Человек не терпит насилия!

У Києві судитимуть серійного вбивцю

Прокуратурою міста Києва затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 26-річного зловмисника, який минулого року на території столиці вбив двох людей з вогнепальної зброї та намагався позбавити життя ще одну особу.

Установлено, що упродовж жовтня 2014 року жертвами обвинуваченого стали двоє киян, які розмістили на інтернет-сайтах інформацію про надання послуг з автоперевезення.

Для того, щоб заволодіти транспортними засобами цих людей, вбивця домовлявся з ними про зустріч на околиці міста. Підозрюваний вбивав своїх жертв пострілами у голову. Їхні тіла чоловік спочатку ховав у гаражі, а потім перевозив у лісосмугу під Києвом та закопував.

«Правоохоронцям вдалося вийти на слід зловмисника, коли він готував чергове вбивство. Під час затримання у нього було вилучено знаряддя вбивства – пістолет з глушником та набоями», — повідомив заступник прокурора міста Києва Олексій Калина.

Підозрюваному інкримінують вчинення умисних вбивств, замах на умисне вбивство, розбій, незаконне заволодіння транспортними засобами, викрадення документів та незаконне зберігання зброї.

За вчинене зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Предлагается : расстрел с трансляцией по ТВ в прямом эфире. Мрази — мразево. Отрадно, что все-таки правоохоронці працюють.

  2. Интересно а при чем тут прокуратура а тем более города , лиш показать свою значимость в обществе и “ярую” борьбу с преступностью? Не одного слова кто нашел задержал , доказывал. Даже если и прокуратура суд не дает разрешение на проведение опер мероприятий и следствееных действий , работники розыска идут “ногами” по земле и получают результат. А тут уже и прокуратура тут как тут……… Все как всегда

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ