Человек не терпит насилия!

Наркоділки СпортЛенду

Наркоділки СпортЛенду

На минулому тижні відбулась подія, яка, на жаль, не попала в поле зору ні українських, ні київських ЗМІ.
Дніпровський районний суд присудив Ігора Токарьова, 1989 року народження, мешканця м.Дебальцево Донецької області, до 4 років ув’язнення за збут наркотичних засобів.
На перший погляд, історія рядова. Ну, посадили наркодилера, усіх справ…
Але цікаве інше.
Про арешт Ігора повідомили ряд ЗМІ (наприклад, ось http://nashkiev.ua/zhurnal/novosti/v-kieve-trener-sportkluba-torgoval-narkotikami.html
Вони писали про те, що Ігор був тренером спортивного клубу, а збут наркотиків він здійснював клієнтам клубу.
Незалежні журналісти провели тоді невеличке розслідування, під час якого сплив ще ряд цікавих фактів.
Наприклад, що Ігор працював тренером у СпортЛенді. А жив він на квартирі, яку для нього орендували. Договір оренди підписував такий собі Олег Т., один з вищих керівників МФК СпортЛенд.
І що цікаво, саме на цій квартирі оперативники Управління по боротьбі із незаконним обігом наркотиків, виявили декілька тисяч доз сильнодіючого наркотика групи амфетамінів.
Сам наркотик був китайського виробництва і потрапив в Україну з території Росії.
Саме такою інформацією володіло слідство, коли готувало справу для передачі до суду.
Однак вже у суді із справою почались відбуватись дивні речі. По перше, зникли згадки про те, що квартиру-наркосклад для обвинуваченого орендувала третя особі. І самі згадки про цю третю особу із справи зникли. Ігор Токарьов заявив, що він сам орендував житло. Це, правда. спростував власник квартири, який на суді заявив, що договір він підписав з Олегом Т., а Ігора не знає. Але суд цю заяву не взяв до уваги.
По друге, випливла інша, цікава річ. Виявляється, Ігор не просто продавав наркотики. За його показами, він купував білкові суміші, додавав до них невелику кількість амфетаміну, а потім перепродував клієнтам, рекомендуючи ці суміші як вельми ефективні для тренувань. І дійсно, вживаючи ці суміші, клієнти відчували ейфорію та душевний підйом і приписували ці якості чудовій роботі тренера. Хоча насправді це була просто дія амфетаміну…
Тобто, Ігор банально сажав «на коктейль» нічого не підозрюючих клієнтів…
Що стосується спільників Ігоря. У перших протоколах допитів, одразу після арешту, він вказував, що «толкал наркоту» під «дахом» керівництва клубу. Але про це Ігор розказував, наляканий арештом. Вже за тиждень він міняє свої покази, беручи всю вину на себе і «забувши» про «подєльніков» із керівництва клубу.
Кого вигороджував Ігор Токарьов?
Вивчивши відкриті джерела по МФК СпортЛенд, можна встановити, що єдиним із керівництва, кого звуть Олег, а прізвище починається на літеру «Т», є Олег Ткач, генеральний директор МФК «СпортЛенд».
Враховуючи, що СпортЛенд родом із Росії, а в Росії його утворили вихідці із кримінального світу 90-х років, то ж не дивно, що Олег Ткач має «дорослі» зв’язки із криміналітетом і цілком міг брати участь в організації каналу збуту наркотиків.
Тим паче, що українські ЗМІ вже не раз писали про любов Ткача до розгульного життя, із нічними клубами, дівчатами легкої поведінки, дорогим алкоголем та, звичайно, наркотиками різної ступені важкості.
Так що Олег Ткач, як- то кажуть, і «в темі», і «в долі».
Звичайно, суд «закрив очі» на певні нестиковки справи наркодилера Ігора Токарьова не просто так. Наші джерела з правоохоронних органів повідомили, що вибірковість правосуддя в таких справах може коштувати мільйон-півтора гривень.
Навряд чи у хлопця з Дебальцево Ігоря Токарьова були такі гроші. Наркодилери його рівня отримують не так уже й багато.
А от у його покровителя і, не виключаю, оптового постачальника Олега Ткача такі гроші є. І не лише від продажу у клубах СпортЛенду наркоти, а й від шахрайських схем з продажем абонементів у неіснуючі клуби.
Тому переконаний, що слідчі прокуратури та суд вищої інстанції зможуть встановити всю картину, і Токарьов піде за грати лише як виконавець, а організатори і покровителі цієї наркооборудки отримають по заслугах.

Олег Иваницкий, для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ