Человек не терпит насилия!

Благодійний фонд по відмиванню коштів. Пологовий будинок № 3 м.Київ

06.04.2015 р., Веред Юлія Олександрівна 10.12.1985 р.н. звернулася до 3-го Пологового будинку
м. Києва, що знаходиться за адресою : м. Київ вул. Кучера 7 (Святошинський район м. Київ), у зв’язку з передпологовим станом, для організації комплексу заходів, щодо проведення безпечних пологів під наглядом спеціалістів.
На момент звернення до пологового будинку лікар Животок О.Ю, що здійснював медичний нагляд за станом моєї дочки з початку її вагітності виписав направлення на госпіталізацію до стаціонару пологового будинку. Моя дочка у вказаному медичному закладі обліковувалась з 2014 року та підписувала обмінну карту після звернення до вказаного закладу з одночасним внесенням в касу пологового будинку благодійних коштів в сумі 800 грн.
На момент звернення пацієнтки до пологового будинку 06.04.2015 р., вона знаходилась в стані, що передує пологам та потребувала невідкладної допомоги та госпіталізації, що і засвідчив лікар.
Не дивлячись на критичний стан вагітної, персонал приймального відділення замість термінової госпіталізації – запропонував їй піднятися в кабінет Головного лікаря Пологового будинку — Кувіти Юрія Васильовича де вказана посадова особа в категоричній формі, не зважаючи на стан пацієнтки, цинічно почав вимагати сплати грошових коштів у розмірі 3 500 грн. в незрозумілий благодійний фонд, що працює на території пологового будинку. Коли моя дочка відмовила йому у внесенні вказаної суми до фонду, останній — запропонував їй народжувати в пологовому будинку м. Боярка.
Персонал приймального відділення пологового будинку по команді Кувіти Ю.В. відмовився здійснювати подальшу госпіталізацію пацієнтки та фактично виставив її за двері, відмовивши в наданні термінової медичної допомоги.
У зв’язку з тяжким моральним та фізичним станом Веред.Ю.О.,її батьками було прийнято рішення про виклик швидкої медичної допомоги до пологового будинку № 3. Після прибуття чергової бригади до приймального відділення один з лікарів, який прибув на виклик зазначив,що вони не можуть здійснювати доставку пацієнтки в інший пологовий будинок у зв’язку з її критичним станом та запропонував персоналу приймального відділення Пологового будинку № 3 взяти на себе відповідальність за таке прийняте рішення та письмово це засвідчити,на що ті відмовились.
Враховуючи критичність ситуації та неможливість далі ризикувати здоров’ям Веред та її майбутньої дитини, її батьками було прийнято рішення про внесення коштів, які в цинічній формі вимагав від нас Головний лікар пологового будинку, у сумі 3500 грн. В подальшому, після неодноразової вимоги нам було виписано квитанцію (підтвердження) про внесення коштів на користь «Міжнародного фонду допомоги хворим».
У зв’язку з особливим цинізмом ситуації, яка була спровокована перевищенням службових повноважень та невиконанням Головним лікарем Пологового будинку № 3 м. Києва Кувітою Ю.В. своїх обов’язків, щодо надання медичної допомоги пацієнтам клініки, мамою Веред Ю.О., було ініційовані звернення до вищестоящих інстанцій та засобів масової інформації, що викликало відповідний суспільний резонанс та реакцію суспільства на такі дії.
В процесі спілкування з лікарями та спеціалістами згаданого пологового будинку, стало відомо,що така ситуація не є унікальною, а процес вимагання коштів на користь невідомого благодійного фонду з пацієнток вказаного закладу є системним явищем та обумовлений безкарністю дій Кувіти Ю.В.
За інформацією, яку можливо отримати з відкритих джерел – керівництво пологового будинку № 3 в особі Головного лікаря Кувіти Ю.В. шляхом незаконного розміщення на території пологового будинку офісу Благодійного фонду МІЖНАРОДНИЙ ФОНД ДОПОМОГИ ХВОРИМ З НАСЛІДКАМИ ТРАВМ ТА ЗАХВОРЮВАНЬ (МФДХ) ЄДРПОУ 20057657, (засновник ВИНОГРАДОВ ОЛЕГ ВСЕВОЛОДОВИЧ, директор КОТЛЯР ВІКТОРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА ) — створив незаконний механізм здирництва коштів у пацієнтів медичного закладу для власного збагачення. Крім того, очевидно з метою недопущення в подальшому ідентифікації благодійного фонду на рахунок якого начеб — то надходили кошти від пацієнтів – керівництво вказаного фонду навмисно на квитанціях-підтвердженнях про внесену оплату вказали неправильну назву благодійного фонду та не вказали ідентифікаційного коду юридичної особи. Кричущим є також той факт, що Виноградов Олег Всеволодович –засновник МФДХ, є засновником та керівником ще одного суб’єкту господарської діяльності — ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО “НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА “КАТО” ЄДРПОУ- 21479107 основним видом діяльності якого є діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування.
Таким чином, Кувіта Юрій Васильович, зловживаючи службовим становищем, користуючись безпорадним станом Веред Юлії Олександрівни з особливим цинізмом вимагаючи та в подальшому отримавши кошти у сумі 3500 грн. через благодійний фонд МІЖНАРОДНИЙ ФОНД ДОПОМОГИ ХВОРИМ З НАСЛІДКАМИ ТРАВМ ТА ЗАХВОРЮВАНЬ – скоїв посадовий злочин та створив безпосередню загрозу життю та здоров’ю пацієнтки та її майбутньої дитини шляхом створення штучних перепон для госпіталізації в порушення норм медичної етики та норм суспільної моралі та загальних правових засад гарантованих Конституцією України.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Тварюку глав врача -на исправ работы в Чернобыль,это ж какой тварью нужно быть,чтобы такое творить-почему он не сидит до сих пор?!!!

  2. Добрый день, уважаемые жители Подольского района, которым надоел сбор “благотворительных” взносов в поликлинике на Мостицкой — пишите в личку, сборы незаконны, в настоящий момент полиция и налоговая милиция изучает законность деятельности Фонда “Допомоги хворим”. Все анализы в лаборатории по направлению врачей должны делаться бесплатно, все сборы благотворительных взносов идут мимо кассы и непонятно используются. Если есть желание навести порядок в Поликлинике -нужно объединятся, коллективные обращения будут рассмотрены с большим вниманием и ответственностью. Если готовы подписать коллективное обращение о несогласии со сбором “благотворительных” сборов в поликлинике — пишите , будем объединяться. Пишите

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ