Человек не терпит насилия!

АЛЕКСАНДР ЧЕПЕЛЬ САМЫЙ ЧЕСНТЫЙ НАЧАЛЬНИК СЛЕДСТВИЯ ФИСКАЛЬНАЯ СЛУЖБА ЖИТОМИРА

СМОТРИТЕ ВИДЕО ПРО КОРРУПЦИОНЕРОВ ЖИТОМИРСКОЙ ФИСКАЛЬНОЙ СЛУЖБЫ !!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=CBq6Nbr3ldQ , https://www.youtube.com/watch?v=8PKIk1hqMto

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Керівництвом ДФС України, відповідно до міжнародних антикоруппійпих стандартів та вимог чинного законодавства України, запроваджено Програму протидії та запобігання корупції у фіскальних органах на 2015- 2017 роки, якою визначено основні засади запобігання та протидії корупції в органах ДФС, мету і завдання, заходи щодо її запобігання і протидії, а також очікувані результати від її впровадження.
    Як повідомляє Житомир.info, обласне управління Державної фіскальної служби закликає небайдужих громадян про будь-яку відому інформацію щодо протиправних дій з боку службових осіб ГУ ДФС у Житомирській області чи Житомирської митниці ДФС негайно повідомляти телефоном або особисто звертатися у відділ власної безпеки.
    В той же час, думка та вимоги громадськості, які стосувалися одних із найкорупційніших податківців Житомирщини, ймовірно вже забулися Керівництвом ДФС України, більше того одного із скандальних податківців, зокрема начальника слідчого управління Державної фіскальної служби в Житомирській області Олександра Чепеля переведено на роботу в Київську область. Відповідний наказ видав голова ДФС Роман Насіров, повідомляє Житомир.info.
    Тепер Чепель О. заступник начальника слідчого управління ДФС в Київській області. Рапорт на переведення він подав особисто.

    Згадаємо про події річної давності.
    На посту начальника слідчого управління ДФС Житомирщини Чепель О. працював з листопада 2014 року. Тоді ж більше 200 працівників житомирської кондитерської фабрики пікетували податкову з вимогою звільнити, серед інших одіозних податківців області, й Чепеля О.
    Були озвучені дивні факти, згідно з якими у 35-річного чиновника немає рухомого та нерухомого майна. Натомість, його матір, яка між іншим посезонно працює простою фасувальницею на кондитерській фабриці, є власницею 2 квартир у Житомирі, 2 будинків на околиці Житомира та у Тетерівці, а також 2 іномарок.

    Ще раніше, у травні 2014 року, активісти громадської організації “Самооборона Житомирщини” пікетували управління Міндоходов та вимагали звільнити Чепеля О. та тодішнього в.о. очільника слідчого управління податкової Войтенка С. Ще один мітинг проти Чепеля О. і Войтенка відбувся 10 вересня того ж року. А в листопаді Войтенка замінив Чепель. Активісти протестували проти Чепеля О. и Войтенка й раніше, за часів Віктора Януковича, але це тим більше було марно.
    Вищеописані факти, як правило, не знайшли свого підтвердження при проведенні перевірки з очищення влади України.

    Повертаючись до новоспеченого заступника начальника слідчого управління ДФС в Київській області, хотілося б запитати, в нього особисто та керівництва ДФС України, про результати кримінального провадження № 22015060000000006 відкритого за ст. 329 КК України, «Втрата документів або інших матеріальних носіїв секретної інформацїї, що містять державну таємницю, а також предметів, відомості про які становлять державну таємницю особою, якій вони були довірені, якщо втрата стала результатом порушення встановленого законом по рядку поводження із зазначеними документами та іншими матеріальними носіями секретної інформації або предметами», головним фігурантом якого і являється Чепель О. Вказані діяння, караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без та кого.
    Тобто, будучи фігурантом кримінального провадження та маючи не зовсім хорошу славу не зашкодило Чепелю О. пробитися на посаду начальника слідчого управління ДФС в Київській області, що є за своєю суттю підвищенням в кар’єрі, не інакше, як за особливі досягнення та особистий внесок…

    Складається думка, що таких як Чепель О. переводять до столиці, ймовірно для перейняття позитивного досвіду по програмі: «Як прожити на заробітну платню податківця при цьому будувати, утримувати сотні метрів елітного житла та дорогі автомобілі».

    Із викладеного вбачається, що «Програма протидії та запобігання корупції у фіскальних органах на 2015- 2017 роки» є нічим іншим, як просто назва, розроблена лише для тієї ж громадськості, яка хоче вірити про оздоровлення країни, а «Аси» корупційних схем тим часом підтягуються до столиці.

  2. Кратко информацию о нем я прилагаю в отдельных статьях ниже, но это только капля в море того, что «творит» данный чиновник. Множество материалов о его подвигах размещено просто в интернете. Достаточно просто задать в поисковике «чепель александр житомир», «александр чепель коррупция» или что-то в этом роде.

    К слову, данный материал нужен налогоплательщикам из-за недавнего назначения данного недолюстрированного чиновника на руководящую должность в Киеве, с нарушением норм законодательства. Более того, по нашей информации на данном этапе для него готовится очередное повышение в уже обновленных налоговых структурах, в следствие чего многие налогоплательщики, пострадавшие от его деятельности ранее, готовы либо переводиться в другие районы, либо сворачивать хозяйственную деятельность.

    http://www.pda.zhitomir.info/news_144649.html
    http://www.0412.ua/news/669 853
    http://ua1.com.ua/society/skandalnogo-podatkivcya-z-zhitomirshchini-perevel i-do-kijivskoji-oblasti-5296.html
    http://www.zhitomir.info/news_148469.html
    ht tp://reporter.zt.ua/news/16529-na-maidan-tv-pokazaly-siuzhet-pro-zhytomyrskoho-p odatkivtsia-video

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ