Человек не терпит насилия!

Просимо допомоги!!!

Шановні Віктор Миколайович та Давід Сакварелідзе!
Звертаємося до Вас з вірою в справедливість та надією, що разом з революцією в нашій країні повинно щось змінитися та таки змінилось.
Наказом від 02 квітня було звільнено з посади прокурора Козелецького району Чернігівської області Сліпачука О.В. Рішення справедливе і обговоренню не підлягає. Але, щокує інше. За даними відділу кадрів прокуратури Чернігівської області на посаду прокурора Козелецького району Чернігівської області планується призначити колишнього прокурора цього ж району Рябця Олега Миколайовича. За всі часи існування прокуратури Козелецького району не була так розвинута корупція, як при вказаному чоловіку (рука не піднімається назвати цього громадянином). Всі промислові підприємства району, міліція, потерпілі та обвинувачені у кримінальних провадженнях, РВ УМВС, СВ Козелецького РВ несли кожен місяць дань цьому горе-прокурору. Всі «грошовиті» кримінальні справи проходили тільки через Рябця О.М. Співробітникам прокуратуру вказувалось скільки і з кого необхідно взяти, непокора – миттєвий перевод з прокуратури або звільнення. Мешканці району до сих пір здригаються від його прізвища. Бажання пенсіонера Рябця О.М. зайняти дану посаду пояснюється тим, що в Козелецькому райоі є місцевий багатій Гаврилко кум бувшого зама прокурора області Данішевського В.Б. – власник нічного клубу «Торнадо», де постійно вбивають молодь, торгують наркотичними речовинами, а між іншим раніше клуб «Торнадо» був кінотеатром, та Гаврилку необхідний захист правоохоронних органів у своїй злочинній діяльності, яку зараз і прокуратура і РВ душать, от і вирішили протовкнути Рябця О.М. на посаду прокурора району і цим вирішити свої злочинні проблеми!!!
Що нема кращих кандидатур на цю посаду? Просимо Вас не приймати помилкових необдуманих рішень(навіть як Вас дуже просить Стеценко В. А.), бо віремо у Вашу неопередженність. Якщо нас не почують, будемо змушені звернутися до ЗМІ.
З надією працівники прокуратури Чернігівської області, мешканці Козелецького району Чернігівської області. Зі зрозумілих причин не можемо вказати прізвищ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Яким треба бути дебілом , щоб написати такий маразм ? Чим тобі не угодив Рябець ? І хто тобі заважає бути , або стати багатієм ? Треба наполегливо працювати і думати про свій добробут , а не заздрити іншим.Звичайно, плювати гімном в інтернеті це все на що ти здатний . Собака лает , караван идет !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ