Человек не терпит насилия!

Чопська митница

симчера с…а, сколько заплатил, чтобы ветку убрали ? Но твои дела помнят !

Оцените материал:
54321
(Всего 3, Балл 4.67 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 079 ответов

  1. Звертаємось до всіх митників від яких вимагали бабки Андрійчук, Сабадош, Созанський, Ботош писати заяви, щоб ці хабарники понесли кримінальну відповідальність.

  2. Да, да особливо Русланчик Лукеча з Сабадошом та кумом шестеркою Рабцуном пихають бурштин. БМВ-7707ІС-Х5, Х4-7707 там перевозить Іванко наркоту!!!

  3. Ой Ваня Ваня Бога му! Іван Сабадош онже Ваня Армані онже Ваня Гузиця дуже почав сигарети по виїзду піхати і бурштин. Айбо із Тиси та Ужгорода підтягнув сігаретчиків. Бавиться у начальника Іван. Шо на Армані ще збираєш Ваня? Чи Іспанія гроші тягне? А на в’їзд по Лужанці бренд, техніка, хавка і пойло елітне пішло файно. Цікаво чи босорканя Товт М. в курсі? Хоча Сабадош билиндить хоть што ушиткім бо вадитися не хоче.

  4. Прикордонна поліція сьогодні спіймала водія, у якого в автомобіля було майже 1000 пачок сигарет!

    Сьогодні вранці, близько 05.00, по дорозі до Румунії громадянин України-Угорщини Міндак В.представився на прикордонному пункті переходу Дякове-Халмеу за кермом автомобіля Volkswagen, зареєстрованого в Угорщині.

    На основі аналізу ризику прикордонники разом із митниками здійснили ретельний контроль за транспортним засобом, особою та багажем.

    Таким чином, кількість 970сигарет українського походження була виявлена ​​прихованою, щоб уникнути митного контролю, у порогах, під заднім сидінням та в баку автомобіля.

    контрабанда сигарет, прикордонна поліція Румунії, водії, спіймані на митниці, сигарети поріг митної машини, заборона сигарет контрабанда митниці

    Вилучено всю кількість сигарет загальною вартістю 4365 лей, а також автомобіль — вартість якого оцінювалася в 6000 леїв. Водночас на чоловіка застосовано штраф у розмірі 10 000 лей.

  5. Михайлицький готуй йобаних сівоїх марафонйів зйобувати на Афон і сам дурік уйобуй поки не почалися в тебе обшуки!!!

  6. ти, майже, тест профпридатності завалив, якщо не розумієш, які особи підслідні НАБУ, це по перше;

    І,по друге, запам”ятай, марафонці не тікають, а доганяють
    І тебе, дуріка — de facto, доженуть

  7. Кажуть, що ДБРівці, поспілкувавшись з Сабадошем, попросили квасних огірків, аби закусити

    Але, те що Іванко був п‘янезний, як чіп, може стати йому в нагоді

    “ Які незаконні розпорядження щодо пропуску? Та я такий був бухий, що дІван обісцяв, можете помацати, пересвідчитися “…

    І піде бідося — Ваш по етапу саменький самий, а Ванічка-Армані знов прослизне проміж краплями, принюхуючись до перспективної дупи Румянцева)

  8. В ГБР зарегистрировано два производства по ст 364 УК по факту незаконных переводов должностных лиц Закарпатской таможни задними числами. Заявление подали сами таможенники на днях ГБР планирует провести следственные действия и вручить подозрения

  9. Но,так шо там Сабадош,пан Товт,Чи Ви знову йому не казали пускати стільки машин алем одну?

  10. Товт наказав Сабадошу більше на зміні не бухати

    то Ванька сьогодні пробивав, де у вароші мож кокс купити

  11. Приносимо свої вибачення Фастовець Марині Віталіївні, працівниці центрального апарату Держмитслужби, щодо виставленої нами, ретельно не перевіреної інформації по автомобілю Toyota RAV4.
    Автомобіль який вона придбала в цьому році, внесено в її декларацію, як суттєві зміни у майновому стані. Антикорупційного законодавства в цьому випадку вона не порушувала.

    Попередній допис видалено!

    В майбутньому будемо уважніше опрацьовувати інформування. https://t.me/Customs_of_Ukraine/2348

  12. Приносимо свої вибачення Фастовець Марині Віталіївні, працівниці центрального апарату Держмитслужби, щодо виставленої нами, ретельно не перевіреної інформації по автомобілю Toyota RAV4.
    Автомобіль який вона придбала в цьому році, внесено в її декларацію, як суттєві зміни у майновому стані. Антикорупційного законодавства в цьому випадку вона не порушувала.

    Попередній допис видалено!

    В майбутньому будемо уважніше опрацьовувати інформування. https://t.me/Customs_of_Ukraine/2348

  13. Товариство, а шо там кажуть за філіжанкою пахючої галицької кави? Коли нас почнуть переводити до митниці одної юридичної особи? Бо вже курва зачекалися.

  14. Небуло таких переведень. Жодних. А ось тебе як дешеву кобіту переводитимуть через задній прохід, бо ти є задньоприводний!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ