Человек не терпит насилия!

Як Коток та Сергійчук Кіровоградський МРЕВ поділили або відкритий лист до центрального апарату УМВС України

Повідомляю Вам про отримання інформації стосовно діючої корупційної схеми на території Кіровоградської області, яку створили за час своєї роботи на державній службі колишній начальник УДАІ УМВС України у Кіровоградській області Сергійчук Андрій Вікторович та колишній начальник відділення РЕР ДАІ з обслуговування м. Кіровограда та Кіровоградського району при УМВС України в Кіровоградській області Коток Олегом Миколайовичем.
Відповідно до отриманої інформації за час своєї роботи дані особи шляхом отримання хабарів та „відкатів” здійснили незаконне збагачення, легалізувавши брудні кошти шляхом придбання рухомого та нерухомого майна, яке зареєстрували на своїх родичів та афілійованих осіб. Чого вартий лише факт того, що у 2013 році під час крадіжки з домоволодіння Котка О.М. було викрадено один кілограм золота та пів мільйона доларів, що підтверджується матеріалами відповідної кримінальної справи.
Крім незаконно здобутого майна Коток О.М. та Сергійчук А.В. з використанням корупційних зв’язків створили мережу, яка функціонує і на даний час, з надання адміністративних послуг, пов’язаних з реєстрацією транспортних засобів (видання довідок-рахунків), торгівлею транспортними засобами та їх складовими частинами та навіть автошколу. Юридично дана мережа оформлена на ФОП Коток Т.Ю. (р.н.о.к. 2677409425, м. Кіровоград, пр. Інженерів, 11 б), ФОП Сергійчук Г.І. (р.н.о.к. 2154305402, м. Кіровоград, вул. Панфіловців, 22 а.), ПП „Автопром” (код ЄДРПОУ 31276106), ПП МПП „Вибір” (код ЄДРПОУ 13438956), ПП „Школа з підготовки водіїв Автопрофі” (код ЄДРПОУ 38302172, м. Кіровоград, пр. Університетський, 3). Даний бізнес працює завдяки незаконно встановленим МАФам (пластиковим вагончикам) та виділеним з порушенням чинного законодавства земельним ділянкам. Ділянка, на якій здійснює свою діяльність ФОП Сергійчук Г.І. взагалі розташована на території ДАІ м. Кіровограда (м. Кіровоград, вул. Панфіловців, 22 а) та раніше перебувала на балансі УМВС України у Кіровоградській області. Вказана авто школа (засновник – Коток Т.Ю.) не відповідає вимогам діючого законодавства, навчання здійснюється формально, свідоцтва про закінчення навчання видаються за незаконні грошові винагороди.
За отриманими даними сприяння в роботі даної мережі здійснюється і з боку представників правоохоронних органів м. Кіровограда. Достеменно відомо, що за вирішення деяких питань по усуненню проблем в цьому бізнесі старшому оперуповноваженому з ОВС ВВБ УМВС України у Кіровоградській області Слісаренку В.Г. за рахунок грошових коштів Котка О.М. та Сергійчука А.В. в повному обсязі погашено банківський кредит за автомобіль ВАЗ 211540 (д.н.з. ВА 2577 АН).
На даний час з боку Котка О.М. та Сергійчука А.В. за допомогою Слісаренка В.Г. та інших працівників правоохоронних органів здійснюється тиск на керівництво УДАІ та МРЕВ м. Кіровограда щодо недопущення роботи інших фізичних осіб підприємців, які надають аналогічні послуги на території Кіровоградської області.
Крім цього, стало відомо, що дані особи за допомогою корупційних зв’язків фіктивно оформили собі документи стосовно інвалідності Котка О.М. та статуса учасника бойових дій Сергійчука А.В.
Враховуючи вищевикладене, прошу Вас провести перевірку даних фактів, а саме:
— законності походження грошових коштів, на які було придбано рухоме та нерухоме майно Котка О.М. та Сергійчука А.В.;
— законності виділення земельної ділянки за адресою м. Кіровоград, вул. Панфіловців, 22а, яка раніше належала УМВС України у Кіровоградській області;
— законності встановлення МАФів (вагончиків)на території Кіровоградської області, за допомогою яких здійснюється видача довідок-рахунків;
— законності отримання документів щодо інвалідності та статусу учасника бойових дій.

Дану інформацію з метою уникнення корупційних ризиків прошу не направляти для розгляду до правоохоронних органів Кіровоградської області, а перевірку фактів провести виключно силами центрального апарату.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Люди відслуживши в АТО не кожен може оформити учасника бойових дій, а ці тварюки за “бабло” тимпаче навороване, з такою легкістью собі коханим зробили без перешкод. За які такі заслуги??? Ви суки мабуть не знаете як і порох пахне?

  2. Если все енто правда, все проверить и в тюрьму пожизненно ентих пид_сов и их семьи тудажо за сокрытие преступлений и пускай там гниют.Машинки и все имущесство на нужды армии забрать.

  3. Этих мудаков нужно было еще в 90х завести в лесополосу и ”расстрелять”. Тогда бы Держава ни понеслаб от них убытков.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ