Человек не терпит насилия!

Корупційний бізнес Першого заступника міністра інфраструктури України Шульмейстера Володимира. Частина 3 (Антонюк)

shulmeis12

Згідно розподілу обов`язків серед заступників Міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер серед інших зобов`язань відповідальний також за авіацію.

Денис Антонюк, голова Державної авіаційної служби України, без конкурсу і досвіду державної служби отримав право керувати департаментом Міністерства інфраструктури, пропрацювавши перед цим у компанії Міжнародні Авіалінії України 17 років. Антонюк є прямою креатурою «олігархічних інтересів». В історію української авіації Антонюк увійде як переможець лоукостів. Саме його скандальний наказ став однією з причин того, що бюджетні авіакомпанії поступово покидають ринок. А разом з цим Українці втрачають надію на доступні подорожі.

Своїм єдиним заступником Антонюк призначив Миколу Мельніченка, який пропрацював 11 років в Авіакомпанії Аеросвіт.

Антонюка Шульмейстер поважає за його величезний досвід роботи в приватній структурі та налагодження корупційної схеми з продажу компаніям, підконтрольних олігархам, напрямків авіаперевезень пасажирів.

Наслідки такої діяльності всім відомі:

  • Харківських авіаліній вже немає;

  • UTair немає;

  • Wizz Air немає;

  • інші компанії — ледь тримаються.

Антонюк і далі буде продовжувати таку політику на ринку авіації, тож залишиться тільки один перевізник на всю країну. Це відповідно призведе до монополізації ринку. В той час як Антонюк гальмує бізнес одних компаній, іншим він дає «зелене світло.

При масованому лобіюванні авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України», вона стійко витримала економічні випробування. В цьому році базовий перевізник МАУ відкрив понад двох десятків нових рейсів. Пересічного українця позбавили права вибору, а базовий перевізник диктує свої правила. Сьогодні квиток на літак для європейця коштує від 20 євро — тобто, як вечеря в ресторані. Тоді як для українця це — предмет розкоші, а не вид транспорту. У свою чергу Денис Антонюк заявляє, що таку ситуацію в країні назвати монополією можна лише умовно. Він класифікує її як «вимушену». Через так звану «вимушену» монополію сотні робітників у сфері авіації втратять роботу, а жителі України забудуть про відпочинок на Середземному морі. Тепер навіть російські диверсанти будуть літати «Міжнародними авіалініями України». 

Антонюк пролобіював призначення до складу менеджменту аеропорту “Бориспіль” представників компаній, які належать олігархам — “МАУ”, “Аеросвіт” та аеропорт «Київ».

Виконуючим обов’язки заступника генерального директора з операційної діяльності держпідприємства “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” призначений Антон Борисюк. Раніше Борисюк обіймав посаду віце-президента авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) з сервісу і логістики.

На посаду в. о. заступника генерального директора з економіки та фінансів призначений Кирило Звонарьов, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора збанкрутілої авіакомпанії ”Аеросвіт”.

Звонарьов особливо відзначився в лютому 2015 року, коли за його позовом було зірвано конкурс з відбору керівників Укрзалізниці, аеропортів «Бориспіль» та «Львів».

В. о. головного бухгалтера аеропорту «Бориспіль» призначена Ганна Шиловцева, яка раніше займала посаду головного бухгалтера підприємства “Аеропорт “Київ”.

“Всі кандидатури проходять погодження у відповідності з процедурою у профільному міністерстві”, – відзначили в прес-службі аеропорту.

Для боротьби зі свавіллям керівництва Міністерства інфраструктури ряд компаній, що працюють у сфері пасажирських авіаперевезень, створили профільну Асоціацію авіапідприємств України (ААУ). До складу організації увійшли:

  • «Wizz АігУкраина»;

  • «AtlasjetУкраина»;

  • «Ютейр Україна»;

  • UM Air;

  • «Хорс»;

  • одна з найбільших українських компаній з наземного обслуговування літаків Trans Aero Handling (TAH);

  • ряд інших підприємств.

Основними своїми цілями в ААУ вважають скасування рішень Міністерства інфраструктури та Державіаслужби, які, на їхню думку, не відповідають ні українським, ні європейським нормам, а також недопущення монополізації ринку авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» (МАУ). Асоціація також має намір ініціювати перевірку процедури приватизації компанії і її фінансового стану.

Її метою стала ліквідація монопольного становища авіакомпанії МАУ, а також нормалізація регуляторної політики на ринку авіаперевезень. Учасники асоціації жорстко критикують дії Державіаслужби та Мінінфраструктури, пов’язані з втручанням в операційну діяльність компаній на ринку.

Втім, Антонюк заявляє про перші кроки у досягненні консенсусу з деякими з членів новоствореної асоціації…

Антонюк систематично перешкоджає проходженню перевірок на предмет відповідності ряду вимог, необхідних для продовження авіаперевізникам сертифіката відповідності (дозвіл на виконання робіт в авіаційній галузі).
Члени ААУ відзначають, що Державіаслужба діє не тільки в інтересах МАУ, але і в цілому в інтересах компаній, які пов’язують з так званою групою «Приват», в тому числі, в інтересах компанії «Інтеравіа», яка є найбільшою на ринку наземного обслуговування літаків.

На минулому тижні, після гучного скандалу з несправедливим розподілом авіаційних напрямків, Антонюка було відсторонено від виконання обов`язків на час службового розслідування.

В травні цього року Кабінет міністрів України вже проводив службове розслідування стосовно голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Правоохоронні органи 14 травня провели обшук у будинку Антонюка та офісі служби. Обшуки у голови Державіаслужби проводились у зв’язку не тільки з обвинуваченнями Антонюка у зловживанні службовим становищем, але і у зв’язку з корупцією та підробці документів.

До цього, в листопаді 2014 року, Асоціація авіапідприємств України заявляла про намір запропонувати прем’єр-міністру звільнити голову Державіаслужби Антонюка.

Ще раніше Державіаслужба підготувала новий порядок видачі призначень на авіамаршрути, який викликав бурхливу дискусію на авіаринку. Згідно з новим порядком, зокрема, право на експлуатацію повітряних ліній буде надавати авіаперевізникам виключно Державіаслужба.

Втім навряд чи чергова перевірка пройде успішно.

В звільненні Антонюка не зацікавлений його головний кришувальник Володимир Шульмейстер. Шульмейстер буде всіляко впливати на позитивне рішення комісії щодо Антонюка. Налагоджений спільно бізнес з продажу підконтрольним олігархам авіанапрямків приносить десятки мільйонів корупційних доходів.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Люди о бо всем этом знают как и не видят реакции на указанные и иные факты со стороны Президента,
    правоохранителей. Должной реакции и изменений в кадровой политике,а не понтов с козлами отпущения,ко
    торые выпали по определенным причинам из обоймы правоприемников системы Януковича. Мотивация для
    майдана растет.

  2. Этих собак решили тоже повесить на Шульмейстера? Это просто уже смешно потому что из него делают “невестку” которая постоянно усырается.

  3. Все правильно! Основной жулик — Шульмейстер. Все, кто имеют с ним дело в министерстве — это знают. Плохо, что это не видит ни Президент, ни Премьер. Ничего, все это всплывет на выборах в местные органы власти. Шуля сделал шикарную рекламу Президенту и Премьеру в Ильичевске, в Николаеве, в Одессе, в Запорожье( прланирует банкротить тепловозоремонтный завод). Да и в Киеве нагадил достаточно ( украэрорух, Борисполь, укрводшлях). Отличная реклама на местные выборы!!! Может к Саакашвилли обратиться, чтобы помог выгнать этого ВОРЮГУ и КОРУПЦИОНЕРА??????

  4. Антонюк Денис Юрійович

    Народився 21.01.1977 (м. Сумгаїт, Азербайджан); одружений, має дочку та сина.

    Освiта Київ. міжнародний ун-т цивільної авіації (1999, «Комп’ютеризовані системи обробки інформації та управління», інженер-системотехнік).

    1997-2003 — диспетчер з центровки спiльного закритого акцiонерного товариства «Міжнародні авіалінії України».

    2003-2004 — інж. з розвитку мережi спiльного закритого акцiонерного товариства «Міжнародні авіалінії України».

    2004-2008 — Менеджер з розвитку маршрутів комплексу розвитку мережі і управління доходами спiльного закритого акцiонерного товариства «Міжнародні авіалінії України».

    2008-2010 — Начальник відділу роботи з авіакомпаніями, альянсами та партнерами по бізнесу спiльного закритого акцiонерного товариства «Міжнародні авіалінії України».

    2010-2011 — Директор дирекції розвитку мережі та альянсів приватного акцiонерного товариства «Міжнародні авіалінії України».

    2011-2014 — Директор дирекції розвитку мережі, приватного акцiонерного товариства «Міжнародні авіалінії України».

    12.03.2014 по т.ч — Голова Державної авіаційної служби України.

  5. Ты сейчас отрабатываешь заказ одесских бизнесменов Александра Грановского и Бориса Кауфмана?

    Мы и так знаем, что Антонюк.Д и Васьков.Ю их креатуры.

    И все знают, что у них конфликт с Шульмейстером.

    Он просто накрутил их пейсы на шланг с кислородом

  6. Ой, мальчики, не надо, Шуля устроил продажи должностей и больше его не трогайте. За Васькова сколько получил ? Не знаете? Крук сколько отвалил, чтобы еще остаться ? Шуля от всех берет и все, что продается торгует. Это — его бизнес такой. Собак на него не вешайте. Шуля своим делом занимается. На своем месте капусту рубит. Не мешайте. Пивовару крохи перепадают, он прикрывает.

  7. Эта жидовская морда ШулерМайстер вертит Пивовариком как хочет. А что с него нетрадиционного ***ка Пивоварского еще взять. Думаю скоро Шуля будет министром. Вот увидите что я была права!

  8. А что Пивоварский разве по мальчикам???

    Я от подружки ( не буду говорить как его зовут) слышала что он по девочкам !!!

    Ой та ладно!
    и вообще при чём тут с кем он/ она в постели !!!
    Речь идет о госуправлении !!!!
    И геи кстати отличные Руководители !!!
    Видать ты Сарочка к нему подкатывала а он тебе отказал (((!!!!

  9. PS Сарочке!
    Душа моя!!!
    Как говорят на манеже все те же!
    Ты видать застал их в Помаде на днях ???

  10. Оце намайданили гниди жидобендеряцькі …. Оце здобулЬИ!!!! Прийшли до влади ще гірші, аніж були….

  11. Летом 2013 г. Алексей Кочанов был назначен генеральным директором международного аэропорта «Борисполь», все права на предоставление услуг в столичном аэропорту также перешли к компаниям Бориса Кауфмана и Александра Грановского, в том числе принадлежащей им ООО «Аэропорт Хендлинг».

    Мы можем задавать вопросы, например: «Ко же стоял за Борисом Кауфманом и Александром Грановским? Кто обеспечивал им “зеленую улицу” в Одессе и Киеве на протяжении последних четырех лет?» В ответ шепотом услышим имя младшего представителя предыдущей «Семьи», недавно объявленного в розыск.

  12. До дефолта в авиации еще не дошло, однако борьбой с иностранным инвестором управленцы от авиации уже успели отметиться. В начале весны прошлого года Кабинет министров руководить Государственной авиационной службой поставил Дениса Антонюка, до этого работавшего в авиакомпании “Международные авиалинии Украины”. Ему удалось пересидеть на своей должности бывшего министра инфраструктуры Максима Бурбака и остаться при действующем Андрее Пивоварском.

    Но не прошло и нескольких месяцев после назначения Дениса Антонюка, как вокруг деятельности Госавиаслужбы разгорелся крупный скандал. На украинской авиарынок запланировала выйти новая компания “Атласджет Украина” — “дочка” турецкого перевозчика “Атласджет”. Однако руководитель Госавиаслужбы — выходец из МАУ — встал жестко на сторону своего бывшего работодателя и заблокировал выдачу необходимых документов новому конкуренту. Мотивировал он это тем, что действующая нормативно-правовая база не соответствует Воздушному кодексу. Поэтому он стал настаивать на приятии своего приказа, который устанавливает новые правила игры на рынке, а именно выдачу прав на авиамаршруты.

    Результатом этой борьбы стал ступор авиарынка. Мало того, лоукостер “Визз Эйр Украина” назвал такие игры с перетягиванием каната одной из причин своего ухода с украинского рынка.

    В результате выходцу из МАУ удалось отстоять свои права на выдачу назначений на авианаправления, и “Атласджет Украина” только в июне текущего года “выбил” первые регулярные международные маршруты у Госавиаслужбы.
    И вот буквально на днях деятельность Дениса Антонюка получила оценку от высшего руководства. Сначала он вступил в словесную перепалку с губернатором Одесской области Михеилом Саакашвили на пресс-конференции на тему введения в аэропорту Одессы принципа “открытого неба”. А уже на следующий день, 27 июня, Президент заявил о том, что в отношении деятельности Госавиаслужбы будет проведено служебное расследование.

    “Собрал главу Одесской ОГА и министра инфраструктуры. Выслушал аргументы Андрея Пивоварского и Михеила Саакашвили. В результате относительно деятельности Госавиаслужбы будет проведено расследование, на время проведения которого глава службы Денис Антонюк будет отстранен от исполнения должностных обязанностей”, — написал Петр Порошенко на своей странице в Facebook.

    С непростой ситуацией столкнулось Мининфраструктуры и при попытке провести конкурс на должности руководителей аэропортов “Борисполя” и “Львова”. Широко анонсированный отбор был с треском провален — заместитель генерального директора по экономике и финансам “Борисполя”, бывший менеджер “АэроСвита” Кирилл Звонарев подал иск в суд, который запретил Мининфраструктуры проводить данный конкурс.

    В результате главными авиаворотами Украины — аэропортом “Борисполь” продолжает управлять команда, назначенная еще при Максиме Бурбаке. Основу этой команды составляют выходы из авиакомпаний Игоря Коломойского — МАУ и ”АэроСвит”.

    Мало того, некоторые назначенцы в отрасли вообще удивляют своим необычным карьерным ростом. В середине июня и.о. президента госпредприятия “Антонов” назначен нардеп Михаил Гвоздев. Примечательно, до депутатской карьеры он руководил компаниями по продаже автомобилей “Транс-Груп ЛТД” и “Ауди Центр Хмельницкий”. Единственное, что может утешить руководство Мининфраструктуры — к этому назначению они не имеют отношения, поскольку “Антонов” сейчас подчиняется ”Укроборонпрому”.Источник:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ