Человек не терпит насилия!

Щоб Яценюк не чекав до 12 години 20 січня, контракти по Криму (можливо)

Василь Гацько на Українській Правді опублікував документи угоди між ДЕРЖАВНИМ підприємством “Укрінтеренерго” та москальською компанією про поставки електроенергії до “Кримського федерального округа рос. фєдєрации”.

Себто, українська державна структура визнає Крим частиною росфєдєрациі.

За нашими даними угода підписувалася вночі у кабінеті міністра палива та енергетики (людина Порошенка-Ахметова), так, щоб чиновники міністерства не дізналися.

Голова “Укрінтеренерго” Андрієноко — колишній головний пожежник при Януковичі. Як ми пам’ятаємо, чиновники такого рівня на таких хлібних місцях призначалися лише дуже “свої”, після того, як цілували пантофлю Януковичу.

Нині на посади в енергетичній сфері призначаються ті, хто цілують пантофлю Ахметову.

Ми вимагаємо:

Арешту (за державну зраду) голів “Укрінтеренерго” та “Укренерго”
Звільнення з посади міністра палива та енергетики та порушення проти нього кримінальної справи.

Сподіваюся, вже завтра українські патріоти зберуться й завітають в гості до вищеозначених чиновників.

Дмитро Корчинський

В першій половині дня, 19-го нам передали копії контрактів по Криму. Ми не поспішали їх оприлюднювати, прагнучи отримати офіційні відповіді на надіслані раніше запити до Кабміну, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, державного підприємства ”Укрінтеренерго”.

Втім, уже ввечері, ознайомившись з дорученням Яценюка, в якому прем’єр-міністр країни просить профільного міністра до 12 години 20 січня “надати пояснення стосовно погодження договірних умов, які не відповідають інтересам України” та “надати матеріали на підставі яких погоджувалися умови зазначених контрактів та копії цих контрактів“, стало зрозуміло, що причин сумніватися у справжності отриманих документів менше.

Отже, якщо копії відповідають оригіналу, то електроенергію українське державне підприємство таки постачає через російську компанію до “Крымского федерального округа Российской Федерации”.

На документі від української сторони підписи:

В.о. директора ДПЗД “Укрінтеренерго” – Андрієнко Василь Миколайович

В.о. директора ДП “НЕК “Укренерго” – Касіч Юрій Петрович

Повторюсь, підписання з росіянами договорів по Криму – неприпустимий акт прийняття анексії нашої території. Вчиняти такі дії – стратегічна помилка. Кремль трактуватиме їх, як визнання Україною приналежності півострова до Росії. Повертати Крим під нашу юрисдикцію стане ще складніше.

У Кримінальному кодексі є розділ “Злочини проти основ національної безпеки України“. В ньому, як мінімум, дві статті для таких випадків:

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

Стаття 111. Державна зрада

І, очевидно, вони не лише для підписантів, але й для міністра енергетики та вугільної промисловості – Демчишина Володимира Васильовича.

Служба безпеки України може вважати цей допис зверненням. Наявні матеріали передамо сьогодні.

А ще в мене запитання до Арсенія Петровича Яценюка:

Росія – країна-агресор. Зараз війна. Навіть в мирні часи енергетичні контракти з нею – питання політичне. Як так сталося, що в цих умовах прем’єр-міністр ознайомиться з договорами щодо анексованої території через 22 дні з моменту їх підписання в Москві?

Раніше я писав: Уряд має НЕГАЙНО спростувати чи підтвердити підписання договору по Криму.

Залишити відгук можна на моїй сторінці в фейсбуці.

a4b6b 1

cb40c 2

e4b07 3

86eae 4

ace1b 5

3498a 6

2fad2 7

be59a 8

27af9 9

f0e47 10

99f53 11

29d75 12
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

32 ответа

  1. Недавно (вчера) Изя Гиркин рассказал как проводился референдум в Крыму. Так что не надо нас дурить кацапы! А вообще у меня вызывает дикий смех высказывания крымской молодежи первой половины 1990-х гг рождения которые (уроженцев Крыма), которые “всегда помнили о родине россии и всегда мечтали вернуться в ее лоно”. Я в восторге!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ