Человек не терпит насилия!

Доля української перемоги

Чергове перемир’я з терористами, яке активно нав’язує Україні Путін, – це спроба закріпити і хоч якось легітимізувати російську окупацію частини Донбасу в придністровському форматі.

Не можна повторювати помилок минулого 10-денного “припинення вогню” в червні, яке дало можливість агресору повністю перегрупувати і переозброїти свої сили на Донбасі, завести важке озброєння в Україну, а головне – не можна забувати, що кожен день перемир’я коштував нам десятки життів українців.

Необхідно відкинути ілюзії, що можливо досягнути порозуміння з російським окупантом за столом переговорів. Як сказав іще Бісмарк, угоди з Москвою не варті паперу, на якому вони укладені.

Доля української перемоги вирішується не за столом мирних переговорів, а на полі бою. Якщо ми не зупинимо агресора на Донбасі – нам доведеться зупиняти його під Дніпропетровськом, Одесою, Києвом або Львовом.

Для України є лише одна реальна відповідь на агресію Москви: не здаватися, бити ворога та домагатися реальної підтримки країн Заходу в цій війні. Тому необхідно оголошувати воєнний стан на Донбасі, розривати дипломатичні відносити з державою-агресором, продовжувати мобілізацію та звернутися до США і Великої Британії, а також до країн НАТО з проханням надати пряму військову допомогу Україні у війні із загарбником.

Єдина можливість досягнути справжнього миру в Україні – це виграна війна, це звільнення української території від російського агресора, це відновлення суверенітету на всій території України включно з Кримом.

Брехуну Путіну вірити не можна. Треба вірити українському народові та українській армії!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Ми готові воювати допоки на нашій українській землі не буде ні одного рашистсько-фашистського солдата чи терориста, оскільки у нас немає іншого вибору – фашистська Маскальщина не визнає навіть права на існування українців та української нації. Тільки ми підемо на поступки Путлєру одразу це буде ним розцінено ним як слабкість і він буде вимагати все більшого і більшого, доки ми знову не опинимось в новітній Масковській імперії. Тому зараз і до кінця! Ми маємо повністю звільнитися з пут Маскви, а бажано ще й розвалити цей новітній Мордор…

  2. Большинство свидомых всё ещё хочет войны, только чтоб на танках были не их дети. Объяснить такую жажду крови я не могу. Свидомые заявляют, что борются за свою землю. Но если честно, то мне на ум приходит старый украинский анекдот про жадного хохла, который день скакал, два скакал, три скакал, на четвёртый устал, кинул шапку как можно дальше и сказал: “А там я ещё и бурячок посажу…..” И пословица вспоминается: не съем, так понадкусываю. Только разрывает от такого “понадкусываю” на части, знаете ли.

  3. Да уж, – “готовы воевать” – военная прокуратура разбирается с прикарпатским батальоном, сбежавшим из под Иловайска.

  4. А может все таки сесть за стол переговоров? Может быть для начала прекратить братоубийственную войну?

  5. В Одессе военная прокуратура арестовала командира пятого батальона территориальной обороны «Прикарпатье», подполковника Виталия Комара.

    Об этом сообщает телеканал «112.Украина» со ссылкой на жену Комара.

    Напомним, спикер Генпрокуратуры Юрий Бойченко ранее сообщил, что военная прокуратура Запорожского гарнизона расследует уголовное производство по признакам дезертирства относительно действий бойцов батальона «Прикарпатье», вышедших из-под Иловайска. Уголовное производство открыто по признакам преступлений, предусмотренных ч.2 ст. 402 ККУ- неповиновение, ч. 2 ст. 404 — сопротивление начальнику и ч.3 ст. 409 — избежание военной службы. Проводятся следственные действия.

    Ранее сообщалось, что пятый батальон территориальной обороны «Прикарпатье» в составе четырех сотен бойцов покинул зону антитеррористической операции и отправился домой на военной технике и с оружием.

  6. Украинец задал интересный вапрос, а именно: Почему мужыки на Донбассе убивают и калечат друг дружку вместо того, чтобы садитца за стол переговоров?

    Какие будут версии у шановного панства?

  7. Дас ис фантастиш! Ви ест патриот каторый гибнуть за свой страна протифф фашистской Росии! Смерть фрагамм! Если сдохнеш твой фрау получит печенюшка и булька с маслом. За демократию до послетнего украинса!!! Слява Украине!!!

  8. Украинец задал интересный вапрос, а именно: Почему мужыки на Донбассе убивают и калечат друг дружку вместо того, чтобы садитца за стол переговоров?

    Какие будут версии у шановного панства?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ