Человек не терпит насилия!

Ідіотизми з призначеннями в Миколаївській області

Звернення від ГО “Майдан Баштанщини”
09:30
02.12.2014/01.12 Народному депутату України
Вадатурському А.О.
Копія: Народному депутату України
Корнацькому А.О.

Лист-звернення

Шановний Андрію Олексійовичу!

ГО «Майдан Баштанщини» звертається до Вас із проблемою, яка турбує переважну більшість громади нашого району, а саме відсутністю будь -яких змін у нашому районі. І виною в цьому є експеримент губернатора Мерікова В.І., який цинічно відхилив наші листи-клопотання і без будь- яких консультацій, та суспільного громадського обговорення направив до Києва подання на Грицюка В.А., про призначення головою райдержадміністрації у нашому районі. Таким чином, громада Баштанщини, по старій процедурі чиновників, отримала 20 жовтня 2014р. указом Президента України т.в.о. голови райдержадміністрації Грицюка В.А., який де-юре є головою районної організації ПП «Фронт змін», а тепер, напевно, мітить бути головою районної організації ПП «Народний фронт» або ж «Блок Петра Порошенка». Наші побоювання, з якими ми до Вас раніше зверталися і зустрічалися 16.10.14р. у нашому місті, під час парламентської виборчої компанії, починають справджуватися і давати дуже прикрі та ганебні наслідки, а саме:
1) Цілком очевидно, що призначення Грицюка В.А. відбулося по партійній квоті, що збурило нашу громаду, і не тому, що від партії «Народний фронт», за яку Баштанщина дала 21,1 відсоток голосів, а тому, що він не проявив в громадському суспільстві міста та району ніякої патріотичної ініціативи, а в період влади Януковича не висловив будь -якого спротиву в підтримку простих пересічних громадян. В період майдану та після нього він не брав жодної участі в громадських зібраннях активної громадськості. Тобто, в цієї людини і близько не має переконаної патріотичності і потягу до рішучих змін діючої злочинної системи району. На сьогодні він просто асоціює себе керівником цієї новоствореної партії на фоні діючих чиновників, що міцно ще тримаються за владу.
2) Губернатор Меріков В.І. у своїх інтерв’ю постійно говорить про ганебну практику партійних квот в підборі кадрів, про професійність та фаховість у призначеннях на керівні посади, і головне про підтримку та довіру від громадськості. Ми бачимо, як т.в.о. голови РДА Грицюк В.А., не маючи ні одного дня досвіду в управлінні державної служби, намагається пристосуватися у старій системі. Ми ніяк не можемо добитися від нього відповіді про те, які громадські організації його підтримали. Їх у нас і так не багато, а в основному це ті, що створені при сільських радах(одна адреса) регіоналами. (Відповіді так і не почули).
3) З дня свого тимчасового призначення активна громадськість просить Грицюка В.А. публічно поділитися на сторінках місцевої районки його реформаторськими діями на посаді, чи буде дослухатися до громади щодо зміни тих чиновників, які викликають незадоволення у громадян. (Без відповіді).
4) Протягом останніх двох років проти Грицюка В.А. велись кримінальні провадження про шахрайство та побиття громадян (прізвища будуть названі при особистій зустрічі). На сьогодні ці справи прикрили, але реальні свідки та потерпілі по цей день вимагають справедливості. Так як закриття відбулося у цьому році і за сумнівних обставин, і про які громадськість намагається з’ясувати у правоохоронних органах. Ганебно з таким минулим підпускати до державної служби таких людей. (Особисто від Грицюка В.А. чекаємо відповіді по цих справах, але він спокійно мовчить).
5) Т.в.о. голови РДА Грицюк В.А. ввів в районі цензуру, заборонивши місцевій районній газеті друкувати статтю нашої громадської організації, яка мала суспільно-патріотичний зміст (Чи можлива співпраця нинішньої влади з Майданом) і напередодні була погоджена редактором. (Пояснення про заборону статті так і не отримали).
6) Від т.в.о. обов’язки голови РДА Грицюка В.А. вже почали лунати погрози на адресу активістів громадської організації, а саме заткнути роти бо у нього на всіх вже є компромати. (Напевно Грицюк В.А. вибрав для себе такий стиль роботи).
7) На сьогодні ініціатива по увіковіченню Героїв Небесної Сотні, яка була запропонована нашою громадською організацією та ПП «Батьківщина» і ВО «Свобода» в найменуванні Центральної площі міста, цинічно зводиться місцевою владою до абсурду. Залучення до цього обговорення трудових колективів просто дивує. Є очевидним, що це переважно буде думка керівника колективу, проголосована одноголосно і зазначена в протоколі. Перекручуються норми Закону України “Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та затверджений постановою КМУ №989 від 24.10.12 «Порядок проведення громадського обговорення…..», по якому ініціатива по увіковіченню Героїв Майдану або підтримується громадою, або ні. (Місцевою владою вбивається в районі патріотизм та нівелюються здобутки Майдану).
Своєю присутністю на посаді Грицюк В.А. дає можливість залишитись всім регіоналам та посіпакам на своїх місцях і ніяких змін громаді в районі не бачити. Тому, від нас усіх залежить чи дамо ми йому відсидітись в цьому кріслі до місцевих виборів (до літа чи до осені). Чи зможе наша громадськість міста і району подолати партійну корупцію і встановити в районі справжнє проукраїнське, проєвропейське народовладдя, чи так і будемо чекати, що за нас це хтось зробить?
Сподіваємось, що Ви Андрію Олексійовичу, як народний депутат України від нашого виборчого округу, допоможете нам вплинути на остаточне рішення, щодо призначення на посаду голови Баштанської райдержадміністрації людини, яка буде мати ті ділові, професійні та патріотичні якості, підтримку та довіру громадськості в проведені справжніх довгоочікуваних реформ, на які очікують громадяни нашого міста та району.

Слава Україні!

Громадська Рада ГО «Майдан Баштанщини»
P.S.звернення розміщено на сайті:bashtanka.pp.net.ua — Моя Баштанщина-мій рідний край та направлено для друку в району газету

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ