Человек не терпит насилия!

ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА. ЗАКАРПАТТЯ.

Поговоримо про “новітні” призначення в Державній фіскальній службі в Закарпатській області. Як Вам відомо нещодавно призначений В.О. начальника оперативного управління області недолугий податківець та по сумісництву син Середнянського сільського голови Ужгородського району Крицкій. Призначений, як і колись на посаду начальника відділу податкової міліції міста по телефонному дзвінку колишнього очільника Закарпатської ОДА Ледиди О.О. Тому у тісних колах отримав прізвисько “Дітвак”, ”Сопляк”.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

113 ответов

  1. Думки в слух всіх простих оперів. Мені їх дуже шкода, а ви чиновники ганьбіться, якої думки про вас ваші підлеглі.

  2. Хто хоче повного контролю над контрабандними потоками на кордоні з Євросоюзом?
    foto Закарпаття. Вже два тижні підряд пани Шукост, Коломійцев і Харів щоденно збираються з однією метою – думають, як визначити та налагодити механізми і взяти під повний контроль усі контрабандні потоки, які сьогодні «безнаказанно» протікають мимо їхніх кишень… “Гроші не пахнуть!” – таке гасло обрали податкові міліціонери- вихідці зі Львівщини, які підминають під себе Чопську митницю. Ні для кого не секрет, що Чопська митниця завжди була і є в центрі уваги та розмов серед різних верств населення Закарпатської області. Як населення нашого краю десятиліттями намагається бодай трішки пожити за рахунок кордонів, так десятиліттями правоохоронні та контролюючі структури намагаються «боротися» з контрабандними проявами та іншими негативними явищами на митних постах.
    Так само історично склалося, що у всі часи Чопська митниця мала «господаря», або ж «власника», який усім заправляв, командував, чітко слідкував і систематично розподіляв «прибутки». Як між усіма тими, хто їх «заробляв», так і між тими, хто «наглядав зверху».
    Проте революція внесла свої корективи у діяльність такого стратегічно важливого для багатьох органу. Якось сталося, що під час перевороту одні «газди» втратили вплив на митницю, інші ще не встигли його «підібрати» – і так якось вийшло, що всі процеси відбувалися певний час неконтрольовано, тобто, хто скільки міг, той стільки і намагався «урвати». Але централізовано до однієї кишені нічого не надходило – саме до тієї кишені, яка на цьому зазвичай заробляє найбільше, розкидаючи крихти рядовим працівникам. Саме цей факт і не давав спокою окремим посадовцям, у тому числі й керівнику податкової міліції Закарпатської області Михайлу Максимовичу Шукосту. Пояснимо, звідки і чому виникли такі висновки.
    Шукост Михайло Максимович – добре відомий у колі підприємців Закарпатської області керівник. Він уже встиг «прославитися» за короткий час перебування на посаді начальника податкової міліції. Численні скарги бізнесу з приводу безпідставного, а часто брутального тиску на них уже знаходили місце в публікаціях на сторінках закарпатської преси (Львівський податковий десант окупував Закарпаття).
    Так само як і інформація про створення штучних перешкод для ведення бізнесу з метою отримання незаконної винагороди, про відновлення «схем», які діяли за часів Януковича тощо. Треба відзначити, що чітко керує Михайлом Шукостом людина, котра донедавна перебувала на начальницькій посаді, а, відповідно, добре знає, «що і як треба робити» – близький друг М. М. Шукоста Ігор Віталійович Коломійцев.
    Ці два товариші добре подумали й вирішили, що «годівницю», тобто, Чопську митницю, треба прибрати до своїх рук. Як? Треба контролювати незаконний обіг товарів через митний кордон України, бо хто ж іще зможе краще це робити, ніж керівник відділу, що має боротися з контрабандою? Як результат, спільними зусиллями львівських друзяк в крісло керівника відділу по боротьбі з контрабандою сів третій їх поплічник Харів Руслан Ігорович.
    Харів одразу після призначення вирішив виправдати довіру до себе і одразу почав активний «наступ» на контрабанду на кордонах України. Але, як інформують джерела з митниці, всього за три місяці «чіткої і злагодженої» роботи стало зрозуміло, що Руслан Ігорович не може виконати покладені на нього надії. Грошей він приносив небагато, що й викликало з’ясування обставин, а ще більше – розмов. Певна річ, Шукост вирішив, що Харів тому «недовиконує план», що забирає левову частку грошей собі. Так це чи ні – складно сказати. Але відомою наразі стала «ціна питання»: подумаєш, якихось 100 тисяч доларів США щомісячно…
    Але найбільше таке призначення, що не виправдало себе, розчарувало головного ляльковода – Ігора Коломійцева, який після звільнення з посади та втрати ринку впливу покладав величезні надії на «заробітки» завдяки Харіву і митниці. Причому, кажуть, розчарування було настільки великим, що Коломійцев ледь не об стіну головою бився. Чому так сильно? Може, пояснення в тому, що останнім часом Коломійцев занадто часто літав до… Москви? Причому робив це таємно, так, аби максимально «замести кінці» – їхав до Будапешта і сідав на літак там. Для чого Ігорю Віталійовичу так часто було їздити до столиці Росії, особливо в нинішній стан буквальної війни між двома країнами, – теж величезне питання. І ним би мали зайнятися співробітники СБУ, адже всі нинішні спонсори тероризму на території України знаходяться саме в Російській Федерації. Робимо тільки припущення, але, можливо, Коломійцев літав «на інструктаж»? Можливо, і величезні суми з митниці потрібні були для того, щоб фінансувати певних сепаратисько-налаштованих громадян?
    Але ми відволіклися від основної теми статті. Отож, з достовірних джерел стало відомо, що вже два тижні підряд пани Шукост, Коломійцев і Харів щоденно збираються з однією метою – думають, як визначити та налагодити механізми і взяти під повний контроль усі контрабандні потоки, які сьогодні «безнаказанно» протікають мимо їхніх кишень. Думають і пробують, думають і пробують. Ситуація набула такого розмаху, що вже всі закарпатські митники майже без приховування обговорюють між собою начальника податкової міліції Михайла Шукоста, який брутально вимагає «свою долю» за минулі періоди. Погрожує, що у випадку неврахування його у таблиці «витрат» буде створювати перешкоди та проблеми.
    …Ми дуже сподіваємося, що ця інформація дійде до керівництва податкової міліції у столиці, де би мали дати об’єктивну оцінку діям таких горе-начальників, як Шукост та Харів, та всім вищенаведеним подіям.

  3. У першу чергу закон про люстрацію спрямований на осіб, які займали вищі посади під час режиму Януковича. Про це на засіданні Кабміну заявив глава Мін’юсту Павло Петренко. Зазначається, що держслужбовці, які потрапляють під ознаки закону, не зможуть обіймати державні посади протягом десяти років. У першу чергу йдеться про міністрів та їхніх заступників, глав СБУ, Генпрокуратури і голів ОДА, які з 2010 по 2014 рр. очолювали регіони в сукупності більше року. Їх мають звільнити протягом десяти днів після вступу закону в силу. Також під закон про люстрацію підпадають всі судді, прокурори і слідчі, які приймали рішення або фальсифікували кримінальні справи.
    Довідково: Шукост Михайло Максимович, полковник податкової міліції.Народився 1966 року в с. Нижня Яблонька, Турківського району Львівської області.
    З квітня 1998 року по лютий 2012 року проходив службу в податковій міліції органів ДПС у Львівській області.
    З лютого 2012 року призначений заступником начальника УПМ – начальником слідчого відділу ДПС у Закарпатській області.
    З травня 2013 року — перший заступник начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області.
    З липня 2013 року заступник начальника — начальник слідчого управління фінансових Головного управління Міндоходів у Миколаївській області.
    З квітня 2014 року на Шукоста М.М. покладено виконання обов’язків заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

  4. Не переживайте вы за Мишу Ш. у него в отличия от вас все буде добре и люстрацию он пройдет нормально так как с нищего взять нечего а вы голубково- лобковая банда о коррупции пересоляку расскажите при очередном приеме таможенной жвачки каждого 06 месяца

  5. Рассмешили Где Харив, а где 100 штук зелени? Вы видели на чем этот доходяга передвигаться?он бы и хотел может, да ему никто не даст для таких поборов существует красивая гвардия пингвинов- милионщиков на новых тачках и красивых аж жуть

  6. Пускай посмотрят на чем Иванчо ездит а Коломийцев сколько недвижемости скупил и клипы с собственной персоной на показ выставляет

  7. чё Пересолячок так очканул из-за того,что его за ухо на свет пробовали вытянуть на ветке чопской мытни, шо з переляку пробашлял админу и угрохал всю ветку.Видать фактаж о крышевании растаможки перевертышей на тисе попал в яблочко.Надеемся,что те кому надо, успели зарубочку сделать.

  8. А на чем Иванчо должен ездить? На ишаке? Генералу- ауди положен по рангу а клипсы заместо москаля ты обезьяна бритая можешь проахать а люди по слушают и генералом заодно на ауди стать можешь.. Но навредил колибром не вышел — мелковат малеха

  9. Вы недумайте народ ничего незабудет за украденые деньги жить всем припомнят Иванчу Коломийцеву……………..

  10. Умный ты аж страшно, еще жадный жид и воровитый и не путай Госслужащих с ворами- это другая история и квалификация … Но она в прошлом к сожалению

  11. Всьо…. закінчились аргументи….пишіть тепер про Рокітянського Валеру він же “Рокі” або його кума Глюдзика Сергія вінже просто Глюдзик ….

  12. Сливка — тиготовий до люстрації, чи знову заховався десь на рік на лікарняний серед пігулок своїх аптек ?

  13. самый порядочный среди вас завистников в вашем ЗАКАРПУТТЕ это ЦОГЛА.А,вам бы хоть немного взять ума у него и жизнь наладится,а завистников надо просто петушить.

  14. Цікаво чи попадуть під люстрацію заступники начальника Міндоходів у Закарпатській області (колишні заступники голів ДПС у Закарпатській області)

  15. УРА.Слава Україні! ПРИНДАК Євген Петрович — Львівська митниця Міндоходів, заступник начальника оперативного управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями звільнення відповідно до підпункту 1 пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про очищення влади”та заборона займати посади, щодо яких здійснюється очищення влади (люстрація) протягом 10 років Наказ Міністерства доходів і зборів України від 29.10.2014 № 2183-о

  16. Агов – Закарпутци! Закончил писать свой очередной альбом и в связи с чем решился лишь на 4 эксклюзивных концерта этой осенью, и только в самых любимых городах, — Ужгород, Тячев, Львов, Донецк. Кстати, как ни странно, в альбом, который официально еще не опубликован ни на одном из носителей, но который уже вполне легально можно скачать у Руслана Харива, вошли не все песни, написанные в последние годы. Такие вещи как «Бубло» или «Где бабки пиздят» приберег для специального проекта «Шрек», который увидит мир только в следующем сезоне. Вспоминаю, когда я только начинал свою карьеру в ментовке, все украиноязычное воспринималось в штыки. И мне приходилось лет десять доказывать, что музон на «ридний мови» нам всем просто необходим. Спорить с этим сложно — достаточно прослушать предыдущие мои десять альбомов.» «А пару недель назад был в госпитале и выступал просто в скверике перед раненными бойцами ДНР и ЛНР, которые были на расстоянии вытянутой руки — выстрела. Для нас, ментов-артистов, это необычно. Стоя перед пострадавшими парнями, в очередной раз понял, что мы своей музыкой и баблом должны кого-то спасти и кому-то помочь.»

  17. Городецька середня школа № 1 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади вчителя фізкультури

  18. Первыый кадр по одесской таможни…И сразу эпический . Знаете кто руководит Одесской таможней ? Кривенкова Анна Николаевна , начальник отдела тарифов . Сидит эта дама , одетая тысяч на пятьдесят долларов…И тупо делает все , что бы перенаправить растаможку в коррупционные схемы…Поэтому и растамаживаются в Одессе только 25 процентов , а остальные убегают или едут туда куда скажет Кривенкова… Да , она кстати руководит еще и Одесскими ментами…Ее охраняли сегодня три дуремара , которые прибежали по ее звонку и лично по ее решению…Наверно тоже участники этой банды. Да и Украину она сказала , что не любит … Да и крыша у нее такая , что она никого не боится…И деньги она сегодня открыто вымогала… У меня вопрос к друзьям , это кто такая ?Кто ее крыша ? У меня вопрос к Катеренчуку , почему наша милиция служит не закону , а Кривенковой ? У меня вопрос к Потемкин , это что за такой ценный и наглый кадр , к тому же не любящий Украину ? У нас к этой даме , вопросов нет … убежала кривенкова обратно к вам…встречайте!дура она редкая,а самомнение и гламурность у нее на уровне девочки из далекого села.никакие бренды не превратят недалекую и в принципе забитую чухонку в графиню ротшильд.не превратит……..

  19. 6.11.2014 16:52 Люстраційному комітету Закарпаття
    А о Кривенковой что, забыли, почему не включили в список? Так против нее в Сумах было возбуждено уголовное дело, так она убегала то в Киев, то в Чоп, то в Львов, потом в Одессу (потому что “Лексус” нечем стало заправлять). Так в кадрах проверите и узнаете сколько дней в году она на работе? Ну дней 100, а все остальное время то в отпуске, то на больничном, то в еще где-то. Ведь ее работу кто-то делает, а она лишь зарплату получает, не переставая бредить сесть в “денежное” кресло. Крыша то у нее кто ???

  20. приказом фискальной службы Украины от 4 ноября 2014 первым заместителем начальника Главного управления ДФС в Закарпатской области назначен Гопу Александра Михайловича.
    Также Приказами ДФС Украины от 4 и 18 ноября 2014 заместителями начальника Главного управления ДФС в Закарпатской области назначен Сакалош Юрия Юрьевича и Кияк Степана Емериховича соответственно.
    Кроме того, начальник оперативного управления Главного управления собственной безопасности Государственной фискальной службы Украины Яровой Александр представил начальника управления собственной безопасности ГУ ДФС в Закарпатской области — Гецянин Руслана Ивановича.

  21. Чмо-не ний, закатай рукава і роби — у тебе ума як у моїх котів. Твоя посада-опер у городі, на більше у тебе розуму не хватає

  22. Лєна я з вами згоден — цього непотріба-пишку, треба поставти на його місце-черговим. На більше у нього розуму нехватає

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ