Человек не терпит насилия!

Як вносились зміни до Закону України «Про Державний бюджет на 2014 рік»

Так і хочеться спитати учасників славнозвісного Майдану: а за що Ви там мітингували? Щоб до влади прийшла нова свіжа черга хабарників та казнокрадців?
Нагадаю шановним співвітчизникам, що з моменту подачі проекту змін до Закону “Про Державний бюджет на 2014 рік” до моменту його прийняття пройшов деякий час. Він і був використаний нашими чиновниками від влади дуже вдало та вигідно. Наймиткіші та найбагатші структури, яким требу було зберегти бюджетне фінансування швиденько назбирали гроші та відвезли їх до тої будівлі, яка всім добре відома (саме там приймаються закони).
А щоб не було ніяких перепон у відпустки за власний рахунок відправили контролюючі органи: найбідніші та найдокучливіші. Зокрема, дуже доречно відмінено всі перевірки Державної фінансової інспекції України та Державної інспекції з питань праці. Перша не буде плутатись підногами та заважати масово всім красти (ох і відкати зараз попруть!!!!!!!!!!!!!! з військових поставок). А друга не зможе перевіряти численні скарги громадян про порушення трудового законодавства, які спричинені тими ж змінами до Закону “Про Державний бюджет на 2014 рік”.
Ось так і є в нашій країні: хто нахапається під патріотичні гасла та поїде на Канари, а кому хліба незашо купити.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ