Человек не терпит насилия!

Олександр Мірошниченко — перевертень в погонах

Після революціооних подій і “очищення” апарату центальной влади від бандитської влади Януковича, нарешті, громадськість звернула свою пильну увагу на правителів старого режиму на місцях.
Яскравою і найбільш ключовою фігурою, яка підлягає люстрації став колишній перший заступник начальника УМВС України в Миколаївській області — Мірошниченко Олександр Дмитрович, який на даний момент займає посаду начальника слідчого управління МВС України в Дніпропетровській області.
Олександр Мирошніченко народився 6 січня 1969 року в с. Дмитрівка Петропалівського району Дніпропетровської області. Службу в органах внутрішніх справ почав у 1992 році з посади слідчого Царичанського райвідділу внутрішніх справ. У подальшому обіймав посади начальника відділу дізнання, начальника слідчого відділу Царичанського райвідділу, заступника начальника Бабушкінського райвідділу – начальника слідчого відділу УМВС України в Дніпропетровській області. З 2005 по 2008 рік – заступник начальника відділу з розслідування особливо важливих справ та злочинів, скоєних організованими групами слідчого управління УМВС України в Дніпропетровській області. З січня 2008 року – заступник начальника слідчого управління Головного управління МВС України в Дніпропетровській області – начальник відділу з розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами та злочинним організаціями. З 2010 року по 2013 рік, перший заступник начальника УМВС України в Миколаївській області. З серпня 2014 року до теперішнього часу – перший заступник начальника Головного управління МВС України в Дніпропетровській області – начальник слідчого управління.
Слід зауважити, що на офіційному сайті міністерства внутрішніх справ України, не міститься жодної інформації щодо служби Олександра Дмитровича за період злочинного свавілля влади В.Ф. Януковича!
Станом на квітень 2015 Мирошниченко О.Д. входить до ТОП-50 у списку кандидатів на люстрацію в Україні і займає почесне 21-е місце.
Не зважаючи на цей факт, колишня еліта правління влади Януковича беспріпятственно продовжує впливати на різні сфери суспільно-економічного життя Дніпропетровській області. Використовуючи свою владу та службове становище Мирошниченко О.Д. продовжать творити правове беззаконня і беззаконье.
З 2014 року, Мирошниченко О.Д., взяв під особистий контроль “кришування” так називаемового “бізнесу” з виробництва і збуту наркотичних засобів їх аналогів і перекурсоров.
Не залишив без свого “пильної уваги” Олександр Дмитрович і представниць найдревнішої професії в світі — путан і повій, яких він через своїх підлеглих обкладає щомісячної даниною з можливістю останніх безкарно надавати послуги інтим — характеру в різних закладах міста та області.
Масштаби підступності й жадібності начальника слідства Дніпропетровської області вражають і викликають загальне обурення і шок! Жодна кримінальна справа, учасники якої більш-менш мають фінансові можливості не залишається без його уваги! Він готовий поставити свою резолюцію і спустити справу “на гальма” не дивлячись на тяжкість скоєного. Будь то вбивство або тяжке згвалтування, Мирошниченко О.Д. Не проти “підзаробити” дві або три тисячі доларів.
До речі, слід звернути увагу на той факт, що Врадіївський події в Миколаївській області припали саме на час його “правління” і знаходження на посаді першого заступника начальника УМВС України в Миколаївській області.
На той момент, впливаючи на кадрові питання, він сприяв на той момент міністру МВС Віталію Захарченку “загасити” виникший конфлікт, пов’язаний зі звільненням зі служби генерал-майора міліції Валентина Парсенюка і його зама, полковника міліції Віктора Буряченко. При цьому, даний конфлікт минув Олександра Дмитровича, який залишився при посаді з можливістю надалі “ретируватися” в Дніпропетровську область.
Підводячи підсумки “діяльності” пана Мирошниченка О.Д., незрозуміло чому досі соратник старого режиму Януковича, корупціонер і злочинець, призвідник системи “відкатів” в “кришуванні” злочинного бізнесу перебуває на посаді начальника слідчого управління МВС України в Дніпропетровській області і не люструвати відповідно до ЗУ “Про очищення влади”.
Відповідно до норм цього Закону, люстрація — це встановлена Законом або рішенням суду заборона окремим фізичним особам обіймати певні посади (перебувати на службі) (далі — посади) (крім виборних посад) в органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Люстрація здійснюється з метою недопущення до участі в управлінні державними справами осіб, які своїми рішеннями, діями чи бездіяльністю здійснювали заходи, спрямовані на узурпацію влади Президентом України Віктором Януковичем, підрив основ національної безпеки і оборони України.
Шановна влада! Зверніть увагу на цю особу!!! Мирошниченко О.Д. підлягає миттєвій люстрації та за його бандитські дії він повинен відбувати покарання в місцях позбавлення волі!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Мирошниченко довольно известная личность в Днепропетровске и успел “отличиться” умением косить бабло с наркоты! Привет с Амура!

  2. Ці перевертні у погонах вже задрали.
    Коли, вже нажруться цих грошей?
    До справжніх бандитів та вбивць діла нема!
    Тіки комерційні прожекти.
    Тіки свої корисні справи.
    Задрали своєю брихнею.
    Тіки б до влади корявки свої дотягнути.
    Геть приспішників Яника!!!!
    Геть перевертнів!!!!!!!
    Геть Мірошніченко!!!!!
    Досить гроші вже зароблять на крові та поті трудяг!!!!!!
    Хай пішки походять!!!!!
    Тусить цей Мірошніченко з хвойдами, а тут нема шо поїсти!!!!!
    В АТО його!!!!
    Хай зніме свій “бріоні” та взує берці!!!!

  3. да за вот такого спиногрыза пацаны на майдане погибли! ох дождется власть третьего майдана с такими “борцами за закон”!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ