Человек не терпит насилия!

аступник начальника Управління внутрішньої безпеки у Львівській області Михайленко Руслан Іванович корупціонер, хабарник і ЗЛОЧИНЕЦЬ (БІОГРАФІЯ)

На посаду заступника начальника Управління внутрішньої безпеки у Львівській області з травня 2014 року призначено Михайленка Руслана Івановича 1973 року народження. Репутація цієї особи є вкрай ганебною не тільки як для працівника міліції, але просто ганебної людини, котра зав’язана в корупції, хабарництві та різних злочинних схемах.
У 2008 році Михайленко Р.І. було звільнено з органів внутрішніх справ через укриття тяжких злочинів (ст.307.ч.3 ККУ), а саме відпущення з під варти і організації втечі контрабандистів наркотиків з числа громадян Польщі за що ним отримано хабар у 200 тисяч доларів.
У 2012 році син Михайленка Артур скоїв грабіжний напад на гр. Мочарського і заволодів золотим виробом. Даний факт було зареєстровано в Личаківському РВ м. Львова і відкрито кримінальне провадження, але завдяки втручання батька, справа вкинута під сукно.
Михайленко тривалий час прикриває ряд наркотрафіків у чому йому сприяє працівник апарату МВС Приймак Олексій. Така співпраця приводить до того, що вони провокують окремих працівників міліції Львівщини для участі в наркоторгівлі збираючи в подальшому з них щомісячну плату. Приклад кримінальні справи по гр. Ланиця, Чорний, Мацилюха, Гаврилюка, Шаповалюка та інших.
Михайленко причетний до організації незаконного заволодіння квартирами, кришуванням торгівлею людьми та проституціє.
Усій громадськості Львівщини добре відомо про пиятику Михайленка за кермом і керування службовим автомобілем у нетверезому стані. Чого ми чекаємо? Нових жертв від п’яного міліціонера. Адже відомо, що Михайленка вже затримували громадські активісти, але керівництво його відмазало.
Хочемо поставити довідома Вас, пане Міністре, як Михайленка могли визнати придатним до служби в ОВС, як він міг пройти військово-лікарську комісію, будучи неповносправним, а саме маючи штучні тазобедренні суглоби. Яким чином він отримав дозвіл на управління службовим автомобілем та як він проходить щорічні медичні обстеження.
Виникає багато запитань щодо сумістимості перебування Михайленка на службі в ОВС з його моральним обліком та злочинною діяльністю. Але стає цілком незрозуміло, чому у внутрішній безпеці працює людина, яку сама безпека документувала, як злочинця, а тепер він керує тими хто документував його злочинну діяльність.
Просимо Вас створити незалежну комісію та перевірити наведені факти, через те що Михайленко продовжує свою протиправну діяльність, постійно керує службовим автомобілем у нетверезому стані і дуже негативно впливає на формування громадської думки про міліцію.
Вказані особи в погонах є особливо небезпечні, тому з питань безпеки ми не вказуємо свої прізвища. При приїзді комісії, щодо перевірки вказаних фактів ми особисто підійдемо до керівника комісії.
Працівники міліції Львівщини.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ