Человек не терпит насилия!

Начальник ГАИ Полтавщины попался на взятке

26 декабря при исполнении служебных обязанностей получил взятку начальник УГАИ УМВД Украины в Полтавской области Петр Блаживский. 27 декабря он был задержан в порядке статьи 208 УПК Украины сотрудниками УСБУ в Полтавской области совместно с прокуратурой области. Об этом сообщили в пресс-службе СБУ.
 
Задержанный подозревается в совершении преступления, предусмотренного ч.3 ст. 368 УК Украины (Получение взятки в особо крупном размере или служебным лицом, занимающим особо ответственное положение).
 
Как сообщает Полтавщина со ссылкой на достоверные источники, сейчас Петр Блаживский находится на лечении в областной больнице в Полтаве.

Как сообщил журналистам начальник отдела по связям с общественностью Управления Министерства внутренних дел в области Юрий Сулаев, сразу после назначения на должность Блаживский требовал от своих подчиненных работников денежные средства.

При этом, по данным следствия, начиная с мая, ежемесячные суммы от каждого руководителя подразделения ГАИ составляли от 1 тыс. до 4 тыс. долларов, передает Цензор Нет.

Во время задержания подозреваемого “на горячем” в его портфеле было изъято наличными 18 тыс. долларов, а во время обыска в квартире — более 900 тыс. гривен, 20 тыс. долларов и 6 тыс. евро.

Всего изъято более 1,5 млн гривен.

Сейчас следователи готовят ходатайство в суд о взятии под стражу.

Сотрудники УГАИ неоднократно сообщали руководству МВД анонимные жалобы по фактам коррупции Блаживского, однако министерские проверки не находили состава преступления в его действиях.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

50 ответов

  1. Надо арестовать и тех кто писал представление,аттестацию,кадровика и его начальника,кто
    подписывал приказ о назначении,визировал и с кем согласовывалось назначение.Все они получили аванс в счет будущих доходов от взяточничества.

  2. а то не знали какой петруха крахобор.он-же данью обложил всех начрайгаи а последнее время как перед кончиной додумался с каждого идпс брать еще 1000 у.е. типа работайте… кураторов от: Убв, увд,ддаи, дгб мвс на кол или к деду лукьяну. там пацани научат жить. сбу респект давай по-киеву поработай та-же ху…ня!

  3. А є в Полтаві ще такий “чудотворний” тіп як Михайлик М.М. Який заснував збір щомісячних платежів з керівників підрозділів карного розшуку області під час проведення звірки. Кожен керівник здає близько 1000 гривень, великі райміськвідділи такі як Автозаводський РВ, Лубенський МВ, Миргородський МВ, Кременчуцьке МУ, Полтавське МУ, здають по 1500 гривень і більше в залежності від можливостей території обслуговування.

  4. Скажу навідь більше, Михайлик (он же Коля-Коля, или Коля Калькулятор) з метою особистого збагачення, будує корупційну схему спрямовану на забезпечення безперешкодного скоєння крадіжок газоконденсату та нафти з трубопроводів, які проходять по території області. Для досягнення цієї мети Михайлик М.М. протегує призначення на керівні посади в районах розташування державних трубопроводів людей зі «своєї команди»
    Так, в Київському РВ ПМУ УМВС в Полтавській області на посаду заступника начальника-начальника кримінальної міліції, Михайлик М.М. також поставив свого кума Кравченка Сергія В’ячеславовича , якого нещодавно зняли с посади начальника УБНОН УМВСУ в області, за причетність до кримінальних схем, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.
    З метою зміцнення своїх позицій в м. Кременчуку, начальник УКР УМВС Михайлик М.М., спочатку повністю дезорганізував роботу відділу карного розшуку Кременчуцького МУ УМВС, зорієнтувавши особовий склад на вирішення особистих питань та звільнивши за невідповідність цим вимогам начальника сектору оперативно-пошукової роботи Сурадєєва І.О. та паралізувавши роботу відділу. На прикладі безапеляційного звільнення Сурадєєва І.О. інші керівники ВКР КМУ УМВС області начальник ВКР КМУ, начальник сектору з розкриття злочинів проти особи ВКР КМУ Богомаз К. прийняли умови подальшого проходження служби обумовлені Михайликом М.М.
    Як наслідок, затримання працівниками ВВБ в Полтавській області капітана міліції Богомаза К.П. під час отримання незаконної грошової винагороди та притягнення його до кримінальної відповідальності по ч. 4 ст. 368 КК України.
    Михайлик М.М. також приймав активну участь у вирішенні питання щодо призначення на керівні посади низки співробітників міліції : начальника Зінківського РВ, Гадяцького РВ, Диканського РВ . (райони розвинуті в сфері ПЕК).

  5. Особа яка відповідає за що недільний збір харчів для Михайлика із райвідділів, Гончаренко Тетяна по сумісництву коханка.
    За кожну відзнаку по службі ( 500-700 грн), переміщення по службі (залежно від органу 5000 -20000 грн), зняття доган (1000-3000грн.) сплачується Гончаренко.
    Співробітники ВБ займались матеріалом щодо незаконного отримання вищої освіти Гончаренко в Одеській академії МВС (фіктивні документи для зарахування на бюджетній основі підписам Михайлик, та колишній заступник начальника УМВС Шило) але вказаний матеріал під тиском колишнього начальника ВБ Чупандіна було поховано.
    В зв’язку із тим, що в канцелярії УКР працює співмешканка співробітника ВБ Дмітрієнка, тому Михайлік повністю контролює вказаний підрозділ, хоча це не заважає їй їздити з Михайликом до лазні. Гыыыы……

  6. А ще мені розповіли, що є в Полтаві така собі машонка по імені Валера. Ось вам дорогі форумчегі цікава розповідь про цю істоту!
    Начальник Ленінського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області майор міліції Хрипливий (Пустовойтов) Валерій Васильович, 20.08.1975 р.н

    За наявною інформацією отримує грошові кошти в розмірі від 1000 до 1500 гривень з пунктів які здійснюють незаконний прийом чорних та кольорових металів, два з яких знаходяться по вул. Ф.Матвієнка, та вул. Ліхачова в м. Полтаві. На даний час він придбав квартиру в мікрорайоні Сади-3 на першому поверсі, а в підвальному приміщенні облаштовує особисту більярдну кімнату. До речі Хрипливий В.В., (Пустовойтов) раніше працював у “Беркуті” де скоїв злочин, про що у Кременчукському МУ було порушено кримінальну справу, відносно особи. Після чого даний чоловік змінив прізвище, використавши зв’язки у УІАЗ УМВС видалив усі справжні дані про себе і влаштувався до МВС.
    У 2009 році, працівниками ВВБ УМВС було викрито злочинну схему по незаконному збуту наркосировини, у якій фігурували Хрипливий В.В., та нинешній заступник Михайлика, та давній друг та побратим Іващенко Р.Б., які на той час разом з Хрипливим працювали у Полтавському МУ відділ КР. Начальником УМВС Цимбалюком, в присутності всього особового складу ПМУ було продемонстровано плівки з злочинними діями даних осіб, та прилюдно зірвано з них погони. Але як раз в той час Цимбалюк був звільнений з посади керівника УМВС, а на його місце призначений генерал Вершняк М.І., який за проханням Михайлика М.М., поновив даних осіб з підвищенням до УКР УМВС

  7. Вот тех проверяющих к нему в соседнюю камеру, а также иных в министерстве, ведь не для себя он это все брал = система, заносить наверх никто не отменял.

  8. После этого задержания все руководство Полтавского УДАИ должно быть уволено с ОВД по служебному несоответствию.

  9. После этого задержания все руководство Полтавского УДАИ должно быть уволено с ОВД по служебному несоответствию.

  10. А вы думаете почему у нас бандитизм и терроризм лютует? Да потому,что у кого есть деньги откупаются и река взяток заканчивается в кабинетах МВД Украины. У кого нет денег те идут
    в СИЗО для отчетности о раскрываемости.Но и тут дисбаланс.У кого родственники платят те на подписку или поруки,а за курицу и бутерброд только СИЗО и справедливый коррумпированный суд. Нет денег? На зону. Есть деньги-условно.

  11. Працівникам сбу необхідно допитати всіх керівників районних ДАІ,які дадуть розклад ще по двох ДЕЯТЕЛЯХ Соловью та Василенку

  12. отака ху…ня по всіх удаі,райдаі України, чи ви думаєте в Києві макару не носять чи в області миколі не приносять чи в черкасах чубатюк доживає на одну зарплату? Це проблема державного маштабу. хотіб би почуть коментар від сіренка, авакова……та дочекаться якіхось кадрових змін.сбу трішки поспішило, треба було б в подвальчику прикрить, і шум непіднімать..а зай цей час якогось дайця хлопнуть з іншого регіону, щоб це всім не здалося це “окозамилюванням”, а так з завтрашнього дня всі крахобори впадуть на дно. За ці 8 місяців гаваков і його ж команда мали з два десятки високопоставлених керівників даі і не тільки задокументувати і притягути до відповідальності, де Увб…! це що робота СБУ документувати хабарників в МВС? аваков АУ-ау!, роздупляйся харе в політику грать реформатор хренов! P.S.ще було б непогано парочку увебешников задокументувать, а то перед Новим Роком наче зголоду вмирають,з ру, вдаі, вдсо не вилазять, віскі, горілочка елітна, дільничні фрукти, з ялиночками носять,невспівають возить! може теж хай СБУ пару жирних увебешників наєбне, бо заєбали!

  13. Извините за странный,наверное,вопрос. Что-то изменилось в Украине,да? Может я не заметил?Еще раз,простите,пожалуйста!

  14. Ось ще одно феєрічне чудо, начальник управління ДСБЕЗ області Зазулінський Віктор Сергійович який за допомогою своїх підлеглих правників сектору по боротьбі зі злочинами в інтелектуальній власності Гребеножко С. та Кравченка Олександра, які до речі будучи рядовими працівниками міліції їздять на престижних іномарках Гребеножко на Хюндай ІХ 35 днз. 4950 а Кравченко О. на Фольксваген Туарег днз. 7771 та начальника ВДСБЕЗ Полтавського МУ Коломійця В.В., який їздить на дорогому БМВ моделі 2012 року, кришує гральний бізнес, а саме гр-на Гавриленка Сергія Миколайовича (директор гральних залів «ЗИГЗАГ») який має на території м. Полтави та Полтавської області понад 15 гральних залів та платить вище переліченим особам щомісяця по 4000 доларів США за кожну точку. Крім вищевказаної особи на території Полтавської області мається велика кількість гральних залів, а саме в великих містах та населених пунктах як Полтава, Кременчук, Лубни, Пирятин, Миргород, Глибино і т.д. В свою чергу дані перевертні в погонах борються з гральним бізнесом при цьому показуючи мізерну частину тієї ситуації яка є на Полтавщині. Також Зазулінський В.С. за допомогою інших своїх підлеглих начальника відділу по боротьбі зі злочинами в галузях економіки та начальника відділу по боротьбі зі злочинами в сфері земельних відносин, Хряпа вимагають хабарі від різних фізичних та юридичних осіб за невжиття відносно їх заходів правоохоронного тиску. Також при цьому звертаю увагу і на той факт, що підлеглі псевдо міліціонера Зазулінського В.С. працівники обласного апарату УДСБЕЗ проводили збір матеріалів по зловживанням посадовців різного рівня наприклад обл. автодор інших комерційних структур та державних структур та в подальшому дані матеріали в прямому сенсі продавались цим же посадовцям за значну матеріальну винагороду. Якщо підняти ці матеріали то до суду дійшла не значна їх кількість. Також вищевказаний керівник та його підлеглі просували (лобіювали) роботу ФОП Мамонтова який здійснює діяльність по наданню послуг населенню Інтернету, тим самим витісняли інших провайдерів на територіях значної кількості районів Полтавської області за що отримували грошову винагороду від даного підприємця.

  15. А ось ще про одного діяча умвс украіни в полтавській області -начальника укз полковника міліціі гаврика,який за хабарі призначае на керівні посади в різні підрозділи області своіх земляків з Луганщини.

  16. Шановні форумчегі, ві повинні знати правду. Тому хочу звернути вашу увагу на іншого перевертня в погонах я не боюсь це сказати та як так воно і є в минулому начальника Новосанжарського РВ, а тепер начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області Махна С., який за час своєї роботи на даній посаді надбав значні матеріальні статки декілька квартир в м. Полтаві і т.д. Даний правоохоронець кришував та кришує наркобізнес братів Астрових Віталія та Артема с. Велика Маячка Новосанжарського р-ну, Лядський с. Судівка який через свою матір реалізує наркотики в м. Полтаві. Випиляв майже всі лісосмуги на території Новосанжарського району та пиляв на лісопилці в с. Маячка, має свиноферму в с. Соколова Балка. На території даного району за допомогою начальника карного розшуку організував перевалочну базу викрадених автомобілів які переганялись на території Дніпропетровської області та аз це отримував значні грошові суми.

  17. Пусть Аваков с Наливайченко не спят , а отмотают в 2010 год где в Житомире он был. Возмут за .опу Прохоренко Ивана Михайловича, Кравченко Александра Николаевича, Андрощука Ростислава Георгиевича — а потом бывшие сотрудники сами прийдут в ВВБ и начнут все рассказывать.

  18. КЗ- ти правий на всі 100% то ще птаха того польоту…..
    Ну там есть ще покруче персони, мені дали “ознайомитись” то я був у шоці. Ось наприклад:
    Ось ця потвора, в минулому начальник Полтавського РВ, потім заступник всьо тогож скота Михайлика, потім начальник Полтавського міського управління міліції Ємець Віталька, який за допомогою свого другона Бондаренка Сергія Володимировича (ШРЕК) та інших своїх підлеглих таких як Семенюта Петро, Кишиченко Анатолій (працівники карного розшуку), та інших, організували та кришують наркобізнес в м. Полтаві та отримують кошти від наступних осіб:
    1. м. Полтава вул. В. Тирнівська, 8 кв. 15 – Уральцева Ірена та Троцький Андрій;
    2. м. Полтава, вул. Леніна, 110 – Жарська Світлана Адольфівна;
    3. м. Полтава, вул. Калініна, 52/12;
    4. м. Полтава, пров. Космічний, 10 – Шаповалов Євгеній;
    5. м. Полтава, вул. Алмазна, 11 – Славік (прізвисько — телефоніст);
    6. м. Полтава, вул. Залізна, 30 – Крапаль Микола;
    7. м. Полтава, вул. Київське Шосе, 84 – Сомко Сергій;
    8. м. Полтава, вул. Освітянська, 6 та Красіна 118/2 – Ярошенко Людмила;
    9. м. Полтава, вул. вул.. Калініна, 14 кв. 70 – Волохова Олена;
    10. м. Полтава, вул. Залізна, 6 – Осіпян Людмила;
    11. м. Полтава, вул. Гоголя, 12 – Завмійборода Сергій і т.д.
    Це лише мала частина осіб від яких вони отримують гроші. Також Ємець В.В. працював і працює зараз на посаді начальника Полтавського РВ УМВС де також за допомогою вищевказаних та інших працівників кришував наркобізнес, незаконні точки по скупівлі та реалізації пального і таке інше. Декілька років тому в приміщенні Полтавського РВ було убито вище вказаними працівниками карного розшуку людину за що незаконно було заарештовано старшого оперуповноваженого БНОН Шеченко та який в подальшому відсидів півроку в СІЗО, і після доведення його непричетності до даного вбивства його випустили. Таким чином Ємець В.В. використовуючи свій вплив та дружні відносини з прокурором «зам’яли» справу відносно своїх подільників працівників карного розшуку. Перед цим Ємець виконував обов’язки начальника Ленінського РВ Полтавського МУ і при його керівництві в приміщенні райвідділу загинула людина і Ємця В.В. у вигляді заохочення призначили на посаду начальника Полтавського РВ.
    Також хочу розповісти що в 2008 – 2010 роках за керівництвом Ємця В.В. в Полтавському РВ було організовано цілий бізнес по оббиранню підприємців, а саме за підписом колишнього заступника начальника УМВС в Полтавській області полковника міліції Шила О.Г. було створено групу по боротьбі з контрабандою в складі працівників ДАІ Гума Губеня, працівника внутрішньої безпеки Дмітрієнка (на прізвисько Коля лисий), ст. о/у ДСБЕЗ Жукова Є.Е. та о/у ДСБЕЗ Горбаня Д.Р., які затримували на автодорозі Київ- Харків вантажні автомобілі з різними вантажами та під приводом необхідності додаткової перевірки затримували їх на невизначений час в Полтаському РВ та потім в подальшому від власників вантажу вимагали та отримували грошові винагороди в сумах по 10000 доларів США за кожний автомобіль. Гроші отримувались через покійного міняло, ЛЕБЕДІВА який стояв біля колишнього магазину «Весна» в центрі м. Полтави. В подальшому отримані злочинним шляхом кошти розділяли рівними частинами на Полтавський РВ, ВВБ, та ДАІ керівником тоді ДАІ працював полковник Кравченя.

  19. Полтора ляма это налом, что не успел спрятать. Так на рестораны. Теперь ему сбшники и прокурорские влепят пол ляма бакинских за решение вопроса:-) херня что тема получила огласку, а значит такса будет вдвое выше:-) пока быдло воюет за дерьмократию реальные люди косят бабло.

  20. вот така ця люстрація. Просто на жирні місця призначили своїх ” нових” людей. але доя старого — здирництва, Він в свою чергу і за посаду платив і щимісячні долі в МВС, а якже коли, перший заступник міністра, колишній заступник начальника Одеського ГУМВС — Сакал, який завжди кришивав конверти.

  21. Молодцы форумчане.Дали полный список с кого теперь внутр безопасность будет стричь
    шерсть в виде долларов угрожая при этом разоблачением.Просто так дела не возбуждаются.
    Вначале ,даже при задержании с поличным,служебное расследование,а потом дело.Вот что напишут в служ расследовании зависит от нач УМВД и как договорятся УСБУ с УМВД.Компро
    мат то есть у двух сторон и тут главное не перегнуть,т как палка может ударить и другим концом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ