Человек не терпит насилия!

Шульга і Лагун знов ідуть «ва-банк». Тепер до ФГВФО

Як повідомили в НБУ, Шульга таки переходить до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на місце нинішнього першого заступника директора — розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Василя Васильовича Пасічника, якого ГПУ, за допомогою підлеглих Пасєчника, підловила на “неформальних” діях стосовно коштів одного із неплатоспроможних банків.

За добровільне звільнення і передачу місця Шульзі, Генеральна прокуратура України не буде відкривати кримінальне провадження, але буде триматиме “компромат” на майбутнє.

Колеги Шульги в НБУ ж заявили, що вона пішла з НБУ (залишивши там на своїй посаді Світлану Фабер) під умову, що буде не лише першим заступником директора — розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтина Ворушиліна (креатури Порошенка). Її основною метою є безпосереднє кураторство ліквідації “Дельтабанку” і недопущення покладання на Миколу Лагуна вини за доведення банку до неплатоспроможності.

Для уникнення санкцій до керівників НБУ, КМУ, АПУ і ВР зі сторони американських власників пакету “Дельтабанку” НБУ затягнув введення тимчасової адміністрації в “Дельтабанку” і спочатку мовчазно дозволив українській дочці американської  “Cargill”  (29,39% акцій “Дельтабанку”) вивести її кошти, що вона дала для фондування http://www.epravda.com.ua/publications/2015/03/17/534106 . Потім американців полякали  http://forbes.ua/business/1393330-sdelka-cargill-po-dolgam-delty-pod-ugrozoj і заспокоїлися.

 

А вже для виведення коштів “потрібних” людей НБУ і ФГВФО синхронно і “випадково” в один день встановив для виплат вкладникам цього банку курс долара в 26,85 грн., валютні депозити майже на 1 млрд. грн. були розділені на еквівалент у 190 т. грн., щоб під час дії тимчасової адміністрації “потрібним” людям ще й шли проценти. Пізніше ВР так само “випадково” відмінила “воєнний податок” Яценюка, і тепер щасливі отримувачі цих вкладів можуть викупити нові долари за прийнятним курсом і із великим гешефтом.
“О” для “ОРД”
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. После урки януковича пейсатые просрали европейский выбор Украины, наступил период сплошной Руины. З цього погляду, унікальною є доба Руїни (1657—1676 років) — величезної трагедії в історії нашого народу, коли він не тільки втратив реальний шанс створити свою державу, а й зазнав страшенних людських, матеріальних та духовних втрат. Наслідки цих втрат даються взнаки і сьогодні. Ніщо так не шкодить справі державотворення, як егоїзм панівної еліти, яка дбає виключно про свої інтереси, а також кричуща соціальна нерівність у суспільстві. Це було істиною 300 років тому, є такою й нині. Егоїзм старшини не вдалося приховати ані патріотичними гаслами, ані гучними обіцянками, ані брудними інтригами проти суперників. Майже всі представники старшини доби Руїни закінчили своє життя фізичною смертю (Виговський, Ю. Хмельницький, Многогрішний, Немирич, Брюховецький), або політичною — Самойлович, Дорошенко, Тетеря. Жоден із представників тогочасної української еліти не помер на своїй посаді й у пошані.
    Не можна забувати про зовнішні чинники, іноземні вторгнення та підступи — три міцні держави (Московське царство, Річ Посполита та Турецька імперія) постійно тиснули на Україну та вдавалися до збройних вторгнень. Але, якщо б у нас, українців, була внутрішня єдність, то, мабуть, ми й були б зараз Голландією чи Швейцарією.

  2. Не было, говорят, более изуверского человека, чем тот которого звали “вертухай”. Почему?

    Будьте добры, озвучьте фамилии и национальность тех людей, которые раскулачивали, губили и отправляли людей на погибель в 30-х годах прошлого века в любом из сел Украины.

    Плиз.

  3. Для того чтобы получить должность или дорваться до кормушки:

    каждый человек вступал в партию.

    Во времена СССР в коммунистическую. Во времена капитализьма в: матькивщину, соц партию, народный фронт, ПР, СДПУо, народные фронты, ББП и т.д.

    Так что изменилось в мозгах сапиенсов, если за 2000 лет существования Библии ни хрена не поменялось у них в голове?

    Все по старому: по трупам залезть на голову себе подобному, насрать на него, обворовывать его и вещать что это правильно и он прав!!!

    Завтра победу одержат чмошники типа тех кто представляет ВР от партии “матькивщина” (шоб у них у всех хрен во лбу х… вырос вместе с их бандершей) и будут тоже правы? А ворье в это время перекрасится и будет продолжать воровать.

    “Реформаторы”, идете вы на.. Если не хотите на…, то идите в ….

    Скоты

    Мне от вас стало хуже жить. А это основной критерий оценк вашей деятельности. Точка.

  4. Это и есть кадровая политика. Что вы от нее можете в конечном итоге ожидать?
    Вы своим доверием породили не просто коррупцию,а корпоративную коррупцию когда
    ваш удел говно убирать и гибнуть на донбассе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ