Человек не терпит насилия!

Под шумок войны новые руководители СБУ Фролов, Маликов и Баранецкий украли реликтовый лес

Героические новые руководители СБУ, прошедшие, как это сейчас модно среди жуликов, АТО, столь же героически продолжают тибрить все, что плохо лежит. Журналисты “Наших грошей” раскопали увлекательную историю о том, как компания Маликова-Фролова, на минутку вылезши из окопов на передовой спиздили весьма привлекательные участки в заповедном лесу. И никто ведь даже не удивится. Маликов, зять печальной памяти министра Белоконя, воровал всегда и везде. Фролов всю жизнь приторговывал материалами незаконной прослушки. Кстати, Фролов — странный парень. Лес ему может и забудут, а вот за прослушку и ее распространение — точно когда-то прикопают. Сейчас ведь все так быстро меняется.

Нове керівництво СБУ захопило реліктовий ліс під охороною члена Правого Сектору

27 липня 2015

сбуУ реліктовому Чернечому лісі за участі тезок керівництва СБУ без дозвільних документів захопили 22 гектари. Про це йдеться у сюжеті Надії Бурдей у телепрограмі «Наші Гроші».

Ще у червні 2015 року тому 22 га лісогосподарських угідь на території Ходосіївської сільради на публічній державній карті не були ані орендовані, ані приватизовані й перебували у користуванні ДП «Боярська лісодослідна станція». Нині ділянка лісу порізана на 160 ділянок по 12 соток.

У 2004 році садове товариство «Горобина» звернулось до Києво-Святошинської РДА із проханням виділити в на оренду землю. Райдержадміністрація відвела в оренду 22 га лісу на 49 років, однак за кілька тижнів скасувала власне розпорядження через звернення народних депутатів щодо «невдоволення екологів». Натомість в оренду «Горобині» дали іншу ділянку. Фактично, ще у 2004 році адміністрація заборонила «Горобині» орендувати ліс, який нині це саме товариство приватизувало без будь-яких документів. Більшість ділянок записані на студентів та пенсіонерів.

розпорядження розпорядження2

Юрист садового товариства відмовляється показувати будь-які документи, що посвідчують право власності на землю. Натомість, журналісти з’ясували, що документів він просто не може мати. Ділянка лісу знаходиться у постійному користуванні ДП «Боярська лісодослідна станція». Керівник ДП Анатолій Карпук зазначив, що ДП від лісу не відмовлялось і не збирається.

Відомо, що три сусідні ділянки посеред лісу записані на Малікова Віталія ВолодимировичаФролова Олега Володимировича та Баранецького Руслана Федоровича.

Малікова та Фролова місяць тому Петро Порошенко призначив на посади заступників голови СБУ. Іще одного представника СБУ Руслана Баранецького Порошенко наприкінці 2014 року нагородив орденом Богдана Хмельницького.

Ще чотири ділянки записані на фірму «Велесагро». Засновники фірми – офшорна компанія та мешканці Панами. Фірма зареєстрована за місяць до того, як на неї записали землю у лісі. Один із співзасновників Фернандо Енріке Монтенегро де Грасія через низку компаній є співзасновником «Інвестбанку». 47% цього банку належать Олександру Незвінському і його дружині. Раніше Незвінский займав посаду заступника голови Одеської Руслана Боделана.

Ділянки також оформлені на Шалигіна В’ячеслава Вікторовича – людина із таким самим П.І.Б. разом із Олексієм Близнюком (сином екс-губернатора Донецької області) є співзасновником вугільної компанії «Темп-ЛТД-А». Загалом на осіб із прізвищем Шалигіни у лісі записано п’ять земельних ділянок.

калашникОхороняє незаконно захоплений ліс охоронна компанія «Сіті сервіс компані». Засновники фірми: Ігор Крейніс та представник «Правого сектора» – Роман Калашник.

В реєстрі Мін’юсту списки членів «Горобини» відсутні. Однак журналісти програми отримали перелік членів товариства із розпорядження про виділення землі у 2004 році. Це 156 осіб. Серед яких: депутати, міністри, ректори та члени сімей посадовців, зокрема: син Раїси Богатирьової, дружина нардепа-комуніста Адама Мартинюка, один з керівників адміністрації президента – Ігор Пачків, дочка екс-заступника міністра МВС – Сергія Чеботаря, тодішній заступник міністра внутрішніх справ – Валентин Недригайло, перший заступник МЗС – Олександр Чалий, син нардепа Олександри Кужель, головний комуніст України Петро Симоненко із колишньою дружиною, нинішні депутати – Юхим Звягільський та Ігор Єремеєв та ін. (більше прізвищ тут).

 ”Наши гроши”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

26 ответов

  1. Какой на+++ Баранецкий???
    Руслан Федорович уже как несколько месяцев ===ячит в пагранцах начальником УВБ.

  2. Какой на +++ Баранецкий ?? Вообще ебнулись. РФ занимается коррупцией в погранцов и все последние задержания это его работа лично или под его руководством. В центре нач охраны пенькобежца. Зовут его Константин.

  3. Хлопці вам не соромно писати всяку +++ню. Баранецький один із перших був в АТО і показав себе як керівник, який сам іде на захоплення. Зверніться в АТЦ і побачите скільки людина провела часу в районі проведення Антитерористичної операції , тобіш на територіях Донецької та Луганської областей. Маліков- людина, яка також жила в АТО і особисто керувала складеними операціями. Автори ви виконує замовне викладення матеріалу, вибачте за прямоту, який є повною маячнею. Побійтесь Бога! Вас час прийде себе проявити

  4. Интересно конечно читать, но еще интереснее понимать, что все продолжается как и было при Яныке и иже с ним.
    Только папередники воровали без совести, а эти воры имеют совесть, только на месте их совести, как говорил Шукшин, хрень выросла.
    Да что лес! В минобороны, например, в то время как пенсионеры платят военный налог с пенсии, а народ призывают скинутся на защиту Родины по 5 грн. посредством отправки СМС руководители Департамента финансов и других структурных подразделений центрального аппарата, сидя в теплых кабинетах, под крылом министра обороны умудряются получать более 500000 тыс грн. годового дохода да покупать новенькие, только что с конвеера Мерседесы.
    И ничего!
    Почитать можно здесь:
    http://ord-ua.com/2015/05/15/-pro-zdirnitstvo-ili-kak-dolgo-mozhno-doit-narod- ukrainyi/?lpage=1

    НИ ФИГА СЕБЕ!
    http://news.meta.ua/cluster:42841947-V-Genshtabe-rasskazal…/ Из комментариев: “А тим часом пани з Центрального аппарату Міноборони сидячи в теплих кабінетах і себе не забувають: отримують зарплатню як на полі бою. Ось і Директор департаменту фінансів Міноборони генерал-лейтенант (http://ord-ua.com/2009/03/30/pidpilnij-miljoner-v-ministerstvi-oboroni/) задекларував отримання за 2014 рік майже 300000 грн. зарплатні. А сукупний його дохід за 2014 рік склав понад 522000 грн. Декларація тут: http://www.mil.gov.ua/content/lustration/dec_marco.pdf Пан генерал має два автомобілі: Тойоту (2012 року) та Мерседес (2013 року). Хоча є слухи, що ці авто пан генерал купив для передачі бійцям АТО…))) Ось так і живемо: на війні бійці голодують та гинуть, а в тилу генерали кують гроші та жирують на закордонних авто вартістю понад півмільйона гривень. Що цікаво не один такий генерал у Міноборони, їх там ціла свора з зарплатнею понад 200-300 тис. грн. на рік. Див.: сайт Міноборони: http://www.mil.gov.ua/diyalnist/lyustracziya-vladi/ ”

  5. Ну если уже мочат таких как Маликов и Баранецкий, то в нашем государстве совсем ХУДО. Горе-писатели, дерьмеца на настоящих офицеров налили и теперь будут с стороны смотреть как гнилой народец будет это дерьмо разносить по коментах. Фу какая мерзость это ваша заливная рыба!!!!

  6. “Президент Петр Порошенко назначил первого заместителя председателя Службы безопасности Украины Виталия Маликова руководителем Антитеррористического центра при Службе безопасности Украины.”

  7. Из ваших нализываний непонятно — “прославленным хероям АТО” можно красть государственный лес у народа?

  8. Звернення самозванця, молдавської кучмо-Пеци до жителів Маріуполя.
    Жителі Маріуполя, всьо піздежь кроме моєго піздежа.
    Жителі Маріуполя, я дам вам парабелум, ми будем атстрелівацца.
    Піздьож про здачу Маріуполя, то все піздьож.
    Атвічаю на кучерявого молдавського поца, що Маріуполь ми не здадім.
    Пецино слово тверже гороха.
    Я абісчал закінчити війну за декілька годин, не здавать Іловайськ, ДАП, Дучильцево і ще багато всякой х-уйні абісчал.

    Но жизнь жестока і Госдепа Сіфілісовна Поцкіна круте яйця не тільки всяким клоунам Меркелям і Оландам, але навіть мені, Пеце кучерявому,
    королю пріднестровському першому.
    Свою крошку цахес Вову Пукіна Госдепа в обіду не дасть, навіть розповсюджують очевидну ху=йню, що Боінг збили алкаші і наркомани дамбасцо-лугандонії.
    Це при тому, що на оператора БУК треба 5 років вчитись, і для наведення потрібен великий радар, який був на території савецкай пукінской Підарасеї.
    Але Госдепа Сіфілісовна навіть ганса німецкого заставила с===іти ху=ню що Боінг збили не військові підарасейкі а якісь алкаши-нарколигі дамбаскіє.
    А немцам можна веріть, бо вони педантісти-морганісти.
    Таварісчі маріупольци, як вже деякі почуяли жопой, Маріуполь не здадім, як не здалі Іловайськ, ДАП і Дучильцево. Ще-й котел організуєм,
    музчінка-генералка Муженко не на нарах і не на гілляці висить, тому всьо капіш, буде Маріупольский мего котел,
    з мего героїзмом і жертвами як в ДАП і Іловайську тільки ще більше.
    Я потом лічно буду посмертно роздавать дохуя медалек а генералкі отримають звання межгалактіческіх генералок і премії.
    Я Пецо молдавське перше, вже закрив свій шеколадний заводік в Маріуполе і збільшив виробництво шикаладок в Ліпецке,
    тому купуйте тільки шиколадкі красноармейскіє ліпецкой фабрікі.
    Короче таварісчі маріупольци, Госдепа Сіфілісовна Поцкіна пріказала здать нах=уй Маріуполь госдеповской крошке цахес Вове Пукіну,
    бо по плану Госдепи Сіфілісовни вже давно ніякої України не повинно було бути. А за здачу Маріуполя, мені Госдепа абісчала індульгенцию і членство в клубі
    як у сцаного алкаша Кучмо. Кучмо віддало ядерну зброю підарасейке отримавши на папері якісь твели-хуєли і знищило економіку і армію України,
    щоб Підарасейка могла відновити велікую савецкую пархато-кацапскую Саюзу під патронатом Госдепи Сіфілісовни.
    Маріуполь добровольці відбили у ботоксного насекомого Вови Пукіна без дозволу Госдепи тому треба вернуть законному хозяіну.
    Без Маріуполя Вова Пукін взагалі лошара кончений, завоював на дамбасе тільки збиткові шахти, дотаційні теріторії, алкашей, нарколиг і тупих совкових кацапів.
    Маріуполь це промислово-економічний базіс для молодої ново-хуєсосії створеної з дозволу Госдепи Сіфілісовни.
    Ура таварісчі Маріупольци, да здравствуєт Маріуполь в составе госдеповской ново-хує-сосії.
    Сіфілітіки пархатиє в госдепе, решилі, чьто так будет справедліво, без Маріуполя молодая ново-хуєсосія здохне наху-й,
    як колись здохла-б мододая савецкая саюза без допомоги заокеанских сіфілітіков поцкіних.

  9. Совсем бы согласился в коментах, если бы не подключились тут троли Артюхова-Аркуши-Фролова. Да и ясно почему!!!! Их родичи маячат за украденным у народа лесом. Фролова нужно отправлять в отставку, Баранецкого уволить и забыть вместе с Маликовым. Артюхова и Аркушу президент вроде бы как раскусил: жулье и все тут.

  10. Эти падонки оформили себе реликтовую землю как участники АТО. Баранецкий с голодухи повелся. Остальные по привычке скапали, тк ===ить у государства привыкли. Фролов вообще гнида не добитая, в АТО не был, а самый жирный кусочек рвануло тварь. Гнать всех из органов!!!!

  11. Фролов или Сацюк какая разница? Факт в том,что они из СБУ,те службы брелков Украины.Должность дает
    возможность украсть,урвать прикрываясь конспиративными интересами,безопасностью Пети и….Все пропало
    ШЭФ. Справедливость может восстановить и отстоять государственность только товарищ АК.

  12. Цук, так ты не знаешь ни Фролова ни Сацюка? А “Наші гроші” со своим хозяином Садовым должны извиниться перед Фроловым О.В. за то, что вместо его фото лепят снимок бывшего начальника охраны Януковича Константина Кобзаря. Стыдно за такие вещи, журналюги.

  13. Какие фото не лепите,а факты то,что лес украли,Президента запугали,прокуратуру взяли в подельники и
    никто никакой ответственности не несет. Дерибан узаконен,путем не реагирования на такие факты на всех уровнях. Ни одно государство и народ этого не выдержит.

  14. Ну почему трудно себе представить, что шеф БНД,Эрнст Урлау, скомуниздил себе под какой либо шумок реликтовый лес где нибудь под Нойшванштайном, под Мюнхеном или шеф испанской СЕСИД Хорхе Дескальяр взял себе на 49 лет 20-га где нибудь в Марбелье. Что же вы б л я д ь за дикари такие — “борцы с преступлениями против государства”? Все ждали, что вернутся с АТО те, которые попроще и будут в пьяном угаре бить себя в грудь, как они горели в танке. А эти собаки вернулись, чтобы грабить общественное. Крысаки позорные. Лучше бы вы дома сидели. Какая от вас польза? Одни убытки.

  15. Не, ну ежели журналисты кого абидели илиже херню написали, то нэхай господа ахфицеры подают на суд (возможности у них наверняка есть), а суд в свою очередь быстро решает дело ввиду его резонансности… токо чует мое серце шо никто, никого, никуда не подаст. промолчат скромно и будут молчать пока все не уляжется

  16. Материал заказной ввиду того, что уже сейчас Баранецкий рассматривается в администрации как основной кандидат на место командующего погранслужбой. Теперь думайте кому выгодна статья . На счет того, что Малтков и Баранецкий лжепатриоти- атошники то тут ребята надо объективно смотреть на вещи. Эти два человека реально из той категории сотрудников СБ которые там были и не только “были” а реально принимали непосредственное участие в сложных контрразведывательных операциях.

  17. Нормальные люди что вы их мочите, лучше за Трепака возьмитесь это настоящий оборотень .)

  18. СБУ ето филиал сначала ФСБ а потом ЦРУ. Так что вы ребята не чекисты а ушники. А почему А.Мишка нач левого берега? Наверное тант в контрразведки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ