацією Ви можете за посиланням http://rusfolder.com/44067045, скачавши файл Flash.rar, що містить всю інформацію про кредитні справи клієнтів ПАТ «Укрінбанк», яку Полтавець О.О. передала мені. Після цього Полтавець О.О. сказала, що за таку грошову винагороду більше інформації вона не надасть, проте за окрему плату вона може передати і іншу інформацію, що може когось зацікавити. Суму грошової винагороди Полтавець О.О. не називала.

Доводжу до Вашого відома, що з приводу вказаних фактів мною була написана конфіденційна заява до правоохоронних органів щодо проведення стосовно Полтавець Ольги Олександрівни оперативних заходів з метою негласного отримання інформації щодо факту продажу нею інформації, що містить банківську таємницю, а також щодо можливих інших фактів продажу банківської таємниці стороннім особам.

Після вищеперерахованих подій мене дуже зацікавило, що ж дає можливість Полтавець О.О. так відкрито та без страху відповідальності пропонувати продаж банківської таємниці третім особам. Після спілкування з деякими клієнтами Кременчуцького відділення ПАТ «Укрінбанк» мені вдалося з’ясувати наступне.

Полтавець Ольга Олександрівна є коханкою (та одночасно підлеглою) директора Світловодського центрального відділення ПАТ «Укрінбанк» Мешкова Юрія Степановича (т. 067-535-04-35, 050-343-25-33). На підтвердження цього у вкладенні до цього листа є фотографії з постійного місця відпочинку Полтавець О.О. та Мешкова Ю.С. – ресторану «Майстер», що знаходиться в смт. Власівка Світловодського району. Ресторан та готель «Майстер» належать Приватному підприємству «Віктор і К», яке обслуговується в ПАТ «Укрінбанк». Також у вкладенні є фотографії з номеру готелю «Майстер» де Полтавець О.О. та Мешков Ю.С. часто проводять свій «вільний час». Характер та місце фотографій кажуть самі за себе. Вказані факти відомі багатьом працівникам ПП «Віктор і К», зокрема працівникам ресторану «Майстер» та готелю «Майстер», що дуже негативно впливає на імідж ПАТ «Укрінбанк».

Також, за відомою мені інформацією, Полтавець О.О. на початку 2015 року мала бути звільнена з роботи в ПАТ «Укрінбанк» за скороченням і навіть була змушена написати заяву про звільнення. Проте, завдяки протекторату Мешкова Ю.С., Полтавець О.О. залишилась працювати в банку та звільнена не була. За таку допомогу Мешков Ю.С. зажадав, щоб його підлегла Полтавець О.О. віддячила, надаючи йому послуги сексуального характеру.

Хочу наголосити, що, в той самий час, директор Світловодського центрального відділення ПАТ «Укрінбанк» Мешков Юрій Степанович одружений та виховує сина Миколу. Вказані факти щодо зв’язку Полтавець О.О. та Мешкова Ю.С. напевно відомі співробітникам Кременчуцького відділення ПАТ «Укрінбанк» та багатьом клієнтам ПАТ «Укрінбанк». Хочу наголосити на тому, що такі неприкриті аморальні стосунки між Полтавець О.О. та Мешковим Ю.С. вкрай негативно впливають на імідж ПАТ «Укрінбанк» серед існуючих клієнтів банку та зменшують можливість притоку нових клієнтів до ПАТ «Укрінбанк». Крім того, вказані факти негативно впливають на ефективність роботи Кременчуцького відділення ПАТ «Укрінбанк» та знижують довіру до банківської установи в цілому.

Лист аналогічного змісту був мною направлений до служби безпеки ПАТ «Укрінбанк», проте ані відповідної реакції з їхнього боку, ані просто відповіді не було. Складається враження, що їм просто все одно. В той час як про те, що коїться в Кременчуцькому відділенні ПАТ «Укрінбанк» в самому Кременчуці знає вже пів міста.

Надана Вам інформація є абсолютно публічною, відомою багатьом особам в м. Кременчуці та м. Світловодську, проте здається, що керівництво ПАТ «Укрінбанк» зовсім не турбується діловою репутацією своїх регіональних відділень. І все це відбувається на фоні системної кризи в банківському секторі в цілому. Можливо керівництво ПАТ «Укрінбанк» могло би бути більш далекоглядним, як ви вважаєте?

Андрей Звонников

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. власне хвото, це шо значить хвото автора ? на одному з них ти прям люцихвер, меняй рубашку почаще а то небось токо когда бреисси, представляешь, а тёлка терпит, ужас, как жизнь сложна

  2. А ты, Андрей Николаевич, желаешь к 50-летию подтвердить отсутствие разума? Зачем же ты, еслти такой умный и правильный, распространяешь персональные данные людей?

  3. Скажи честно: просто приревновал банкира к женщине. Увела у тебя деньгастого дядьку, подлая разлучница! Не переживай, вернется он к тебе, образумится! Кстати, в оперчасти твои разнюхивальные возможности очень пригодились бы, и жопе в бараке не скучно было бы!

  4. Жалко мне тебя Андрюша, бросил тебя банкир, так тебя переклинило! “Андрей Звонников” это псевдоним, настоящее имя здесь http://erau.unba.org.ua/erau/profile/130503 со всеми данными, включая домашний адрес и телефон, а лицо и суть ДИМЫ здесь http://rusfolder.com/44185661
    Смотрим и радуемся.

  5. Андрей Звонников — Вы молодец, не каждый сегодня человек готов высказать свою публичную позицию относительно сохранения банковской тайны, несанкционированной утечки данных и сексуальных взаимоотношений. Мой Вам совет — поскорее меняйте банк, иначе Ваши кровные под большой угрозой, предупредите также других нормальных клиентов, которых знаете, иначе дело может закончиться ”топором”.

  6. Кому интересен ваш сексуальный междусобойчик? Давай реальную ситуёвину по банку. Если банкиры стали торговать инфой значит нарисовались лыжи и торба.

  7. Так то оно так… оно везде так, во всех почти банках. Женатые начальники сношают молодых подчиненных за копейки… и инфу любую продадут за деньги.лиш бы платили. тем более если эта баба ему сосет. просто дополнительный заработок. Интересно другое… обыватели почему-то называют управляющего в каком-то укринбанке (никогда раньше не слышал про такой) в какомто мухосранске банкиром хотя этот мешок просто клерк на зарплате. ребята, запомните банкир — это владелец банка, а этот мешок… так… полупокер на подсосе. не говоря уже про подчиненных

  8. Знаю я этого Юру. Он родного батяню с марганца продаст за дешевую мохнатку. И на сына ему похуй. Там такой гадюшник в этом Укринбанке. Не удивлюсь если он и лену витер дрюкает в перерывах когда та нахуяривается белого, а потом попускается водярой

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ