Человек не терпит насилия!

Голові Радикальної партії Ляшку О. В. від членів його партії

СКАРГА

Схоже, всі розмови про люстрацію, очищення влади, здійснення контролю за розслідуванням кримінальних справ щодо діяльності державних службовців, працівників силових структур та інших чиновників так і залишились пустими розмовами. Корупція в органах державної влади нікуди не поділась, а з року в рік набирає все більших масштабів. Та і куди ж їй подітися, якщо керівні посади роками займають одні і ті ж особи, для яких робота в державних структурах стала особистим бізнесом.

Так, у нашому місті вже більше 30 років «трудиться», не покладаючи рук Вигівська Раїса Петрівна (начальник управління Держземагентства у Коростенському районі) разом із своїм заступником Тарасенко Володимиром Леонідовичем.

Розкажу Вам, дорога наша Нова влада, про те, як за останні роки «Наша Земельщиця», ще її в районі називають «Королева» із своїм замом розбагатіли до мільйонних статків в американській валюті при офіційній зарплаті близько 2,5 тис. грн.

І так, з 2013 року в нашому районі розпочався бум – почали нелегально добувати бурштин.

Не без допомоги Вигівської Р.П. налагоджено видобування бурштину в селі Гулянка, Ушиця, де на сотнях гектарів родючих земель сільськогосподарського призначення розрито цілі кар’єри для добування бурштину.

Здружилася «Наша Земельщиця» із представниками силових структур, бандицьких угруповань, громадських організацій, які постійно збираються у неї на роботі в службовому кабінеті та вирішують усі земельні питання в районі.

Так, Раїса Петрівна за останні 2 роки допомагала всім бажаючим, хто платив живі гроші, займатися таким популярним на сьогоднішній день бізнесом, оформляти документи на землю, щоб ті змогли вирити «ставки і ловити там «сонячне каміння»».

Не обмежується діяльність пані Вигівської Р.П. тільки Коростенським районом. Так, в Ємільчинському районі вона теж допомагала у відведенні майже 90 га землі для фермерства, підробивши диплом особи про агро-освіту.

На фірмі Раїси Петрівни ( «Земельно-кадастрове бюро») працює цілий сімейний підряд – чоловік Раїси Петрівни, дружина заступника Тарасенка В.Л. та родичі інших працівників земельного відділу.

Працює організація за принципом «Фірма працює – заробляють усі».

Заступник Раїси Петрівни — Тарасенко В.Л. також влаштувався достойно. Придбав за останні 2 роки машину більш ніж за 12 тис. доларів, квартиру. Це все за те, що як «вірний пес» допомагає Раїсі Петрівні, бо знає всі її корупційні справи та, як видно, і сам активно бере в них участь.

Також, Раїса Петрівна оформила документи на свою доньку Ірину, яка є засновником фірми в с. Білка — «Обрій». Не дивлячись на те, що донька безробітна, і доходів немає, однак за матеріальної підтримки своєї мами на фірму витратила 300 тис. грн.

Купила їй в Києві 3-х кімнатну квартиру (більше 100 тис. доларів), нову машину (35 тис. доларів) – і це все на кровно зароблені.

Фірма «Обрій», за безпосередньої підтримки Вигівської Р.П. взяла на території Коростенського району майже 1000 га землі. Хоча, насправді, оброблення землі — це так прикриття, «квіточки»…

Деякі підприємці кажуть, що Раїса Петрівна, як монополіст в сфері розпорядження землею в районі, викликає агровиробників району, щоб ті робили документи на землю саме на її фірмі, бо інакше землі взагалі не отримають. Хіба це не корупція!?

Інформацію про доходи, ні Вигівська Р.П., ні Тарасенко В.Л. не показали в Інтернеті за 2014 рік. Бо бояться показати все, що заробили «чесним» шляхом.

Під час Революції Гідності у грудні 2013 року Вигівська Р.П. відправляла жителів міста Коростеня до Києва на Антимайдан, за що платила людям по 200 гривень. Виступала також на сцені разом з покійним депутатом-регіоналом Калашніковим. Це все збереглося в Інтернеті, а також показували по телебаченні.

Також, під прикриттям Вигівської Р.П. працює її співробітник – Шляга В.В., який на державній службі влаштував собі непоганий бізнес – ганяє машини із-за кордону. А за ці пропущені дні отримує офіційну зарплату.

На мою думку, та я думаю що і на думку інших, які тим чи іншим чином мали справу із Вигівською Р.П. та її оточенням, відчули на собі механізм системної корупції і використання державної структури та керівної посади, як інструменту тиску за для особистого збагачення.

Як мені стало відомо, в травні місяці поточного року у місті Києві відбудеться конкурс на посаду начальників районних управлінь та відділів земельних ресурсів.

Настав час покласти цьому край!!! Так як було раніше вже бути просто не може!!!

Вважаю, що ті хто працює не на захист закону і справедливості, а на своє збагачення, ті хто систематично порушує закон мають не тільки не бути призначені повторно на керівні посади, вони мають бути звільнені, а за їхні дії останні мають понести заслужену відповідальність за знущання над правовою системою.

У зв’язку з вищевикладеним, а це ще не всі «заслуги» нашої героїні, прошу звернути особливу увагу, взяти на особистий контроль, та не допустити повторного призначення організатора корупційних схем на керівну посаду.

Разом з тим, прошу провести перевірку діяльності Вигівської Р.П., її оточення та діяльність як управління Держземагентства, так і фірми «Земельне кадастрове бюро», де я більш ніж упевнена будуть всі підстави для кримінальної відповідальності.

Мій лист є зверненням, криком душі, насамперед, до тих, хто незважаючи ні на що, зумів зберегти свою честь і гідність, до тих, хто хоче щось змінити і готовий проявити ініціативу, а також до тих, хто хоче очистити державні органи від усього лихого.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Блин, тут форум дегенератов что-ли? Ляшко конечно каждый день заходит на этот форум и ищет, не написал ли ему кто скаргу. Еще на имя Обамы напишите тут скарги.
    Вот телефон Ляшка, можешь ему позвонить рассказать. +380674663588. Или на фейсбук его, он там каждый день сидит.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ