Человек не терпит насилия!

Службове розслідування підтвердило зловживання в Держрибагентстві. Мінагрополітики просить Уряд звільнити першого заступника голови

Міністерство аграрної політики та продовольства України ініціює звільнення Олега Ніколенка з посади першого заступника голови Державного агентства рибного господарства та вже направило відповідне подання на розгляд Уряду.
Рішення прийнято за результатами службового розслідування діяльності відомства за минулі роки, яким викрито чисельні зловживання з боку першого заступника керівника Держрибагентства. Зокрема, підтверджено факт розкрадання понад 22 млн. грн з банківських рахунків ДП «Севастопольський морський рибний порт», що у сфері управління відомства. Крім того, підтверджено факт неправомірного відчуження майна — через злочинну некомпетентність та недбалість Держрибагентство втратило риболовецьке судно. В результаті збитки склали близько 8 млн. дол. США.
Дізнавшись про службове розслідування, Олег Ніколенко написав заяву про звільнення за власним бажанням. Зі свого боку Мінагрополітики його не погодило, а наполягає на звільненні посадовця Кабінетом Міністрів України за невідповідність займаній посаді.
«Викликає обурення, що всі зловживання здійснювались у той час, коли одразу ж після анексії Криму, Севастопольський порт отримав юридичну адресу на материковій Україні. Тож єдиною метою перереєстрації було не збереження підприємства для країни та забезпечення його розвитку, а фактична крадіжка бюджетних грошей», — прокоментував Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко.
Нагадаємо, що під час проведення службового розслідування, розпорядженням Уряду від 8 квітня цього року головою Державного агентства рибного господарства був призначений Ярема Ковалів. Його головними завданнями на посаді мають стати дієві кроки з реформування галузі, подолання та недопущення корупційних схем. Громадськість буде своєчасно інформуватись щодо його діяльності.

http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=248152013

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. А еще нужно выгнать с госслужбы всех, кто рекомендовал на должность этого дурного начальничка, и того, кто его назначал на должность: щоб він (хто призначав) не ходив “з ганьбою”, не мучився. Бо знову понапризначає чергових ворюг…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ