Человек не терпит насилия!

Псевдогерой Довженко: нова влада, старі схеми

Гарна річ “люстрація”. З високих трибун останнім часом постійно звучить це слово. Вже й до діла перейшли — прийняли Закон про очищення влади і народ почав сподіватися на позитивні зміни в нашому суспільстві. Здається все — залишилось тільки виконати. От тут і виникли проблеми. Під Закон потрапляють “свої” люди. Як же діяти? Поки в верхах думають, люстрантам дали можливість вирішувати.
Одним з таких діячів-люстрантів в Чернігівській області є керівник обласного управління СБУ полковник Довженко. Останній підпадає під звільнення з посади мінімум по двох пунктах, в тому числі по одному з них — протягом 10 діб з дня вступу Закону в силу, тобто терміни давно сплили. Звільнення передбачає заборону протягом 10 років працювати в СБУ. Нагадуємо тим, у кого коротка пам’ять — Довженко більше року по сукупності працював на посадах заступника начальника управління та начальника управління протягом 2010-2014 років, а також у період революційних подій на Майдані листопада 2013 — лютого 2014, НОНСЕНС, до цього часу перебуває на посаді начальника управління СБУ. Щоб уникнути звільнення, псевдопатріот Довженко хоче скористатися одним із аргументів — отримати учасника бойових дій на сході України. Хоча на даний момент це не є підставою для залишення на посаді, Довженко вже побував в зоні АТО, сфальсифікував документи, що нібито приймав учать у справжніх бойових діях, та має намір незаконно використати їх для отримання статусу учасника бойових дій. Ще й двох працівників з собою прихватив як свідків, щоб потім підтвердити в суді, що грудьми захищав Вітчизну. Справжні офіцери, тим паче старші офіцери, а тим паче посадові особи такого рангу так не вчиняють. Так поступають боягузи і зрадники, адже це паплюжить офіцерську честь, та принижує тих, хто дійсно під кулями, ризикуючи життям захищає нашу землю. ТО ЩО ЦЕ, ДИКІ ТАНЦІ НА ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ТА КРОВІ ПОКАЛІЧЕНИХ БІЙЦІВ!!? Чи можливо це задекларовані боротьба з корупцією та інші європейські цінності?! Підлість такого псевдопатріота не знає меж!
Крім цього, одним з головних меседжів Закону є відсторонення з посад осіб, які працювали при злочинному режимі Януковича. Нещодавно по всіх засобах інформації В.Наливайченко повідомив про затримання колишнього посадовця СБУ, який причетний до розстрілів людей на Майдані. Тоді питання — чому до цього часу не знятий з посади та не притягнутий до відповідальності як співучасник злочинів Януковича-Якименка їх активний поплічник Довженко? Адже він один із ПЕРШИХ потрапляє під люстрацію, та ОСТАННІЙ серед обласних управлінь в СБУ, котрий є ставлеником Якименка? Хто його тримає і покриває? Може дійсно, як він говорить відкупився перед керівництвом СБУ, діючи по життєвому принципу, що все купується і продається! І їздить цей пан зараз по Чернігову на дорогому джипі, який вирішив для своєї «важливої персони», бо не гоже плюндрувати статус псевдогероя.
Ще в лютому цього року народним депутатом України, нині головою Луганської ОДА Г.Москалем опублікований План агентурно-оперативных мероприятий по нейтрализации Евромайдана — «Хвиля» і «Бумеранг»:УСБУ в Чернігівській обл. – агент «Легіонер» (ПП «Демократичний альянс» намети №8,11), штурм Будинку профспілок силами УСБУ в Чернігівській області, організація провокацій на Майдані. Також Довженко разом із своїм заступником М.Скибою причетні до поставок «тітушок» та знищення Чернігівського євромайдану. Можливо за такі «заслуги» нове керівництво СБУ підвищило Скибу в посаді до першого заступника Чернігівського управління? Інші заступники також люди Довженка, вони залишились на своїх посадах і їх не торкнулась люстрація – жодних змін на Чернігівщині!
На жаль, можна зробити висновок, що на сьогодні в СБУ культивуються такі речі, як підлість, підлабузництво, низість, лицемірство та фальсифікації. Гідний приклад показує Довженко молодим співробітникам СБУ!
Слава псевдопатріотам та псевдогероям в українській спецслужбі!
З Днем гідності керівництво СБУ!
Маючи ще надію, що правда переможе звертаємось до Президента України, Генерального прокурора, Люстраційного комітету:
1. У відповідності до Закону України «Про очищення влади» здійснити люстрацію начальника Чернігівського управління СБУ Довженка та його заступників.
2. Порушити кримінальну справу щодо Довженка та притягнути його до відповідальності за зловживання посадовим становищем та службове підроблення (ст.364, 366 Кримінального кодексу України) за фальсифікацію документів про участь у бойових діях в зоні АТО.
Громадськість Чернігівщини, ветерани та діючі співробітники (прізвищ не називаємо, бо пам’ятаємо приклади знищення Довженком неугодних – розповсюдження про них неправдивої ганебної інформації та інші. А для зняття з посади начальника Ніжинського райвідділу М.Соболя за вказівкою Довженка в його робочий стіл були навіть підкинуті автоматні патрони).

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Ни чого Ви не розумиете … Довженко виконував специальне завдання по розвалу злочиннои влади Януковича-Якименка из середини …. Почав це робити ще в Донецьку в далекому 2012 роци. Тому за значни заслуги перед украинским народом залишений на посади Начупра Чернигивськои УСБУ не зважаючи на вищезазначений закон. Закони в Украини написани для дурнив, а вин умний. Героям Сала!

  2. Кто ж его люстрирует, если главный в конторе люстратор Заливайченко сам себя люстрировать не может. Рука не поднимается. А Довженко наверно очень качественно выполняет поручения новых руководителей в т.ч. и по розыску старых. Ведь это НЕ ОН привозил подарки прошлому Преду, которые в дверь не проходили. Очень старался. И сейчас наверно старается.

  3. Жаль, что забыли выкинуть в опус других одиозных выходцев из Одессы — накшталт, ПанЭ Дисюк ( при режиме Янучаров, как и Довженко не слабо так карьерно поднимался ) , а сейчас, за заслуги перед родиной ( парился в Баньке в Краматорске и Славянске) как человек, видавший зону ато не по наслышке, а непосредственно учавствуюший в….. Хер его знает где он там был, наверное, Вальцману-младшему провиант поставлял, героически назначается в Одессу 1-м замом ( кстати 2-я попытка, с первой Альперин его не затянул. Голова особисто подписал приказ о назначении, а потом протрезвел и вычеркнул)…
    Самые страшные такие герои, у которых костюмы для любого цвета власти есть, и самое интересное, что самозабвенно, переодеваясь, как настоящие патриоты новой команды, плюют в свое прошлое, прошлое и папередников, гордо и смело смотрят в будущее, которого у них нет.
    Кстати, человеческих качетсв 0 , одно бабло в башке, и сами то с ноготок росточком и такие меленькие и сцыкливые.

  4. Хватит поливать грязью Сашка.он в зоне АТО за чаркою водки три дня делился своим боевым опытом з Жекой и Андрейкой и &.а на днюху Якиму только лишь ружишько охотничье за 20-ку подарил, да по мелочи с леска,спиртика и нефти.вот так!

  5. Действительно, хватит поливать калом нормального военного. Довженко своего “участника БД” еще в Югославии получил, когда помогал американской армии свергать очередной “преступный” режим Милошевича и разваливать войной неугодное государство. Наверное за это и помилован новым ( независимым от Америки) руководством службы БУ. А имея такой “богатый опыт” участия в боевых операциях в горячих точках, конечно не помешает съездить сыграть в лАТО на Донбасс, дня на 2-3, запись в ЛД не помешает’, что б выписку из него люстраторам недоделанным на лоб приклеить.

  6. Хамелео́ны (лат. Chamaeleonidae) — пресмыкающиеся, способные менять окраску тела. Широкую известность имеет свойственная всем хамелеонам способность изменять окраску тела. Изменение окраски связано с особенностями строения кожного покрова. В результате таких особенностей окраска хамелеонов может быстро изменяться от светлой — беловатой и оранжевой, через жёлтую и зелёную до пурпурной, а затем полностью чёрной или тёмно-коричневой.
    Данные изменения окраски тела хамелеонов происходят под действием как внешних раздражителей — температуры, света и влажности, так и в РЕЗУЛЬТАТЕ ГОЛОДА, ЖАЖДЫ, ИСПУГА и т. д.
    Часто изменения окраски могут сочетаться с демонстрацией угрозы, направленной на отпугивание врага. Быстрые изменения окраски также наблюдаются у самцов в период размножения.
    Вывод:А.И. Довженко или очень проголодался или очень испугался. Ну или наступил период размножения. Это природа её не обманешь. Главное что б окрас от оранжевого до темно-коричневого не поменялся.

  7. А хули толку, пиши не пиши — пока шум в народе не поднимется в отношении конкретных персон, фуфельный закон применяется только к неугодным , так что — это лишь мехенизм избавления от неугодных

  8. Представители «Общественного люстрационного комитета» требуют от президента Петра Порошенко уволить начальника управления СБУ в Черниговской области Александра Довженко в рамках действия закона «Об очищении власти».
    Об этом сообщает пресс-служба организации.
    По их словам, правоохранитель с 2012 года по сентябрь 2013 года находился на должности заместителя начальника ГУ СБУ в Киеве и Киевской области, а после был назначен в Чернигов. Таким образом, он не соответствует критериям закона и должен быть уволен.
    Общественники отметили, что уже получили ответ из Администрации президента, где подали ходатайство об увольнении Доженко с поста указом главы государства.
    http://antikor.com.ua/articles/67806-obshchestvenniki_trebujut_l justrirovatj_glavu_sbu_v_chernigovskoj_oblasti

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ