Человек не терпит насилия!

НАСІРОВ — ГОПНІК З ГАРВАРДСЬКИМ ДИПЛОМОМ, ЧИ ДЕРЖАВНИЙ МУЖ?!

Сьогодні за участю керівництва ДФС, керівників Департаментів, керівників ГУ ДФС в областях та митниць, під головуванням Голови ДФСУ Романа Насірова, відбулася селекторна відео-нарада, на якій, крім всіх інших, піднімались питання виконання планових показників та…, щоб ви думали?! Голова озвучив про хворобу свого заступника, Костянтина Лікарчука.
Насиров на всю країну озвучив що Лікарчук знову пішов на лікарняний, та при цьому всьому, ще і в присутній йому хамській манері з’язвивши додав, що мол “в здоровом теле здоровый дух, а в данном случае все наоборот” всі присутні почали реготати (тільки він не зрозумів, що реготали не з його вислову, а з нього самого), і це заявив не хто небудь, а голова фіскального відомства, з гарвардською освітою, який підзвітний безпосередньо КабМіну, і, якого Сеня (за проханням Хомута) пропхнув на дану посаду.
Складається враження, що він проходив навчання не в європейських інститутах, а в Макеєвських підвалах. Гопнік в законі та хам, який не знає що таке етика поведінки державного службовця, не повинен очолювати державну установу, а, тим більше впливати, керувати та втілювати реформи в митній галузі.
А щодо Лікарчука, то Насірову варто в нього повчитися сміливості називати речі своїми іменами. Якщо ви, пан Насіров, узурпатор, недолугий та недалекоглядний “керівник”, який розвалює митну службу, то він вам це каже як чоловік в очі, а не бігає за вами як тер’єр, зі зламаним характером, хитаючи хвостом, з поглядом підхалімного дибіла. І пан Лікарчук, наразі, єдиний керівник, який у відкриту заявляє про хибність шляху реформ, щодо митної системи.
Інше питання яке піднімалось, та викликало неабиякий резонанс, це питання виконання планових показників митними органами України.
А як можна виконати їхні показники, якщо центральний апарат, а точніше безпосередньо сам Насіров, спільно з Шереметом (ВБ) та “славнозвісним” непаном Генадієм Рomanencоm, саботує виконання, цього самого плану надходжень, займаючись ручним перерозподілом потоків.
Направляють на митниці свої ГопСтоп команди, які своєю, так би мовити діяльністю, цілеспрямовано давлять на бізнес, та дають зрозуміти, що в стольному граді здійснювати митне оформлення набагато вигідніше. Ніяких перевірок тобі, і вартість оформлення прийнятна. Всі вантажі на Київ, там в рази дешевше.
Тобто практика попередників, заганяти бюджетоформуючіх суб’єктів ЗЕД на певні митниці, де керівникі митниць свої хабарні хлопаки, тим самим схиляти підприємців до “співпраці”, розквітла новими барвами.
І заява Насірова, що в тих регіонах де він поміняв керівництво митниць, проглядається ріст платежів, тому є підтвердженням.
Тому і ростуть платежі, що вони силоміць, застосовуючи погрози та шантаж, примушують оформлюватися там, де вигідно їм.
Хоча згідно законодавства, суб’єкт має право здійснювати митне оформлення вантажів де захоче. А захоче він де…, вірно, там де територіально знаходиться його бізнес, виробничі можливості, де він зареєстрований тощо…, незавжди, але як правило.
І вже дуже багато підприємців, вимушені були погодитись з такою “чемною” пропозицією, та пішли на Київ. Так як затягування процесу оформлення вантажів, які є наслідком роботи так званих перевіряючих, це збиткі для будь-кого. А так якщо “домовився”, то і преференції тобі з’являються нізвідки, можна навіть і в ЗМК не заїзджати, документи лише ходять по колу, і все.
Тільки про одне вони не кажуть суб’єктам, що ведучись на їх погрози та нібито привабливі пропозиції по оформленню в інших регіонах, з більш привабливою вартістю, підприємці самі себе заганяють в глухий кут. Фактично стаючи спільниками махінацій з крадіями в погонах. Безкоштовний сир лише, самі знаєте, де…
Не погоджуйтесь на такі сумнівні пропозиції, виносьте на загал інформацію про тиск на вас. Злодюги найбільше бояться “світла”, пам’ятайте це.
От так в нас виходить, що керують нами не люди, а нелюди. В чиїх думках лише одне.
Чим слабкіша буде система, тим більше вони зароблять собі до кишені.
Чим більше буде необгрунтованих перевірок,тим слухняніші будуть підприємці та керівникі митниць, котрі бажають працювати в “білу”, і ніяк інакше.
Чим більше вони виживуть з митних органів людей зі здоровою клепкою в голові, які вболівають за розвиток країни, то їм в двічі краще.
І НАМ ЦЕ ТРЕБА, ПАНОВЕ? АВЖЕЖ НІ!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

18 ответов

  1. Михо-лапппа,”приехала ця людина…”!Помните Юля говорила “ця набриолинена iстота…”!Лоск не тот,но все повторяется!!!

  2. Народ великой Украины, вы и в правду зомбированы всем происходящим сегодня? Разве вы не видете, что Калетник Игорь -ставленник пукина рашиста и все днр/лнр -это их рук дело!!! А Петя-шоколад, Сеня-куля-в-лоб и гроссмейстер ВР — по земляческому, по-винницки отдали власть в стране врагам Украины!!! Винница рулит — Украина тонет!!!

  3. Ситуация в Государственной фискальной службе (ГФС) сейчас хуже, чем во времена управления Таможенной службой Игорем Калетником.

    Об этом заявил заместитель председателя ГФС, который занимается вопросами таможни, Константин Ликарчук в интервью Радио Свобода.

    По его утверждению, в настоящее время происходит узурпация власти в руках главы службы Романа Насирова.

    “Сейчас я вижу, что происходит процесс узурпации власти, концентрации власти в руках главы Государственной фискальной службы”, — заявил он.

    “Происходят процессы, которые на самом деле еще хуже, чем те, которые были при Калетники в Таможенной службе. Они просто берут приказы, которые были за Калетника, и под копирку, даже и слова не меняя, делают приказы Государственной фискальной службы о том, что руководители таможен не имеют права без согласований с главой ГФС выезжать за пределы территорий деятельности таможни”, — отметил Ликарчук.

    По его мнению, таможня должна быть в Украине отдельным ведомством.

    Необходимо создать отдельный орган, который будет выполнять задачи по безопасности границы, содействию международной торговле, а фискальная функция тогда станет дополнительной, считает он.

    В то же время, по его словам, Насиров сейчас собирает для себя “группу поддержки” в Кабмине, чтобы попытаться отстранить Ликарчука от должности.

    При этом заместитель главы ГФС заверил, что самостоятельно подавать в отставку не намерен.

  4. ВОТ суки!!! Увольнять надо Насирова за то , что таможню продал Калетнику!!!

  5. Чем чаще меняется руководитель, тем привольней себя чувствуют подчиненные, тем легче таможня дает добро. Сеня браво! Меняй их через день!

  6. РОМММА , ваше место у …араши ,вместе с гарвардским дипломом.Ехайте в рашку , может Калетник вас возьмет швейцаром.

  7. Моє офіційне звернення після вчорашніх скандальних, але одночасно мужніх зізнань голови української митниці, який фактично звинуватив своє керівництво в кримінальних злочинах. Крім його зізнань, ці звинувачення підтверджені численним фактологічним матеріалом. Сподіваюсь хоч зараз слідство як зазвичай не буде ховати голову в пісок.

    Мое официальное обращение после вчерашних скандальных, но одновременно мужественных признаний главы украинской таможни, фактически обвинившего свое руководство в уголовных преступлениях. Кроме его признаний, эти обвинение подтверждены многочисленным фактологическим материалом. Надеюсь хоть сейчас следствие как обычно не будет прятать голову в песок

  8. До 6 сентября Насирова собьют с должности и он побежит в ВР…… Не носите ему и помошнику Гене деньги за должности это обычный развод по калетниковски….

  9. Кончат не кончат, но за несдачу мандата депутата должен какой-нибудь радикальный парасюк начистить ему ипальник! Ах жаль, что я не депутат, а то б от души приклался…

  10. Так в чем дело? Приходи под Зраду, приводи друзей-соратников. А там толпа подтянется, каждому хочется хоть за горло подержаться!

  11. І шо, як я вас всіх, типу українців-патріотів, вставив. Запамятайте, митницею України я керував і керую, а Порошенко буде робити що я скажу, він знае чо, а вам знати не обовязково.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ