Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 248 ответов

  1. Пожежні пишуть: «Илья Сикоцинский. Сотрудник херсонской обл. Пгт Чаплынка. Очередной предатель и перебежчик. Учился в ВПУ ЛДУ БЖД, выпуск 2021. Честно, не могу понять, что тебя сподвигло переступить черту и со спокойной душой взять и надеть форму МЧС рашки. Видимо два с половиной года прошли для тебя даром и ты так и не понял, что на самом деле значит фраза «служу українському народу». Очевидно, что и воспитание начальника курса и других офицеров ты просто пропустил мимо ушей. Жаль, что ты вначале своего пути пошел по скользкой дорожке и теперь твой счёт в службе пошел на дни, так как скоро и херсонскую область освободят, а мы прекрасно знаем, что делают с предателями и колаборантами. Ладно, бы ты был простым гражданским, но ты же носил форму, ты носил жовто-блакитний прапор на плече, ты принимал присягу. Надеюсь ты подавишься своими кровавыми фублями, когда будешь гнить на зоне за зраду батьківщини.»

  2. Ахуєнні у нас начальники (не асі але таких чмонь ну дууууже багато).
    Пожежні пишуть:
    «Ми тебе БОЛДАРЕВ В.В. по призвіську «БОВДУР» віттаємо з усіх частин, на яких ти заробляв (ДОЇВ) з нас пальне для свого ТИПУ ДЖИПА.
    Вітаємо Вас, з де окупованого Бериславського району, який ви покрисиному швидко покинули і втекли з тієї Бериславщини, яка вас годувала та заправляла ваше особисте авто для поїздок до себе додому а саме в м. Миколаїв з якого вас раніше вигнали з позором а ти туди втік а не залишилися в підтримку особового складу Прицьому коли ти втікав злив останнє пальне з пожежних автомобілів.
    В такий тяжкий час коли ми всі залишилися без домівки та вимушені були відправити свої сім’ї за кордон та в безпечні областя та вимушені були повернутися допомагати людям, а ти сидів собі в Миколаїві і боявся покинути сім’ю. Коли пройшла деокупація Бериславського району ти приїжав до міста БЕРИСЛАВ не для організації служби та запитати в людей що їм необхідно та потрібно в першу чергу при цьому очкував кожного вибуху А ВИВОЗИМ СВОЄ ОСОБИСТЕ МАЙНО З КВАРТИРИ ЯКУ ТИ ПРИДБАВ НА ВКРАДЕНІ ГРОШІ та перевірити чи орки не вкрали твою соляру яку сховав від них.
    Звертаємося до Вас пане МАШАРО з даного питання бо БОВДУР прикривається вашою ДРУЖБОЮ та особистими зв’язками (в шоколаді) та він впевнений що йому за це нічого не буде розібратися».

    1. Пизда прийде ой дуже скоро, тому борцю щуреподібному . Фу, гидота противна і бридка і ще брехлива.

  3. Службі треба робочі руки, а державі треба економити бюджет. Рацпропозиція — як одним пострілом двух зайців забаранити.
    Пожежні пишуть — «Піздец, урядом збільшено штат піротехніків на 400 осіб, а не міг би той уряд скасувати двісті посад дснс кабінетних скажем в Лвівській області і двісті в самому Львові, замість 400 безтолкових для країни кабінетних чиновників дснс в штатному розписі додати дійсно тих піротехніків, без збільшення штату та видатків бюджетних».….?????????

    1. Як на мене дуже велике питання чому я з своїх податків фінансую щомісячні премії по 30 000 і новорічну!!! Кабінетним кнурам? Я згоден що їх получали бойові хлопці які пашуть, тушать пожежі, розбирають завали, піротехніки та ін. А не як не кабінетні!!! Досить деребанити бюджет!

  4. Ректорішка ти не тільки ГАМНО , ти ще пиздло. Шоб тобі кістка в горлі стала, ветеран ти клятий. ПОЗОРИСЬКО крекливе і брехливе.

  5. Йди подивися як твої підлеглі приймають іспити та заліки, сидячи в своїх кабінетах. Касу збирають. А ще й в цивільному.

  6. Команда пішла від Ромка, грошенят принести і пішли хлопаки косити Миросько з Ромком тоже істи хочуть ….

  7. Скільки усіляких начальників розвелось в службі? Мабуть вже стільки, скільки є тих людей, які реально працюють за профілем (рятування людей, гасіння пожеж, ліквідація НС і т. д.). Це правильно, коли в некабінетній службі засилля кабінетних???
    Ну добре, вже так сталося, що дармоїдів які керують більше за «роботяг», то може (поки ще вас не розігнали) ви почнете хоч трохи піклуватись про людей, на чиїх горбах ви паразитуєте все життя?
    А? А-а-а -а? Крик в пустоту, я знаю.

    Пожежні пишуть:» Несправедливість, вчинена керівництвом ДСНС України щодо вільнонайманих гірських рятувальників вражає. Саме так – вражає. Відколи нас приєднали до АРЗ СП ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області, нас не дивує уже нічого: ми бачили, як несправедливо карають невинних, як покривають порушників і заставляють виправляти табелі покриваючи цих прогульників, ми також бачили накладні, в яких вказувалось, що ми одержали гірськолижне спорядження в комплекті з лижами, але ми цього не одержували. Тобто ми багато чого бачили, але перший раз нас так несправедливо намахують, та ще й знущаються з нас.
    На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року №168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час воєнного стану» ДСНС України організувало виплату грошового утримання атестованим і виплату заробітної плати рятувальникам – працівникам вільного найму, наступним чином: Атестований одержує 1000 гривень додаткової винагороди за кожний відпрацьований день місяця. За місяць він одержує 25-30 тисяч гривень додаткової винагороди, також за місяць йому виплачується грошове утримання у розміірі 13-15 тисяч гривень: сумарно за місяць виходить 40-45 тисяч гривень. Цивільний гірський рятувальник за місяць одержує 10 тисяч гривень (з дорахуванням гірських — 10-12 тисяч гривень) і це все. Дисбаланс по зарплатіі цих двох категорій проофесії «гірський рятувальник» зріс з 30% у 2011 році до 400% у 2022 році.
    Ми так само як і атестовані маємо відношення до робіт з ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникли внаслідок війни. І несправедливість полягає у тому, що цивільний гірський рятувальник і атестований гірський рятувальник виконують зараз і будуть виконувати в майбутньому ту саму роботу, несуть одні і ті самі навантаження як у фізичному та і у психологічному плані. І не наша вина, що керівництво ДСНС України так «намутило» з 2011 року, що в одній частині є одночасно цивільні гірські рятувальники і атестовані гірські рятувальники. Якщо і одним і другим прописано виконувати одні і ті ж завдання за призначеням, і одні і другі в одній державній установі, то і винагорода за працю має бути однаковою! Перед лицем війни ми в рівній відповідальності як і перед Батьківщиною, так і перед своєю професією!
    Розумний – не завжди мудрий. Це відноситься до керівництва нашої частини. Ми чули від них: «Якщо не подобається зарплата, розраховуйтесь і шукайте собі роботу з більшою зарплатою». Ми ж кажемо: » Ви можете не поважати своїх колег по роботі, але ви не можете не поважати ту роботу, яку ми проробили за десятки років до вас, рятуючи життя і здоровя наших громадян».
    Суспільство має знати, хто керує в ДСНС і яке у них ставлення до своїх підлеглих».

  8. Корупція під час війни — це мародерство! Будемо нагадувати про це щоразу! Жодні посади не дозволять уникнути відповідальності.

    Сьогодні за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру чотирьом посадовцям — ексзаступнику Міністра оборони України та ексміністру енергетики і вугільної промисловості, чинному та колишньому посадовцям Міноборони. Також за результатами слідчих дій повідомлено про підозри топменеджменту ПАТ «Укртатнафта».

    За результатами проведених сьогодні обшуків будуть ухвалені процесуальні рішення. Очікуємо і на кадрові висновки.

    🔴 Ексзаступнику Міністра оборони повідомлено про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період. За даними слідства, він лобіював укладення договорів про постачання продуктів для військових за завищеними цінами, закупівель бронежилетів та інших речей для ЗСУ низької якості.

    🔴 Колишньому в.о. директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України повідомлено про підозру за фактом розтрати коштів та перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України — організовував закупівлю неякісних бронежилетів.

    🔴 Діючому працівнику Міноборони повідомлено про підозру у заволодінні коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні — перебуваючи на посаді заступника директора підприємства ОПК, уклав фіктивний договір з іноземною компанією про проведення огляду, оцінки та технічного стану раніше відремонтованих 4 двигунів та 2 головних редукторів до авіаційної техніки.

    🔴 Ексміністру енергетики повідомлено про підозру у службовій недбалості — укладав збиткові для держави угоди на користь відомого олігарха. Загалом його «робота» коштувала державі 1,5 млрд грн.

    🔴 В.о. Першого заступника Голови Правління ПАТ «Укртатнафта» повідомлено про підозру в умисному ухиленні від сплати податків, вчиненому за попередньою змовою із головним бухгалтером. Їхні протиправні дії завдали державі мільйонних збитків.

    🔴 Посадовця Одеської ОВА викрито на хабарі 40 000 дол. США за махінації з землею.

    Мій сигнал всім чиновникам на всіх рівнях, де б вони не були: повернення до минулих часів не буде. Україна йде європейським шляхом та не зверне з нього.

    Влада передбачає відповідальність. Якщо ви не згодні жити за Законом — це буде кримінальна відповідальність.

  9. Петиція про відновлення декларування статків посадовців та депутатів набрала понад 25 тисяч необхідних підписів. Тепер її має розглянути президент.

    Обовʼязкове декларування статків скасували через воєнний стан на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

    1. Які нахуй декларації . В щуреподібного критичний місяць, показників нуль нулящий (0). СБУ рулить!!! а ментяра сцить политках, сембаюшка хуй вже допоможе. Ніженьки затремтіли, рученьки зхрестились. Питання ребром . Навихід або за корабликом нахуй…

    2. Йди пройдися по іспитам та захистам. Там повний бардак, навіть роботи не зроблені, в касу вже взяли.

  10. Шо довийобувався марянчику , ти був офіціантом ,ним і лишишся , роботи твоєі невидно було, пиздуй далі чайок ратушному робити, можеш ще шкарпетки випрати в сральнику. Хоть там покажеш своє лице. А сірко то ше та шалава. Колгосп є колгосп.

  11. Ну все хватить. Я теж хочу ректором бути, моя черга вже. Хватить дерегенту руками махати. Я тоже брати хочу. І гроші дуже люблю. Всім восени голосувати за мене. Я тоже генерала хочу…..

      1. Воно чмо пропхало на посаду свого, думає що той нето мент нето вигнаний з ментюри, інфу небуде зливати на Київ . Знімлять так само як офіціанта. Вигнали з ВВБ , виженуть і тут.

        1. Ільків то є сила, страшний. Всі будуть сцяти погонах , тільки Ромко з Мироськом будуть в ажурі. Трохи собі трохи їм .

  12. За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області за фактом розтрати чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

    За даними слідства, майстер одного із районних управлінь державного пожежно-рятувального загону привласнив для своїх потреб три бензорізи марки “STIHL”, які були надані як міжнародна гуманітарна допомога.

    Це обладнання чоловік отримав як матеріально-відповідальна особа для подальшого використання при проведенні аварійно-рятувальних робіт. Однак, замість зберігання та використання за призначенням, він вивіз бензорізи зі складу та розпорядився ними на власний розсуд, чим завдав збитків на понад 104 000 гривень.

    Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Калуського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області….

  13. За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області за фактом розтрати чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

    За даними слідства, майстер одного із районних управлінь державного пожежно-рятувального загону привласнив для своїх потреб три бензорізи марки “STIHL”, які були надані як міжнародна гуманітарна допомога.

    Це обладнання чоловік отримав як матеріально-відповідальна особа для подальшого використання при проведенні аварійно-рятувальних робіт. Однак, замість зберігання та використання за призначенням, він вивіз бензорізи зі складу та розпорядився ними на власний розсуд, чим завдав збитків на понад 104 000 гривень.

    Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Калуського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області….

  14. Ректорішка розплакався, врізали тридцятку. Худоба ти, тобі сука мало. Того що ти напиздив, і пиздиш далі. До тебе черга теж дійде. ДЕРЕГЕНТ брехливий.

  15. Лин не знущайся над «старушкойї», а то бігає від тебе закриває заборгованості за сесію. Дай списки Харчуку, той все порішає.

  16. Корупцію подолає не космічна з/п ректора,,,а довічне його ув’язнення за корупцію та корупційні діяння з конфіскацією майна його і його родичів!!!!

  17. Чорна полоса )))))😃🤣 непризначили ставленика Ромка😂 хуй порішаєш і ти Миросько . Шо буде шо буде…..

  18. Чорна полоса )))))😃🤣 непризначили ставленика Ромка😂 хуй порішаєш і ти Миросько . Шо буде шо буде…..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ