Человек не терпит насилия!

ХМЕЛЬНИЦКИЙ ДС НС КОРУПЦЫЯ БОЛИБРУХ

Голові служби безпеки України
Наливайченко В.О.

м.Хмельницький 29000
а/я №5 відділення 7
Тимчук Ігор Сергійович

Заява про скоєння злочину
начальником Головного управління ДСНС у Хмельницькій області
полковником служби цивільного захисту Болібрухом Борисом Васильовичем

Змушений звертатись до Вас із цією заявою, оскільки переконаний в тому, що припинення протиправних корупційних дій та використання службового положення на особисту користь протягом 2013-2014 років, які здійснює керівник Головного управління Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області полковник служби цивільного захисту Болібрух Борис Васильович.
З дня набуття чинності Закону України “Про очищення влади” пройшло чимало часу, а на посадах в органах виконавчої влади залишились ті ж самі одіозні фігури, такі як Болібрух Б.В. Користуючись напрацьованими схемами та зв’язками, він продовжує збагачуватись за рахунок бюджетних коштів, що виділяються для діяльності служби та за рахунок інших корупційних схем.
Болібрух Б.В. мусить пройти люстрацію, тому що попадає під пряму дію Закону “Про очищення влади”, оскільки з березня 2013 року і по сьогоднішній день є керівником Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та реалізує державну політику у сфері цивільного захисту. Люстраційний комітет при Хмельницькій Раді Майдану направив відповідне звернення до виконуючого обов’язки Голови Хмельницької ОДА О. Симчишина та в профільні міністерства та відомства.
На мою думку цього замало, в його діяльності на цій посаді є чимало справ, за які він мусів би нести адміністративну або кримінальну відповідальність.
Болібрух Б.В. був призначений на посаду за особистим клопотанням голови ОДА у Хмельницькій області ( голови обласної організації “Партії регіонів” ) Ядухи В.С., людини наближеної до “Сім’ї’” і тому почувався на посаді свавільно і безкарно.
За час перебування Болібруха Б.В. на займаній посаді, на ім’я керівника ДСНС України Бочковського С.С. надходило чимало скарг про корупційні діяння та неналежне виконання своїх обов’язків начальником ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, але вони належним чином не розглядались, тому що особисто Бочковський С.С. (однокашник Болібруха Б.В., 1983-1986р.р закінчили Львівське пожежно-технічне училище МВС СРСР), не давав дозволу на ретельну перевірку вказаних фактів.
Перша корупційна схема — це придбання спеціального одягу для забезпечення працівників аварійно-рятувальних підрозділів.
Розпочав свою діяльність на посаді начальника Головного управління ДСНС області Болібрух Б.В. з сумнівної оборутки, заключивши договори на придбання спеціального захисного одягу для особового складу аварійно-рятувальних підрозділів, несертифікованого, завезеного на територію України контрабандою сумнівними фірмами (ТзОВ «Л-А» зареєстрованій м.Львів вул. Антоновича, 22 кв.1 та ТОВ пожежно-технічне обладнання «Талан» м. Сєверодонецьк пр-т Гвардійський, 30/16, Луганської обл.), на суму 1,5 млн. гривень без проведення тендеру. 17.09.2013р. був доведений графік придбання зазначеного захисного одягу. Наступною вказівкою від 16.10.2013р. було ще раз залякано керівників районних підрозділів щодо не придбання костюмів відповідно графіку. Але ж, за які кошти, вони мають бути придбанні? (копія додається).
Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції» заборонено безоплатно одержувати від фізичних, юридичних осіб послуги та майно, крім випадків, передбачених законами або чинними міжнародними договорами України.
Державних коштів – підрозділам не виділяють, залишається «душити» бізнес, тобто займатися злочинною складовою (вимаганням та корупцією) з метою покращання матеріального і фінансового становища Болібруха Б.В. Вже чимало районних керівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності — за невиконання графіку. Від якості придбаного захисного одягу залежить життя та здоров’я рятувальників Хмельниччини. Але Болібруху Б.В. це байдуже, для нього брудні гроші – це основна мета.
Цинізм та жадоба легкої наживи спонукала Болібруха Б.В. на нові корупційні дії.
Друга корупційна схема – оборудки з земельними ділянками.
Так, в листопаді 2013 року за домовленістю з керівництвом московської фірми ТОВ «Арден-Палац» (представником країни — агресора), яка є замовником будівництва санаторно-курортного комплексу на 860 місць, заводу мінеральних вод, гірськолижного комплексу на земельній ділянці площею 36 га Сатанівської селищної ради Городоцького району Хмельницької області Головне управління ДСНС відмовляється від земельної ділянки 0,9 га в межах санаторно-курортної зони смт. Сатанів (вартість 1 кв. метру 100 грн.) на користь вищезгаданої московської фірми (Головне управління ДСНС у Хмельницькій області з березня 2004 року отримало Державний акт на право постійного користування землею 0,9 га, яка була виділена під будівництво аварійно-рятувальної станції). Разом з тим, з 27.01.2014 року Головне управління ДСНС відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно володіє земельною ділянкою площею 0,25 га далеко за межами санаторно-курортної зони ( вартість 1 кв. метру 75 грн.) індексний № 16777305, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 275085268212. Внаслідок таких тіньових земельних оборуток Болібруха Б.В. після завершення, «будівництва» аварійно-рятувальної станції, ставиться піж загрозу швидке та ефективне реагування на можливі надзвичайні ситуації, стихійні лиха на об’єктах з масовим перебуванням людей санаторно-курортної зони. Будівництво 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини в смт. Сатанів не завершено (об’єкт не здано в експлуатацію), а частина з особовим складом, автомобілями введена в бойовий розрахунок, що суперечить чинному законодавству та наказам ДСНС України.
Третя корупційна схема — звільнення особового складу зі служби за станом здоров’я.
Підробка та фальсифікація висновків військово-лікарських комісій при звільненні особового складу зі служби за станом здоров’я (було звільнено понад 40 осіб «Туз В.М., ГнатюкО.І., Кравцов О.В., Сімчук В.В., Гойда І.В.; Таборишен С.М.; Ковалінський О.В.; Нагуляк М. В.; Дячук М.І; Шпак В.О.; Мельник В.В.; Сімчук В.В; Муринець В.Б; Петрук Ю.П; Анохін М.В.; Іванов А.О.; Гурш О.В.; Щиборовський Ю.В.; Бернацький О. В.; Рудой О.С; Макаров В.В; Сердюк О.М.; Стрельбіцький О.В; Борикін О.Г. та інших..», усі по хворобі пов’язаними з професійною діяльністю. (історії хвороби 5-ти осіб ідентичні, за одним порядковим номером, а в Хмельницькому кардіоцентрі вони взагалі на обліку не стоять.; один співробітник був звільнений з вогнепальним осколковим пораненням (контузія) голови — як він взагалі міг служити та інші) – (копії історії хвороб, довідки, висновки військово-лікарських комісій додаються). Вартість послуги (звільнення зі служби за станом здоров’я) коштує від 5000 до 15 000 грн. Корупційний ланцюг (начальник ЛЕК ГУ ДСНС майор служби цивільного захисту Красуцька І.М., начальник ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Болібрух Б.В., начальник ЛЕК ДСНС України — він же голова комісії полковник служби цивільного захисту Стрюк М.І. – один із ключових). Дорече Стрюк М.І взагалі не перевіряв достовірність сфальсифікованих заключень ЛЕК ГУ ДСНС Хмельницької області тому, що отримував свою часту брудних коштів. Внаслідок такій корупційній схемі Державі нанесено збитків на сотні тисяч гривень. (це встановлення незаконних пільгових пенсій, виплати вихідної завищеної вихідної допомоги, нарахування та виплати страхових сум при втраті працездатності та ін.). Необхідно зазначити сумнівні висновки Хмельницької обласної медико-соціальної експертної коміксі (МСЕК), працівники якої встановлювали групи інвалідності звільненим працівникам ГУ ДСНС на підставі сфальсифікованих заключень ЛЕК Головного управління ДСНС (запити та перевірки щодо підтвердження стійкого порушення функцій організму, які обумовлені захворюваннями до медичних установ не проводили). (копії медичних заключень додаються)
Обласна військова прокуратура виграла 15.10.2014 року судовий процес у Вінницькому адміністративному суді (справа № 822/3771/14), працівники якої здійснювали перевірку вказаних фактів, знайшла підтвердження окремих корупційних діянь Болібруха Б.В. та його підлеглих.
Четверта корупційна складова – надання дозволу для отримання ліцензій суб’єктами господарської діяльності на право виконання протипожежних робіт (проектування і монтажу будівель автоматичними установками пожежної сигналізації та пожежогасіння, оброблення дерев’яних конструкцій покрівель вогнезахисним розчином, забезпечення зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів та іншими необхідними заходами для забезпечення належного рівня протипожежного стану об’єктів на правах державної і приватної власності).
Не дивлячись на те, що протягом 2013 року працівниками ВДЗБЗ ГУ МВС України у м.Київі була викрита та припинена корупційна діяльність працівників відділу Ліцензування Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) ДСНС України щодо видачі ліцензій суб’єктам господарської діяльності на право виконання протипожежних робіт та страхування цивільної відповідальності перед третіми особами в страховій компанії «Українська пожежно-страхова компанія», у Хмельницькій області продовжує мати місце корупційна складова у цьому напрямку.
З появою нового керівника ГУ ДСНС (Болібруха Б.В.) в м. Хмельницький ним активно розпочато лобіювання окремих фірм з цього надприбуткового напрямку.
Болібрух Б.В. продовжує «кришувати» фірми ПП «Європожсервіс», ПП «Ботеза», ПП «Безпека Про», які створені з чисельними порушеннями нормативних актів, керівники та виконавці робіт яких не відповідають освітнім кваліфікаційним вимогам, відсутнє необхідне обладнання і т.ін. Так, приватне підприємство «БОТЕЗА» (доречі у назві організації перші дві букви прямопропорційні із першими двома буквами прізвища вищевказаного керівника, що в свою чергу говорить лише про недалекоглядність та відсутність фантазії в останнього), яке ніколи не користувалось попитом (довірою, авторитетом) серед ідентичних організацій та керівників об’єктів в області і посідало останні сходинки по кваліфікованості персоналу із будь-яких питань пов’язаних з вимогами пожежної безпеки, безперешкодно та минаючи сектора з питань запобігання та виявлення корупції разом із сектором ліцензування при Головному управлінні ДСНС продовжувало після проведення планових перевірок інженерно-інспекторським складом набирати оберти із проведення будь-яких робіт стосовно виду своєї діяльності тим самим не надаючи змоги іншим організаціям запропонувати свої послуги, які роками мали співпрацю з багатьма керівниками, так-як після проведених заходів державними інспекторами наголошувалось про обов’язкову співпрацю за особистим наказом Болібруха Б.В. та начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС підполковника служби цивільного захисту Бондаря Д.В. лише з ПП «Ботеза». Новостворені наприкінці 2013 року приватні підприємства «Європожсервіс», ПП «Безпека Про» основною метою яких, є через інспекторів держпожбезпеки в містах і районах, які здійснюють перевірки на об’єктах, заставити всіх керівників організацій та об’єктів, у яких об’єкти обладнані автоматичною пожежною сигналізацію та сигнали від якої виведені на централізовані пульти цілодобового пожежного спостереження, а саме ТОВ «Хмельницький – пожежне спостереження» та ТОВ «Пожежне спостереження – Хмельницький» відмовитись від нагляду за сигналами з цими двома організаціями і за будь-яких обставин заключити договір на пожежне спостереження з ПП «Європожсервіс». Дана інформація неодноразово наголошувалась з вуст Болібруха Б.В. та Бондаря Д.В. під час проведення щомісячних нарад після прийняття звітів. Протягом 2013-2014 років працівниками Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) ДСНС України на прохання Болібруха Б.В. вишезазначені фірми належним чином не перевірялись, внаслідок чого вони продовжують свою діяльність (надання ліцензії та продовження роботи з відповідними «відкатами» — це корупційна діяльність і використання в злочинних цілях службового положення
П’ята корупційна схема – страхування особового складу.
З вересня 2013 року Болібрух Б.В. у приказному порядку примусив весь особовий склад області ( приблизно 1600 чол., з них 188 працівників апарату Головного управління) застрахувати життя в страховій компанії ПрАТ СК «PZU Україна», по 100 грн., з кожної особи в квартал – страхова сума кожного становить 10 000 грн.. («відкат» 20-30% дорівнює 53 000 — 80 000 грн.). Заява про щоквартальне відрахування коштів підписана особисто працівником служби ГУ ДСНС, а страховий поліс виписаний на близьких родичів. (копія заяви та зведені дані застрахованих родичів працівників додаються). Звільнені працівники (69 осіб) зі служби за станом здоров’я не отримали страхових коштів, замість них кошти (150 – 350 тис. грн.. за ІІІ-ІІ групу інвалідності) отримали Болібрух Б.В. та Красуцька І.М. (копія заяви додається)
Узурпація влади, зухвалість, хамство, вибірковий підхід та байдужість до всього особового складу апарату управління та аварійно-рятувальних підрозділів Хмельницької області зі сторони керівника Головного управління Болібруха Б.В., який зайнявши керівне місце розпочав акцію «по зачистці» неугодних офіцерів. За 2013-2014 роки були змушені звільнитись за власним бажанням 8 молодих офіцерів, які не мали вислуги років, отримали за рахунок Держави кваліфіковану профільну спеціальну освіту, утримували свої сім’ї, бездоганно виконували свої обов’язки при попередніх керівниках Головного управління МНС, ДСНС області.(Трочинський, Муляр, Кондратюк та ін.).
Сьома корупційна складова – порушення законодавства при звільненні працівників
В наслідок грубих порушень нормативно-правових актів з питань трудового законодавства, некомпетентності окремих керівників служб Головного управління (юридичний сектор, управління персоналу, управління економіки і фінансів) та по прямій вказівці Болебруха Б.В. співробітники після їх звільнення були вимушені звертатись до судових інстанцій щодо захисту своїх прав.(Баженов С, Буров О., Прода І., Дубина О.).
Восьма корупційна складова – використання службового положення в корисних цілях.
Службовий автомобіль Болібрух Б.В. використовує вдень та вночі, вихідні та святкові дні, в особистих цілях. (порушення постанов Кабінету Міністрів України від 04.06.2003 № 848 «Про впорядкування використання легкових автомобілів бюджетними установами та організаціями», від 01.03.2014 №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», від 23.04.2014 №128 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 01. 2014 № 65»)
Незаконним шляхом та використовуючи службове положення Болібрух Б.В. отримав від фірми забудовника «Тонус» 2-х кімнатну квартиру площею 60 кв.м., по вул. Тернопільській 34г кв.19, яку оформив на підставну особу (Чирной(в) Артем Юрйович), а також придбав особистий автомобіль марки Volkswagen Polo через Porsche — лізинг на своє прізвище в серпні — вересні 2014 року. Вартість від 320 тис. грн., при заробітній платі 9000 грн. в місяць.
Дев’ята корупційна складова – знищення або крадіжка держаного майна з метою особистого збагачення
По вказівці Болібруха Б.В., начальником Кам’янець — Подільського Державного пожежно-рятувального загону №2, полковником служби цивільного захисту Іванюком О.В. проведено умисне знищення державного майна (металеві двері вагою понад 2 тони) та іншого обладнання в приміщенні захисної споруди, яке розташовано на території Державної пожежно-рятувальної частини №5 і продано, як металобрухт. Чим нанесено значні матеріальні збитки Державі. Як проводилась інвентаризація захисної споруди згідно нормативних документів? (розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 N 1473-р « Про підготовку та проведення у 2009-2014 роках технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту)», наказ МНС від 10.06.2009 № 390 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту). «Основна мета технічної інвентаризації захисних споруд полягає у здійсненні контролю за наявністю та фактичним технічним станом захисних споруд, їх належним утриманням та експлуатацією, встановлення рівня їх готовності до використання за призначенням, уточнення державного обліку захисних споруд, а також недопущення їх хаотичної реконструкції та переобладнання»).
Болібрух Б.В. разом із начальником АРЗ СП Горіном О.В. розікрали всі металеві конструкції вагою понад 5 тон, по вул. Гарнізона 17, (містечко для проживання працівників ДСНС) і продано їх на металобрухт, демонтаж та вивезення металу здійснювалось в службовий час працівниками АРЗ СП, та на службових автомобілях АРЗ СП, дані конструкції знаходяться на балансі АРЗ СП в підзвіті підполковника служби цивільного захисту Музичишина О.О.
Скоєння таких правопорушень, посадовими особами Болібрухом Б.В., Іванюком О.В., Горіном О.В. підпадають під пряму дію Кримінально-процесуального кодексу України. Факт будівництва та обладнання захисної споруди може підтвердити екс-начальник, полковник служби цивільного захисту Янішен Валентин Іванович (який безпосередньо займався будівництвом і обладнанням ПРУ)
Десята корупційна схема – придбання медикаментів
Болібрухом Б.В. спільно з Красуцькою І.М. та Горіном О.В. провели закупівлю медичних препаратів по завищеним цінам 25-30% на загальну суму 27 801 грн. (копія видаткової накладної додається). Придбання медикаментів здійснюється виключно АРЗ СП (аварійно-рятувальний загін спеціального призначення), а не Головним управлінням ДСНС. 60% придбаних медичних препаратів відсутні на складі АРЗ СП ГУ ДСНС (замість них посадові особи отримали кошти).
Одинадцята корупційна складова – отримання «сертифікату Експерта»
Болібрух Б.В. та його перший заступник підполковник служби цивільного захисту Бондарь Д.В. протягом 2014 року отримали «сертифікат Екмперта» з питань дотримання вимог пожежної, техногенної безпеки в Мінрегіонбуд (юридична адреса м. Київ,ул. Солом’янська, 5, оф.1007). Вони, як посадові особи та діючі працівники служби цивільного захисту не мали на це право.
Дванадцята корупційна складова — перевищення службових повноважень
Болібрух Б.В. спільно з першим заступником Бондарем Д.В. з метою особистої вигоди впровадили практику свідоме приховування та не надання матеріалів до ДСНС України стосовно будівництва санаторно-курортного комплексу на 860 місць ТОВ «Арден Палас» смт. Сатанів, лист-погодження від 26.05.2014 року № 01-1983/05 влаштування опалювального газового обладнання для по квартирного опалення і гарячого водопостачання та побутових плит з 1 по 16 поверхи на об’єкті будівництва житлового будинку по вул. Подільська, 115 у м. Хмельницькому (копію ухвали суду додається) та багато інших, які відповідно до Окремого доручення ДСНС України від 03.02.2014 № В-38 «Державний нагляд (контроль) у сфері пожежної та техногенної безпеки, яких здійснюється апаратом ДСНС України».
Фірма, яка має відношення до керівника Головного управління ТОВ «БЕЗПЕКА-ПРО», провела експертизу протипожежного стану приміщень ДП спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» за адресою вул. Унявко, 1 с. Довжок Кам’янець – Подільського району та надала позитивний експертний висновок від 17.11.2014 року № 56/11/14 для реєстрації Декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання. Керівник Головного управління знаючи що на об’єкт винесено припис про застосування запобіжних заходів від 21.10.2009 року № 610-ДІ заступником Головного державного інспектора України з питань цивільного захисту та техногенної безпеки полковником служби цивільного захисту Огородніком О.Е., намагався здійснювати тиск на співробітників для її реєстрації, проте лише за моїм втручанням дану схему провернути не вдалося, також мною було зауважено, що даний об’єкт підпадає також під Окреме доручення ДСНС України від 03.02.2014 № В-38 «Державний нагляд (контроль) у сфері пожежної та техногенної безпеки яких здійснюється апаратом ДСНС України» (копія окремого доручення додається).
Щодо внутрішніх наказів начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області від 10.08.2014 № 461 «Про заходи впровадження систем та засобів протипожежного захисту на об’єктах області» хочу повідомити що їх є два під одним номером і від одного числа. В одному варіанті прийняття та контроль за напрямком покладено на першого заступника, а в іншому варіанті на заступника з державного нагляду та контролю (копії додаються). 06.11.2014 № 634 видано ще один наказ «Про заходи впровадження систем та засобів протипожежного захисту на об’єктах області» контроль взагалі за яким покладено на начальника управління державного нагляду та контролю (копія додається).
Начальника 3-ї ДПРЧ та начальника АРЗ СП, Болібрух Б.В. заставив зробити євроремонти за власні кошти.
Болібрух Б.В. займався також приховуванням правопорушень, вчинених офіцерами служби. Так 05.11.2014 року, начальником режимно-секретного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області майором служби цивільного захисту Болібрухом Р.В. (якій являється племінником начальника ГУ ДСНС) по вул. Тернопільській у м.Хмельницькому було скоєно ДТП з травмуванням двох пішоходів. При розслідувані ДТП Болібрух Р.В. не надав працівникам ДАІ правдивої інформації про місце роботи, назвавшись безробітним. По добових зведеннях ДАІ, УМВС, органів державної влади факт скоєння ДТП зафіксований. Проте, по прямій вказівці начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Болібруха Б.В., ні оперативним черговим ОКЦ, ні службою безпеки дорожнього руху, а ні центром громадських зв’язків ГУ ДСНС інформацію для керівництва ДСНС України не було передано, службове розслідування по факту скоєння ДТП Болібрухом Р.В. не проведено, що є грубим порушенням виконання цілого ряду керівних документів.
02.06.2014 року, начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції майор служби цивільного захисту Продан І.В. доповів рапортом Голові ДСНС України щодо корупційних діянь начальника Головного управління Болібруха Б.В. та його підлеглих. Протягом місяця реагування на рапорт зі сторони голови ДСНС України Бочковського С.С. не було. 03.07.2014 року начальника сектору Продана І.В. викликав на співбесіду помічник Голови ДСНС України з питань протидії корупції та фінансового контролю Сидоренко І.А.. При зустрічі Сидоренку І.А. було надано додаткові докази протиправних дій Болібруха Б.В., але жодних наслідків. Доречи, Сидоренко І.А. на попередній роботі на посаді заступника начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС України, брав участь у секретних нарадах щодо заходів проти опозиційних лідерів. Він був куратором оперативного супроводу кримінальної справи по екс — Міністру МВС України Луценку Ю.В., за що нагороджений грамотою Кабінету Міністрів України. (за належне виконання своїх посадових обов’язків Продан І.В. в листопаді 2014 року був звільнений з органів ДСНС України – скоротили посаду за поданням Болібруха Б.В,).
02.06.2014 року до Голови державної фінансової інспекції України звернулась Хмельницька обласна рада ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України з вимогою перевірки фактів корупційних діянь начальника Головного управління Болібруха Б.В.. Він та його перший заступник підполковник служби цивільного захисту Бондар Д.В. відреагували миттєво. Шляхом тиску та залякування 11.07.2014 року змусили відмовитись від свого підпису та написати заяву про складання своїх повноважень Голову Хмельницької обласної ради ветеранів.
Наказами голови ДСНС України від 14.07.2014 № 381 та від 15.07.2014 № 384 була призначена перевірка з І5.07.2014 — 18.07.2014 року. Не дивлячись на грубі порушення законодавства особисто Болібрухом Б.В. та іншими посадовими особами апарату Головного управління, працівники Управління внутрішнього аудиту та протидії корупції ДСНС та Департаменту державного нагляду та контролю апарату ДСНС України перевірку практично не проводили. Імітація перевірки відбулась 16.07.2014 — 17.07 2014 року “втомлена комісія” об 11.00 вирушила на Київ (чим грубо порушили терміни перевірки визначені наказами). Порушень з відомих причин не знайдено.
Фінансова інспекція в області з червня по вересень 2014 року робила імітацію перевірки Головного управління ДСНС у Хмельницькій області і теж не знайшла жодних порушень фінансової дисципліни.
А після так званих “перевірок” за згодою голови ДСНС України Бочковського С.С., на Болібруха Б.В. було підготовлено подання про присвоєння йому вищого офіцерського звання — генерала цивільного захисту. Виникає запитання, за які заслуги і досягнення? Він, що захищав нашу Державу від терористів на сході України або в нього є інші суттєві досягнення у напрямку цивільного захисту населення?
У вкрай важкий час в державі, коли під час довгострокової антиурядової масової акції протесту на Майдані в м. Києві та інших обласних центрах, коли вже були перші кроваві розсправи над простими громадянами України із вогнепальними смертельними пораненнями зі сторони бандитської влади, Болібрух Б.В. усвідомлюючи повноти своїх рішень надавав всебічну допомогу попередній продажній владі у вигляді (надання наказів в період з 20.02.2014 року по 12.03.2014 року змусив особовий склад ГУ ДСНС та місцевих підрозділів (Катаев А, Шевчук І та інших) одягнутих в цивільне розганяти пікетувальників та розбирати барикади, які були розташовані поблизу Хмельницької облдержадміністрації,; під час штурму будівлі Служби безпеки України Хмельницької області ( переховував начальника СБУ в службовому автомобілі ГУ ДСНС, який надав злочинний наказ працівникам спецпідрозділу «А» на розстріл мирних громадян – вбито три особи ).
Не дивлячись на грубі порушення законодавства особисто Болібрухом Б.В., Бондарем Д.В. та інших посадових осіб Головного управління, співробітники Управління внутрішнього аудиту та протидії корупції ДСНС України та Департаменту персоналу ДСНС України, які протягом 2013-2014 років у неодноразових службових відрядженнях перевіряли діяльність роботи Головного управління з питань додержання законності — сприяли та продовжують сприяти протизаконним діям керівництва ДСНС області і заходів щодо їх припинення не здійснюють.
Керуючись ст.2 Закону України “Про очищення влади”, вимагаю негайного звільнення з займаної посади начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області полковника служби цивільного захисту Болібруха Б.В., проведення повної, ретельної, незалежної перевірки його діяльності та притягнення до адміністративної, або кримінальної відповідальності.
Сподіваюсь, що моє звернення не залишиться поза увагою і на посаду начальника Головного управління ДСНС у Хмельницькій області буде призначено авторитетну, високопрофесійну, порядну людину.
З повагою, за дорученням колективу рятувальників Хмельниччини.

І.С. Тимчук

http://ord-ua.com/2013/11/23/rukovoditel-koruptsii-v-gschs_1/?page=5 1

Хмельницька Рада “Майдану” хоче люструвати 25 чиновників – Список

http://lus trator.km.ua/mkhmelnyckyy/35-bolibrukh-borys-vasylovych.html

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Цікаво читати брехню, особливо коли знаєш правду. Перед тим як оприлюднювати факти їх потрібно перевірити, дану інформацію вже кілька разів перевіряли компетентні органи – це все брехня і видумка. Кожен повинен відповідати за зроблене, сказане чи вчинене…

  2. Я працюю у цій структурі давно і все, що написано є правдою,от тільки правоохоронні органи нічого не бачать

  3. Після даного звернення в ГУ ДСНС України в Хмельницькій області було направлено комісію з ДСНС, яку особисто зустрічав Болібрух Б.В. в готелі «Вікжан» де і безкоштовно поселив їх, продовжувалась перевірка в готельно рестораному комплексі «Лелека» та впродовж всього терміну перевірки так звані «перевіряючі» провели в п’яному угарі навіть не скриваючи на другий день коли проводили тестування особового складу ГУ ДСНС говорили «що пишіть шо хочте в тестах ваш начальник вже всьо здав замість вас» а підсумки перевірки підвели в сауні «з усіма баними атрибутами та атрибутками» куда о 20.00 були доставлені на службовому автомобілі начальника ГУ ДСНС Шкода суперб, то куда ще можна звертатись до якої влади якщо все куплено тут треба вже не люстрацію проводити а самосуд робити над такими начальничками!.
    а ви кажете перевіряли, пили і бляд.й йб.ли перевіряючі.

  4. Гром все чує, знає і бачить навіть там де його не було. 150 чоловік особового складу писали тести і ніхто не говорив: “що пишіть шо хочете в тестах ваш начальник вже всьо здав замість вас”… Займися ділом, роби щось корисне (будь хоч в душі офіцером), а не обливай брудом людей. Аналізуючи все що ти робиш та пишеш (виключно паплюження) — це дуже підло, низько та притаманне для моральних уродів… Кожен хто називає себе ЛЮДИНОЮ — думає про свої вчинки і слова, а не тільки “дрище” в інтернет ресурс

  5. Вот вам шановні рятувальники і ваш супер чуйний та про всіх піклуючийся начальник Борис Васильович, в Сатанові відкриття пожежної частини та набір на вакантні посади персоналу, авжеж всіх хто підпадає під критерії берем на роботу АЛЕ при одній умові 400-1000 у.е.(дивлячись через кого і хто за вас просив) і ви вже працівник ДСНС Хмельниччини, ось приклад для тих хто там писав що тут все брехня і наклип.
    Слідчим відділом прокуратури Хмельницької області, спільно зі співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВСУ в області, задокументовано факт одержання неправомірної вигоди начальником одного з районних секторів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.
    Встановлено, що цей посадовець вимагав від підлеглого пожежника-рятувальника 400 доларів США за вирішення питання про не притягнення його до дисциплінарної відповідальності та подальшого звільнення з посади.
    Під час одержання обумовленої суми начальника районного сектору ГУ ДСНС затримали правоохоронці. При цьому, з метою укриття слідів злочину, він намагався спалити гроші.
    Прокуратурою області йому повідомлено про підозру в одержанні службовою особою неправомірної вигоди, поєднаному з вимаганням (ч.3 ст.368 КК України).
    Залишається надіятись на проведення якісного розслідування та дійсно покарання виних, а не виконавця якому викрутили руки та змусили працювати кур’єром для доставки хабарів начальнику.

  6. Я подивлюсь як ви будете дрищати гомики й.бані коли вас будуть гнати в шию з управи, тоді будете аналізувати, но вже то шо надрочите один на одного.

  7. І коли вже це старе заспокоїться??? Все йому мало.
    Як він вже всю область задовбав! П.Д., тобі мало, що мене спаскудив?

  8. И зачем писать от имени людей,которые этим не занимаются?Наверное, чтобы отвлечь от своих проблем?Подпишись своим именем, а не чужим, если ты такой умный.Все же лучше переводить стрелки.

  9. Ясно, що це підстава, правда Болібрух? Хто ж тут пише своє прізвище? Тут у кожного свій Нік!

  10. 05.03.2015 года 18.25 рабочий день у работников ДС НС Хмельницкого закончен, но не для тех за кого уплатили наличкой начальству как за раб силу, так по ул. Кам”янецкая на против аптеки №1, идёт робота в полном разгаре и сотрудниками АРЗСП под руководством начальника АРЗСП полковника Горина О.В. по указанию начальника ГУ ДС НС в Хмельницкой области Болибруха Б.В. монтируется силовая электростанция для обеспечения работы свае бойки которая без всяких договоров “про надання платних послуг ” покинула территорию подразделения и используется для набивания карманов указанных лиц, конечно нет сомнений что к завтрашнему утру все договора будут фиктивно подписаны или данную технику заберут. но фото материалы имеются постараемся загрузить их на данный сайт. Вот вам ещё один пример разграбления и порча государственного имущества.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ