Человек не терпит насилия!

У сина скандального замгенпрокурора з охоронцем Коломойського був спільний партнер, який зник після Майдану

Олександр Прихватило безвісти зник у квітні 2014 року.

Олександр Прихватило безвісти зник у квітні 2014 року.

У сина замгенпрокурора Олександра Даниленко після Майдану безвісти зник бізнес-партнер, який мав справи з засновником охоронної фірми Ігоря Коломойського «Б.О.Г.».

За даними «Наших Грошей», у 2011-2012 рр. В’ячеслав Даниленко став засновником низки підприємств, де його партнером виступив киянин Олександр Прихватило, відомий як учасник чемпіонату бойового самбо.

Зокрема, на них було зареєстровано ТОВ «Страхова агенція «Плай-Плюс», ТОВ «Українська Інноваційна Бізнес Група «Київ» і ТОВ «Українська Автомобільна Корпорація «Автопром». Партнерами вони залишались щонайменше до кінця 2012 року.

У страховій компанії «Плай-Плюс», що пізніше працювала під назвою «Плай-Фінанс», директором у 2012 році значилась Лєна Прихватило, мати Олександра. Пізніше Даниленко вийшов зі складу засновників цих фірм. УІБГ «Київ» досі зареєстроване на Олександра Прихватила.

Як повідомила «НГ» мати Олександра, вищезгадані компанії господарської діяльності не вели і бізнес залишився тільки у планах. У мережі інтернет можна відшукати оголошення про пошук працівників цими компаніями.

15 квітня цього року Олександр Прихватило зник безвісти.

За інформацією «НГ», рідні Олександра Прихватила пов’язують його зникнення із роботою в ГО «Самооборона Києва», співзасновником якої він виступив у березні 2014 року разом з дніпропетровцями Анатолієм Жорновим та Станіславом Красновим.

Анатолій Жорновой в часи Євромайдану був відомий як сотник Медвідь і керував 11-ю сотнею.

ГО «Самооборона Києва» має неформальну назву «Нарнія» і проводить тренування на Трухановому острові на базі Управління спорту КМДА. У серпні цього року журналісти Spilno.TV звинуватили «Самооборону Києва» у побитті. Але «Самооборона Києва» це заперечувала.

Також Анатолій Жорновой є засновником ПП «Б.О.Г.» («Безпека Обізнаність Гарантія») – фірма, що охороняє бізнес Ігоря Коломойського. Бізнесмен сам визнав це в інтерв’ю Української правди у 2008 році.

«Так, це наша компанія, вона охороняє наші заводи, фабрики, фірми. Але ж в цій охоронній структурі працює тисяча людей. Її організовував колишній начальник Дніпропетровського обласного МВС генерал Козін… Ну зараз такі часи, що ззовні вони однакові, і не розбереш, де міліція, а де ці хлопці (Сміється)… Але якщо без жартів, то в «Б.О.Г.» будь-кого не беруть», – сказав Коломойський.

За даними ЗМІ, «Б.О.Г.» також охороняє особисто Коломойського, його сім’ю і будинок і неодноразово брала участь у рейдерських захопленнях.

У березні цього року активісти виявили у Гостомелі 13 автомобілів, власником яких стали вважати екс-президента Януковича. Машини мали доставити у резиденцію «Межигір’я», однак до місця призначення потрапили не всі.

За даними ЗМІ, до зникнення авто був причетний і Жорновой. Зокрема авто бачили на вул.Соломянська,3, де займала приміщення фірма «Б.О.Г.».

Нагадаємо, на В’ячеслава Даниленко було оформлено частку у компанії вивела з державної власності 140 гектарів водойм поблизу сіл Хлепча та Солтанівка Васильківського району Київської області через фірму «Солтанівка-каскад». У маєтку на цій землі жив сам заступник Генпрокурора Віталія Яреми Анатолій Даниленко.

Під час підготовки сюжету про цю оборудку невідомий погрожував журналістці телепрограми «Наші Гроші» Аліні Стрижак.

Після оприлюднення цих даних Ярема висловив упевненість, що його заступник невинен, оскільки можуть мати легальне походження через бізнес сина. Анатолій Даниленко, який завідує кадрами Генпрокуратури, попросив відсторонити його від роботи на час проведення перевірки.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. В огороді бузина, а у Києві дядько.
    …..Хто обгадився — невістка, а її ж дома немає, а спідниця то ж висить.
    ……………………. До чого тут син Даниленка і Даниленко Анатолій Васильович?

  2. Ну и хорошо, что сын Даниленка удачен в бизнесе. Значит очень талантливый сын и Даниленко Анатолий Васильевич должен гордится своим сыном. И все таки статья — В огороді бузина, а у Києві дядько.

  3. Этот партнёр исчез, а доля его осталась? Скорее всего его выкрали и он даёт показания. Понятно где.

    Или исчез, а доля растворилась? Тогда тоже всё понятно.

  4. Когда читаешь такие материалы, понимаешь, что человек, готовивший все это, написал с чьих-то слов. Сообщаю, что охраняла заводы Коломойского ООО “Безопасность, Охрана, Гарантия”, которую действительно основал генерал Козин, достойнейший человек. А это ПП, о котором пишут, вообще из другой оперы! Разберитесь, а потом людям мозги забивайте!

  5. Речинский, то,что ты сука продажная и так всем ясно. Нафига посты тереть, ты возбуждаешься от этого?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ