Человек не терпит насилия!

Звернення прокурора Києва Сергія Юлдашева у зв’язку з масовими повідомлення про мінування

 

 

Шановні кияни, минулого тижня до органів внутрішніх справ надійшло 36 анонімних повідомлень про замінування адміністративних будівель, телеканалів, вокзалів, торгово-розважальних центрів тощо. Зокрема, на  вихідних в столичну міліцію надійшло 13 анонімних дзвінків. Деякі з цих «жартівників» телефонували з зони АТО. Зокрема, два телефонних дзвінка надійшло з Луганської області. 

Вочевидь, хтось намагається посіяти паніку в столиці, дезорганізувати роботу правоохоронних органів, розпорошити сили. Але я б просив Вас зберігати спокій. Запевняю, кожен такий випадок ретельно розслідується.  Нагадаю, санкцією статті 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) передбачено покарання від двох до семи років позбавлення волі. Крім того, з винних осіб буде стягнуто збитки, які вони завдали державі у зв’язку з необхідністю реагувати на подібні заяви. Для довідки: кожен виклик на хибне мінування обходиться державі приблизно у 30 тисяч гривень.

Також хочу повідомити, що одного з анонімів, який  під час інавгурації Президента України «замінував» Верховну Раду та залізничний вокзал, вже вдалося встановити та затримати. Зараз триває слідство, встановлюються мотиви та обставини вчинення злочину.

Не маю сумніву, що і теперішніх «мінерів» буде знайдено. «Жартівникам» не вдасться уникнути відповідальності. Це лише питання часу.  

Прес-служба прокуратури міста Києва 

Прес-служба прокуратури міста Києва
527-71-48
527-72-54
[email protected]
www.kyiv.gp.gov.ua
message read?a=hLS9ss1VPGarz7Tke5ZxHFOhUZEkSZqpPVVKe7jKIxOrfi5K2c7ZvLc wf QSXTiznNnRoaZ LrBgaV5brwnD UEJ vTqlc eC C7bd7

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Військомати України запрошують добровольців віком від 20-и до 55-и років з числа патріотично налаштованих громадян з метою попереднього призначення до роти охорони військового комісаріату.

    Дякуємо за свідому громадянську позицію.
    МО УКРАЇНИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ