Человек не терпит насилия!

Любі мажоритарники Порошенка-3

zlyvНайбільш цинічні зливи мажоритарних округів «Блоком Петра Порошенка»: люди Бойка, Льовочкіна, Ківалов, Матвійчук, Лівік, Пресман, Берташ, Деркач.

Любі мажоритарники Порошенка-3

Любі мажоритарники Порошенка-2

Любі мажоритарники Порошенка-1

Округ №106 (Луганська обл., Сєвєродонецьк). «Блок Петра Порошенка» (БПП) висунув безробітного киянина Євгенія Єфіменка. Цей громадянин, мабуть, таки має якийсь стосунок до цього регіону, оскільки вже балотувався тут у 2012 році. Але якогось відношення до перемоги точно не було: третє місце з кінця (0,45%). Відтак суто спортивний інтерес викликає заруба між місцевим авторитетним бізнесменом Сергієм Шаховим (він весною очолював передвиборчий штаб кандидата в президента Порошенка, однак зараз «ярлика» від БПП чомусь не отримав) і екс-головою «Нафтогазу» Євгеном Бакуліним (його арештовували, випускали, знову продовжували карну справу, однак посадити в тюрму виконавців оборудки з «вишками Бойко» Генпрокуратура все ніяк не може, а якщо Бакулін отримає мандат, то не зможе ніколи).

Округ №107 (Луганська обл., Лисичанськ). БПП висунув місцевого адвоката Ігоря Слєсарєва, який два роки тому балотувався тут же і отримав ще більш вражаючий результат, ніж вищезгаданий Єфіменко – передостаннє місце з 0,35%. Тоді переміг мер Лисичанська Сергій Дунаєв, який потім став нардепом від Партії регіонів, який зараз знову йде по своєму округу, в якому прямо у ці дні веде сепаратистську агітацію про «Россия вернётся».

бойко дунаев пристюк ефремов

Округ №112 (Луганська обл., Рубіжне). Ще один безробітний киянин Сергій Філь від БПП, який показав ще більш вражаючі ніж вищезгадані «порошенківці» – на виборах два роки тому він зайняв останнє місце з 0,29%. Як з таким досвідом можна перемогти Юлія Іоффе, який два роки тому набрав у цьому окрузі 47%? Здається, що угрупування Юрія Бойко без супротиву з боку президентської партії знову заведе у Раду Іоффе, який раніше був заступником Бойка у міненерго та його Республіканській партії (також див. про бізнес-зв’язки Бойка, Іоффе з головним інженером Рубіжанського казенного заводу «Зоря», яким раніше керував Бойко).

У Львівській області БПП розігрував карти з «Народним фронтом» та «Свободою». Про одіозних братів Дубневичів, які отримали ярлик від БПП найближчим часом буде окремий матеріал. Тому тут відмічаємо лише один округ:

Округ №124 (Львівська обл., Сокаль). Тут від БПП нікого, зате є самовисуванець Олег Мусій, відсторонений від роботи міністр охорони здоров’я. Однак дуже солодко йому не буде, оскільки позасистемна «Батьківщина» висунула тут свого нардепа Степана Курпіля, також є Юрій Чижмар (див про його причетність до земель у Карпатах, на яких Каськів планував проводити зимову Олімпіаду-2022).

Округ №128 (Миколаївська обл., Миколаїв). Тут планував йти на вибори екс-глава януковичевської Адміністрації президента Сергій Льовочкін, однак зрештою він пішов у список одіозного «Опозиційного блоку». Але сліди підготовки до зливу округу залишились. БПП висунуло тут Володимира Опришко, голову наглядової ради ПАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів». Хоч зараз акції заводу належить кіпрському офшору «Banta Agricultural Investments Limited», однак ще недавно основним акціонером заводу було ТОВ «Iнтрейд» Юлії Льовочкіної, сестри Сергія.

порошенко левочкин мартиненко

Тож у відсутності мегазірок на цьому окрузі маємо шанс подивитись, наскільки спрацює «ярлик» від найрейтинговішої партії, якою зараз є БПП. Бо у «сил зла» все-таки є свій опонент на виборах – нардеп Артем Ільюк. Він два роки тому переміг саме у цьому окрузі, будучи тоді головою фракції Партії регіонів у Миколаївській міськраді та лобістом інтересів Дмитра Фірташа у місцевому порту. Однак «силам добра» може завадити власна конкуренція, оскільки «Народний фронт» теж висунув тут свого кандидата. Хоч і не якусь зірку, але все-таки.

Округ №131 (Миколаївська обл., Миколаїв). Тут БПП досить цинічно хоче зробити нардепом послідовного «регіонала» Олександра Лівіка. Він є депутатом облради від ПР, у 2010 році був довіреною особою Януковича на президентських виборах, був на непрохідному місці у списку ПР на виборах-2012. У раптове прозріння та перевиховання повірити неможливо. Партнером Лівіка по ТОВ «Агропідприємство «Зелений гай» є депутат Миколаївської міськради від ПР Сергій Дятлов, чий син Ігор Дятлов очолював Миколаївську облраду за часів Януковича. А батько Лівіка є другом Миколи Круглова, лідера миколаївської організації ПР та губернатора області часів Януковича.

Округ №138 (Одеська обл., Ширяєве). Порошенка тут представляє керівник «Одесигаз» Ігор Учитель. Наскільки серйозною тут може бути конкуренція може дати відповідь розшифровка заплутаних офшорних власників «Одесигаз». Оскільки опонентом Учителя на виборах є Іван Фурсін, який разом з газовиком Дмитро Фірташем був співзасновником «Росукренерго», а перші кроки у бізнесі 900-х років робив разом з Сергієм Льовочкіним («Іст-вест фінанс»). Також цікаво на чийому боці тут грає депутат Київради Алла Шлапак, яка може продемонструвати свій арсенал навичок по роздачі гречки бабусям, освоєних за довгі роки у команді Леоніда Черновецького та Олександра Попова (останнього називали креатурою саме Льовочкіна).

Дмитро Фірташ розвив "Росукренерго" разом з Іваном Фурсіним (справа), коли "Нафтогазом" завідував Юрій Бойко. Сєва Могилєвич у кадр потрапити не зміг.

Дмитро Фірташ розвив “Росукренерго” разом з Іваном Фурсіним (справа), коли “Нафтогазом” завідував Юрій Бойко. Сєва Могилєвич у кадр потрапити не зміг.

Округ №140 (Одеська обл., Біляївка). БПП висунув Давида Жванію, який разом з Порошенком у 2005 році входив до числа «любих друзів Ющенка». Потім вони по різним траєкторіям співпрацювали з Януковичем. Один був міністром економіки у його уряді, другий обирався нардепом від ПР саме по одеському округу.

Округ №133 (Одеська обл., Одеса). Екс-губернатор Едуард Матвійчук часів Януковича отримав конкурента у вигляді депутата міськради Дмитра Співака, який на минулих виборах хотів потрапити до парламенту по списку Королевської.

Округ №135 (Одеська обл., Одеса). З рекордних для цих виборів 47 кандидатіввиділяється один – Сергій Ківалов, який з незрозумілих причин не сів у тюрму в 2005-му за «підрахуйство», і не має проблем зараз. Максимум на що сподобився БПП це висунути проти Ківалова депутата Одеської міськради, обраного від… Партії регіонів, мебельного бізнесмена Віктора Наумчака.

Округ №137 (Одеська обл., Котовськ). «Регіонал» Леонід Клімов, знаменитий на всю область через його футбольний клуб «Чорноморець» та будівельні історії, отримав від БПП у якості конкурента фізичну особу-підприємця Понепалюка.

Округ №139 (Одеська обл., Роздільна). Не зустрів жодного конкурента від БПП «регіонал» Олександр Пресман, чиє прізвище правоохоронці ще з «лихих 90-х» згадують у ряду з Севою Могилевичем, Ангертом і Антимосом.

пресман

Округ № 148 (Полтавська обл., Лубни). «Регіонал» Володимир Пилипенко, наймолодший з угрупування юристів біглого заступника януковичевської Адміністрації президента Андрія Портнова, має усі шанси перемогти декана місцевої стоматологічної академії Іщейкіна, оскільки Пилипенко вже перемагав у цьому окрузі два роки тому.

Группа юристів-нардепів названа "Портновці" на честь їх лідера Андрія Портнова, який нині переховується у Росії.

Группа юристів-нардепів названа “Портновці” на честь їх лідера Андрія Портнова, який нині переховується у Росії.

Округ № 155 (Рівненська обл., Дубровиця). Столичний юрист Яніцький буде від імені БПП по мірі сил протистояти місцевому екс-губернатору Василю Берташу, чий син за часів Януковича отримував державні підряди у області. Сам Берташ перечекав Майдан за кордоном, а повернувшись знайшов собі новий дах – тепер він радник голови правління ТОВ «Континіум» Ігоря Єрємєєва (як БПП злив цьому мільярдеру округи на Волині дивись у попередній статті).

Округ № 159 (Сумська обл., Глухів). Син екс-голови СБУ Андрій Деркач має у Глухові свій базар, свій «метр» кордону з Росією, радіо «Ера» і дуже гнучкий хребет як на одного з босів Російської православної церкви. То він любив Кучму, то вдягав помаранчевий шарфик, то спонсорував Соцпартію, то входив до фракції Партії регіонів Януковича. Єдине чого у нього немає так це конкурента від БПП на рідному окрузі.

деркач деркач1

Цей перелік побудовано на простій тезі. Зараз лише у «Блоку Петра Порошенка» (БПП) є рейтинг, який здатен допомогти мажоритарному кандидату. Тобто отримання «ярлика» від пропрезидентської партії може зробити переможцем більш-менш розкрученого кандидата.

Відтак факт відсутності у окремих округах кандидатів від БПП, висунення занадто слабких персонажів або потенційних клієнтів люстраційного органу ми розглядаємо як зраду виборців. Виборців, які на Майдані змусили Януковича втікти, чим звільнили крісло, нині зайняте Порошенком.

Ми навмисно не будемо розглядати тут питання які «ковальчукі-кононенки» за які суми аргументів зливали округи, оскільки не володіємо документами. Також ми опустимо округи, де є сильні кандидати від колег по антиянуковичевській опозиції зі «Свободи», «Народного Фронту» чи «Батьківщини». І щиро сподіваємось, що «ярлик» від БПП допоможе кандидатам цієї партії, які на старті передвиборчої кампанії не відрізнялись високим рейтингом та вважались нами відверто слабкими кандидатами, перемогти і януковичевський непотріб і мудрагелів із власного штабу.

Далі буде…

Юрій Ніколов, «Наші Гроші»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Декларация игнора.
    В ответ на повсеместные популистские декларации на предвыборных плакатах.

    Умрите суки! Когда же вы уже зажретесь? Смерть и вечные проклятия на ваши отфотошопленные и лицемерные морды! И это единственное желание ненависти, которое возникает, когда наблюдаешь за предвыборным гоном во власть в Украине.
    Лишь внутриличностная мораль еще не полностью стертая и истоптанная вашими ногами. Лишь ограничивающая мораль обычных людей спасает вас от достойного возмездия. Но время грядет…
    Властьимущая «элита» Украины это пик лжи, лицемерия и подлости человеческой по отношению к своему народу. К таким же людям как вы, которых вы, «элита», беспощадно обворовываете уже более двадцати лет. Вы, «элита», ни что иное как делегированные сами собой во власть воры, которые дурят народ всеми доступными вам способами.
    Под любой личиной, под любым лозунгом и обоснованием вы пытаетесь пролезть во власть. Вы готовы идти по трупам, человеческим долям, продавая свою душу, лишь бы добраться до корыта. До грязного корыта, в которое вы превратили Украину. Вас интересует лишь одно – бабло! Бабло, которое позволит вам удовлетворить свои алчущие пороки и создаст вам видимость безопасности для ваших семей. Но это самообман и время грядет…
    В Украине нет политической борьбы, нет выборов, нет политической власти, — а есть борьба кланов, семей и их свиты за влияние на дерибан бабла. В Украине есть лишь борьба за бабло. Здесь революции народа оседлываются одной «элитой», а контрреволюционная апатия другой «элитой», но суть одна – бабло и дерибан.
    Уже больше двадцати лет по сути одни и те же люди правят Украиной. Они лицемерно бегают из партии в партию, в действительности не придерживаясь ни одной политической идеи, кроме бабла. Да, их бог – золотой телец! А все остальное обман. Их правление привело, и дальше будет вести Украину к нищете, феодальному расслоению общества и деградации. Их правление привело к войне, и тащит Украину к еще более страшной гражданской войне или во мрак феодализма. Они не способны созидать, а только разрушать. Это пожиратели падали.
    Власть, как и ее выборы в Украине это бутафория, иллюзия, сюрреализм антагонизмов, сплошной обман, «дурилка картонная». Просто потому, что даже за полгода после очередной революции новая-старая власть, которой так наивно доверился народ, не смогла принять ни одного системного решения по элементарному не допуску к выборам и во власть воров и мошенников, на которых клейма негде ставить. И лезут они со всех щелей, «радетели народные»!
    Закон про люстрацию является очередной профанацией по целому комплексу причин и реально работать не будет, кроме как исключительно избирательно. Что мы и сейчас наблюдаем и будем наблюдать. Мало того этот закон породит очередную коррупционную составляющую. Все, с чем и зачем люди стояли на майдане умножено на ноль:
    — наказания ворам «семьи», люстрация — ноль, (даже некоторые под шумок себе индульгенции и должности прикупили);
    — наказание убийц и их заказчиков — ноль;
    — честные выборы – ноль (такой будет цирк в Раде – сбор блатных и прикупленных нищих), куча одиозных личностей пролезет в парламент под лозунг «честные» выборы. А также, нет ответственности депутатов перед избирателями;
    — борьба с коррупцией – ноль (создание «бюро» еще больший цирк, в который билеты уже продаются, они могут открыть еще 10 цирков, но это ничего не поменяет). И с такой тотальной коррупцией, как в Украине, все реформы и все начинания можно также умножить на ноль;
    Вообще, власть не заходит дальше декларативных заявлений и обещаний, не идет дальше легкого «выпуска пара» у народа. В реальности, исполнено ничто!
    Так как дальше деклараций власть не идет, я объявляю личную декларацию игнора.
    Игнора власти. Я официально игнорирую существующую власть в Украине и ее выборы. Я не хочу чувствовать себя обманутым лохом после каждых выборов. Я разделяю теперь понятия Украина и государственная власть. И призываю всех к игнорированию власти. Власти насрать на меня, а мне на нее. И я обязуюсь, при каждом удобном для меня случае нанести ей вред, равноценный тому, который она мне наносит, обворовывая меня каждый день.
    Требование у меня одно: я требую убрать воров от власти. А именно я требую люстрации только по такому простому принципу:

    уволить и запретить занимать любые должности в государственных организациях, структурах и предприятиях с госсобственностью Украины, людям, которые работали более месяца на должностях от заместителя начальника управления, приравненных к ним и выше когда-либо на протяжении 23 лет независимости Украины, включая депутатов ВРУ. Судебный корпус люстрировать начиная с заместителя председателя районного суда и выше также за 23 года независимости Украины.

    Почему именно от заместителей начальников управлений? Потому что «управления» в Украине основная структурная единица администрирования. Реальная коррупционная вертикаль формируется на уровне, начиная от заместителей начальников управлений. Все что ниже это мелочи, все реальные денежные потоки и ручейки начинаются от замов и увеличиваются, проходя вышестоящие департаменты, министерства и выше, превращаясь в миллионные потоки… Именно с этих доходных мест начинаются братья, папы, мамы, кумовья, друзья детства, любовницы, просто детишки. Отсюда начинается спрут коррупции. Большинство из них повязано. Надо резать, не дожидаясь перитонита!
    Кто-то скажет не справедливо, там есть и порядочные люди. Есть, но их мало. Если подходить избирательно, называя группы, признаки, причины, даты правления тех или иных правителей, действия, создавая какие-то комиссии (как в принятом законе) — все это создает коррупционную составляющую, которая размоет за бабло и позволит уйти от люстрации. Про членов КПСС и агентов КГБ это просто смешно.
    Поэтому только так.
    Игнорируйте существующую систему власти воров, которая делает и из порядочных людей воров, даже не оставляя людям иллюзии выбора между воровством и нищенствованием! Задумайтесь! Заявите о своей позиции! Присоединяйтесь к декларации игнора! Распространяйте ее! Пусть они знают, что Вы знаете, что они воры! Пусть захлебнутся в своем дерьме, и пусть власть знает, что они не Украина! Бесчестье хуже смерти! И время грядет!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ