Человек не терпит насилия!

Гниды прокурорские. Горзов и Витязь

Мова піде про двох «обдарованих» працівників прокуратури Київської області, які працюють у парі, оскільки одне без одного не можуть, з причин зазначених нижче — це прокурор Київської області Витязь Михайло Іванович та начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Горзов Анатолій Петрович. Доречи, перше про що питає начальник відділу роботи з кадрами Горзов А.П. у молодих випускників юридичних вузів це ким працюють їх батьки… Звичайно не за для того щоб познайомитися з автобіографією майбутніх працівників прокуратури, а для того щоб, по-перше, встановити для себе «таксу», яку він запропонує за прийняття на роботу, по-друге, для того щоб не наткнутися на дитинку якогось депутата, судді чи прокурора, який церемонитись не буде, а одразу піде до самого Витязя М.І. А останній вже без розбору, як кажуть, вжарить Горзова А.П. по самі гланди.

Як ви розумієте, контингент для вимагання грошей за призначення збирається у Горзова А.П. не бідний, це випускники таких вузів як: Національний юридичний університету імені Ярослава Мудрого, Національний університет “Одеська юридична академія”, юридичний факультет КНУ ім. Т. Шевченка… А тепер про головне. Вищевказані довгоочікувані випускники успішних вузів сідають у кружечок перед Горзовим А.П. та слухають байку про те, що вакантні місця на посади прокурорів, а, точніше, стажистів в органи прокуратури Київської області, маються лише у прокуратурах Ставищанського району (140 км від Києва), Тетіївського району (160 км від Києва), у прокуратурі м. Славутич (190 км від Києва)…. якщо повезе, то може запропонувати прокуратуру Володарського району, що знаходиться за м. Біла Церква. При цьому зазначаючи, що місця в прокуратурах Києво-Святошинського, Обухівського та Вишгородського районах, а також у Бориспільській, Броварській міжрайонних та у прокуратурі м. Ірпеня так просто не віддаються.

Почувши такі «ужаси» стурбовані сини та дочки мажорів терміново телефонують батькам та жаліються. Звичайно ж батьки, перш за все, хочуть тільки світлого та перспективного майбутнього для своїх дітей, тому готові викласти від 3 до 5, а подекуди і до 10 000 доларів США за посаду лише стажиста у вищевказаних прокуратурах під Києвом. Звичайно, призначення, а тим більше, призначення у прокуратуру під Києвом не обходиться без «Величного прокурора усія Київської області Витязя М.І.», який вже давно не розмовляє з підлеглими працівниками на зрозумілій мові, у нього свій діалект та свої методи — це мова мату, знущання та нанесення побоїв. Так ви правильно прочитали – побоїв, у своєму кабінеті він «Цар та Бог» і може просто замордувати нижче стоячих колег, також він з легкістю може при всіх у жорстокій формі наголосити своєму першому заступнику про те, щоб той не командував, адже не він прокурор області, хоча останній працює в органах прокуратури з 1979 року, коли Михайло Іванович ще взагалі, мабуть, не розумів поняття «прокуратура».

Ігноруючи при цьому той факт, що фактично саме досвідчений перший заступник з 2003 року підтримує на плаву авторитет прокуратури області. Для Михайла Івановича немає різниці жінка перед ним або чоловік, у нього всі працівники прокуратури – це стадо, де він пастух-диктатор, який може принижувати честь та гідність рядових працівників… А потім виходить, що прокурор Київської області старший радник юстиції (полковник) Витязь М.І., який призначений на посаду у грудні 2010 року, за менш ніж два роки став державним радником юстиції 2 класу (генерал-лейтенантом).

Від нього намагається не відставати начальник відділу роботи з кадрами Горзов А.П., який до призначення Витязя М.І. бігав капітаном (юрист 1 класу), виконував обов’язки начальника відділу роботи із кадрами майором (молодший радник юстиції), а у 2012-2013 роках отримав підполковника (радник юстиції) та полковника (старший радник юстиції). При цьому, за даний період останній побудував величезну дачу з озером у Фастівському районі Київської області, отримав від прокуратури області квартиру близько 100 кв/м у м. Буча та змінив один автомобіль Toyota Corolla 2007 на 2 — новеньку Toyota Camry та Toyota Land Cruiser Prado, і це ні для кого не секрет, він ставить їх не стісняясь прям напроти прокуратури області. Слід зазначити, що згідно Положення про класні чини працівників органів прокуратури встановлені строки перебування в класних чинах: юриста 3 класу – 2 роки; юриста 2 класу – 2 роки; юриста 1 класу – 3 роки; молодшого радника юстиції – 3 роки; радника юстиції – 4 роки; старшого радника юстиції – 4 роки. Строки перебування в чинах державного радника юстиції 1, 2, 3 класів не встановлюються. Присвоєння чергового чину цих класів можливе у випадках підвищення працівника на посаді або за особливі заслуги в роботі. Лише за зразкове виконання службових обов’язків в окремих випадках Генеральний прокурор України має право присвоювати працівникам чергові класні чини до закінчення строку, зазначеного вище. От тут і стає питання за які такі особливі заслуги в роботі та зразкове виконання службових обов’язків прокурор Київської області Витязь М.І. за менш ніж 2 роки з полковника став генерал-лейтенантом, а начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Горзов А.П. за 4 роки з капітана став полковником…

Далі буде…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Как такое чмо как горзов до сих пор работает в Академии прокуратуры?

    Безстыдно греб деньги с людей! Его место в тюрьме !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ