Человек не терпит насилия!

«Про діяльність сепаратистського угруповання на Дніпропетровщині»

«Про діяльність сепаратистського угруповання на Дніпропетровщині»
В нас є наступна інформація, яка потребує підтвердження, та реагування і вжиття відповідних заходів (нажаль корумповані правоохоронні органи, не бажають займатися розслідуванням справ сепаратистів), а саме:
— На нашу думку, є та діє організоване сепаратистське злочинне угруповання, ватажком якого є громадянин Лупандін Олександр Олександрович, 31.05.1971 р.н., уродженець м. Ровеньки, Луганської області, у період 2005 року, був головою Царичанської РДА, де займався незаконними земельними оборудками, брав хабарі. У період з 2006 по 2010 роки, був депутатом Дніпропетровської міської ради, очолював комісію з земельних питань, де кілька разів був фігурантом гучних кримінальних справ по незаконній передачі земельних ділянок комерційним структурам, на думку фахівців, він разом з іншим головою містобудівної депутатської комісії Михайлом Царьовим (рідним братом та спільником «президента» Новоросії , головним сепаратистом країни Олегом Царьовим), мимо бюджету міста та держави, реалізували третину площі Дніпропетровська, приблизно на суму 300 000 000 доларів США, також вважають, що Лупандін з М.Царьовим, були лише виконавцями злочинного розкрадання головного багатства країни-землі, а за їх спинами стояли Олег Царьов та Загіддін Габібулай огли Габібулаєв ( він же Загід Геннадійович Краснов, зараз відомий «меценат» за вкраденні народні кошти). Лупандін через підставних осіб, відвів собі особисто до 30 земельних ділянок у самих найвигідніших місцях міста, Дніпропетровського, Царичанського районів області. Зареєстрований по вул. Прогресивна 17/165 у Дніпропетровську, фактично мешкає по вул. Белостоцького, 84-А/190, телефоні о50 922 46 72, 063 856 16 99, переміщається на джипі Лексус-470, чорного кольору, держ. номер 1533. У період з 2005 року по 2008 рік, член партії крадія України, засудженого в США, Павла Лазаренко, ВО «Громада». З 2008 по жовтень 2014 року, член партіїї дніпропетровського крадія дагестанського походження Загіда Краснова, «Громадська сила». Зараз член не традиційної «Радикальної партії Олега Ляшка», навіть очолює її міську організацію в Дніпропетровську. Сам є бісексуалом, формальна дружина Лариса Василівна Лупандіна, коханка Дягель Тетяна Володимирівна, коханець Глушко Сергій Володимирович. Офісні приміщення, що використовує Лупандін, по вул. Набережна Заводська 3-А, пр. Кірова 101. Має дружні стосунки з сепаратистами ДНР, ЛНР, має періодичні контакти з ФСБ, неодноразово бував у Москві у 2012-2014 роках, де вірогідно був завербований. До недавнього часу також працював фінансовим директором Державного підприємства Дніпропетровський експериментальний виноробний завод (надалі ДП «ДЕВЗ»), має три фермерських господарства, одна з них у Запорізькій області.
— правиця Лупандіна, де хто Крупіцький Віталій Петрович, уродженець м. Кривий Ріг, працював та був звільнений з УБОЗу ГУМВС України в Дніпропетровської області, за здирництво та зв’язки з криміналітетом . У 2006-2010 роках був також депутатом Дніпропетровської міської ради, від сепаратистського політичного блоку Вітренко. Має тісні стосунки с сепаратистами Криму та ДНР. В угрупованні Лупандіна, відповідає як за чорну комерцію, так і за зв’язок з місцевим дрібним криміналом. Зараз член Радикальної партії .
— Глушко Сергій Валерійович, 1967 р.н., до 2014 року включно, член Бабушкінської районної організації Партії Регіонів, зараз член Радикальної партії. Гомосексуаліст, не приховує цього. Формальна дружина- Світлана Глушко, мешкають по вул. Панфіловців, 8, у Дніпропетровську. Також Глушко з Лупандіним знімають квартиру по вул. Щербини, 4, телефони 068 056 43 77, 066 211 89 49, 099 543 58 44. Він директор ДП «ДЕВЗ» з серпня 2013 року. Має дві судимості, обидві без обмеження волі, вироки суду : 16.10.2013р. Кіровський суд, суддя Гончаров; 05.06.2014р. Кіровський суд, суддя Гончаренко.
— Півень Олександр Миколайович, мешкає по вул. Будьонного, 59/89, тел. 068 412 25 57. Підполковник міліції на пенсії, відвертий сепаратист, прихильник Новоросії. Безпартійний, гомосексуальних прихильностей не поділяє. Начальник охорони ДП «ДЕВЗ». В угрупованні відповідає за охорону вантажів, фізичних осіб, супровід вантажів, логістику. Має на кожного члена угруповання власний компромат. Займався розвідкою позицій ЗСУ у літку минулого року.
— Рудаков Іван Миколайович, член Радикальної партії, гомосексуаліст, мешкає по вул.. С.Ковалевської, 2/49, працює завідуючим господарством ДП «ДЕВЗ». Середня ланка угруповання, страхує Півня по його завданнях.
— Ясинецький Ігор Володимирович, 1992 р.н.,член Радикальної партії, нормальної орієнтації, мешкає вул. Немировича-Данченко,б.26,корп..1,кв.13, тел.. 093 418 51 73. Дрібний ватажок ті тушок з боксерських клубів.
Це основні дієві особи злочинного угруповання, там є багато інших бойовиків.
Все угруповання, налаштовано проти України, займається диверсійною роботою в тилу збройних сил України, економічно займається виключно не законною підприємницькою діяльністю. Наприклад:
— Лупандін з бандою (далі ЛБ), має економічні інтереси в незаконному видобутку бурштину у Рівненській області.
— ЛБ, минулим літом, може ще і зараз, займається перепродажем машин і механізмів, вантажівок, які викрали в Донбасі. В минулому році, вони навіть прийняли участь в озброєній бійки за розподіл впливу, в цьому кримінальному бізнесі, в Полтавській області.
— ЛБ, приймало та переправляло росіян з залізничного вокзалу на автовокзал в напрямок Донбасу, особисто цим займався Глушко, приймав до речі бойовиків з м. Старий Оскол ( Росія).
— ЛБ, постійно приймає, від деяких мобілізованих у ЗСУ, посилки з зброєю (автомати,гранатомети,гранати,набої), що робить з зброєю далі, продає або накопичує для заколоту сепаратистів у нашій області, невідомо.
— ЛБ, навмисно зруйнували велике бомбосховище у Індустріальному районі, зробивші його непридатним для використання.
— ЛБ, намагалися силоміць захопити установчі документи та печатку ГО «Євромайдан-Дніпро», з метою використання народного бренда у власних диверсіях.
— ЛБ має, чи вже мало, економічне підґрунтя, владу над ДП «ДЕВЗ», яке вони за період з серпня 2013 року, до червня 2015 р., пограбували на суму приблизно 25 000 000 гривень,. Що нанесло значну шкоду Державі, та повістю зруйнувало ліквідне Державне підприємство, яке колись було найбільшим у Європі у виробництві винної продукції.
— ЛБ, системно ухиляються від призову до ЗСУ, а також сприяють іншим в ухиленні від захисту Батьківщини.
— ЛБ, розгойдує ситуацію в регіоні у суспільстві. Наприклад вони не вмотивовано в цьому році блокували роботу військового гарнізону та прокуратури на вул. Феодосійської.
— ЛБ, займається продажем контрафактного пального, має незаконне АЗС, на вул.. Войцеховича.
— ЛБ, зловживає довірою громадських організацій, що допомагають АТО, направляло в складі волонтерів своїх людей, які з нашого боку фронту фіксували позиції наших ЗСУ, кількість бронетехніки, та інше.
— ЛБ, заснували клон «Правого сектору» у області, з метою дискредитації останнього.
— ЛБ, влаштовує підпали автівок громадських активістів, обмальовують стіни, паркани, житло громадян образами патріотичних почуттів, для цього навіть існує окрема невеличка бригада під керівництвом де кого «крейзі» якого звуть Юрій. т. 093 39248 97, якій діє виключно по наказах самого Лупандіна.
— ЛБ, займається системною крадіжкою металобрухту, який здають Олександру Якіову у Краснопіллі.
Це не повний перелік злодіянь злочинного угруповання.
— ЛБ, від спецслужб РФ, мав (можливо має, як що не переховав) 5 000 000 грн. на рахуку у Сбербанку Росія, вочевидь це платня за зраду.
ЛБ, має будинок на узбережжі Чорного моря у м. Гаспра, дарунок від оточення Путіна, він зареєстрований на офіційну дружину, і строго охороняється владою Кремля в Криму.

Голова ГО «Євромайдан – Дніпро» В.В.Таратушка

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ