Человек не терпит насилия!

Мінздох Прикарпаття — або все «по феншую» (наголос на Ю)

Після революції гідності, люди очікували приходу до влади гідних, порядних і чесних людей, але за останніми подіями бачимо нажаль наступне.
На посаду головного податківця Івно-Франківської області, з квітня місяця цього року, в якості в.о. начальника, так званого мінздоху, призначена така собі тернополянка Ірина Михайлівна Столярик.
Здавалося б все гаразд, людина нова. Майдан вимагав якісних змін, оновлення обличь, люстрації, перезавантаження системи управління. Як писалося користувачем фейсбуку під ніком «Лютий Блогер»: Столярик — людина нікому невідома, не примітна, така собі «сіра конячка», про яку нічого ні доброго, ні поганого не можна сказати. Але це на перший погляд, для людей необізнаних, темних і лютих.
А от для тернопільчан приміром зовсім таки і знайома. Доволі цікавий, яскравий фрукт, з різким запахом, який дуже добре пам’ятають.
Але все по-черзі.
В Іван-Франківській області пані Столярик з’явилася наприкінці 2010 року. Приїхала не сама, а зі своїм співмешканцем-бойфрендом Дмитром Банахом. Сказати «приїхала», це сказати дуже м’яко, насправді вимушено, поспіхом зібравши пожитки, мігрувала, чи точніше втекла з Тернополя, відірвала від дітей татка. Чим викликаний був такий поспіх буде зрозуміло далі.
Завівши деякі потрібні знайомства серед мешканців Івано-Франківщини, товариш Банах влаштувався в податкову міліцію на посаду начальника відділу по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів. Місце гарне, як то кажуть хлібне, тепле, специфіка роботи знайома – в Тернопільській області цей фрукт плідно та довго працював в податковій міліції, в тому числі і на посаді заступника начальника податкової міліції області. Людина впливова чи не так? І як любить хвалитися Дмитро — пережив не одного начальника податкової міліції, тай податкової адміністрації.
Що ж такого грандіозного, крім інтиму із заміжньою Столярик, яка треба сказати старша на 12 років, треба було вчудити щоб покинути область? І це при тім, що рідний брат Дмитра тоді був чи не першою особою прокуратури Тернопільської області? Цікаво, правда?
Тай Ірина Столярик задніх не пасла, заступник голови податкової служби Тернопільщини — солідна та завидна, впливова посада. Кого боятися?
Джерела з Тернопільської податкової, тай самі Тернополяни, ті які попадали в поле зору цих західноукраїнських Бонні та Клайда, говорять про доволі меркантильну причину такого поспіху. ГРОШІ, ГРОШІ, ГРОШІ та ще раз ГРОШІ.
Цій парочці доволі комфортно працювалося в тандемі «ревізор-міліціонер». Як це працює? Доволі просто. Вона як заступник голови податкової – куратор підрозділу аудиту організовувала перевірки, аналізувала господарську діяльність платників, виявляла не зовсім чесні або й зовсім не чесні оборудки горе господарників. А Дмитро заганяв оперативниками не чесних на руку ділків в глухий кут, а людей в погонах ми ой як не любимо і подекуди стережемося, де пред’являв зібраний фактаж та в дохідливій формі пояснював чим ця вся історія пахне. Звичайно таку «чорну папку» можна було виторгувати. Доволі зручно, і при певних навиках та талантах дієво, і лавірувати можна — хочеш показник робиш, не треба показника — то й Бог з ним з тим показником.
Однак, щось пішло не так. Версій багато але вдаватися в них не вартує і причина зрозуміла, сюжет один – ГРОШІ, великі ГРОШІ, небезпечні ГРОШІ.
Приїхавши до Івано-Франківська обоє розгорнули доволі бурну діяльність, в тому числі й щодо власного збагачення, яка в тім за ширмою місцевих горе діячів залишилася майже не поміченою.
Що цікаво, за підтримки певних «друзів» Франківчан, Ірина Михайліїївна без проблем влаштувалася до Контрольно-ревізійного управління. Вгадайте хто прийняв їх на роботу? Не вгадали, папєрєднік на теперішній посаді – Віктор Рахміль. Так, так Віктор Рахміль, той самий якого вона зараз замінила на посаді головного податківця області, тоді він очолював обласне КРУ. Знав би він кого приймає на роботу – людину яка невдовзі не просто замінить його, а по-простому посуне, так, так посуне з посади, підступно, кулуарно.
За три роки проживання в Івано-Франківську наша парочка встигла отримати трішки земельки та збудувати, за «зароблені» в КРУ та міліції гроші, величезний будинок в с.Клузів, Тисменицького району. Будинок, як в тій казці, виріс як грибочок після дощу чи не за 2-3 місяці. Про автомобіль пані Ірини знаємо від Лютого Блогера, про доходи та видатки із декларації державного службовця, яка офіційно оприлюднена, рахуємо. Не сходиться.
Діяльність пані Ірини в системі КРУ області, на посаді начальника міської інспекції, заслуговує уваги але куди цікавіша історія її «входження» на трон мінздоху Франківщини. Як кажуть працівники обласного відомства, це нагадувало голлівудський детектив другої половини ХХ століття, із замислуватим та запутаним сюжетом, підступом, хитрістю, під та надкилимними іграми, ну і без загадкової жінки звичайно не обійшлося.
А отже, після позорної втечі Клименка з України, очолив безхазяйне міністерство уродженець Тернопільщини, друг Столярик та Банаха по мамі, Ігор Білоус, який з благими намірами, і як то кажуть на виконання доручення уряду, майдану і так далі, запропонував Віктору Рахмілю написати власноручно заяву та піти «по-доброму». В свою чергу виконання обов’язків начальника мінздоху покладалося на одного із не численних заступників Рахміля, місія якого в подальшому полягала у «заведенні» нового керівника на посаду. Про цю втаємничену особу ніхто не знав, навіть зам який мав заводити — паролі, шифри, явки, всі підозрюють всіх, всі всім не довіряють… Бонд нервово курить в кутку, Еркюль Пуаро повісився на власних вусах…
Так як Столярик Ірина Михайлівна не була працівником міністерства, призначити на посаду таку людину формально нема підстав, бюрократію ніхто не відміняв. А тому, спочатку їх треба прийняти на будь-яку посаду середнього керівного рангу, в нашому випадку начальник відділу. Так, так начальник відділу, організаційно-розпорядчого відділу, саме таку посаду обіймає пані Столярик на даний момент. Після цього, наказом першого заступника міністра доходів та зборів України, вона призначена «виконуючим обов’язки» начальника головного управління міністерства доходів та зборів в Івано-Франківській області. Для цього довелося, до слова сказати, посунути начальника організаційно-розпорядчого відділу з посади.
Зайнявши відповідну посаду в обласній податковій, пані Ірина вирішила імплементувати набутий на Тернопільщині досвід, на теренах Прикарпаття — «відкати», в тому числі за перевірки, які проводять податківці, спрямування грошових потоків в «правильне русло», контроль за винагороду за бізнес поведінкою платників Прикарпаття, використання ними так званих схем мінімізації, далі мудре слово тощо. Таке собі «ноу-хау», до якого починають звикати не тільки мешканці області, а й самі податківці. Такі відкати повинні акумулюватися в потрібному місці, в потрібної людини — потрібного Дмитра, який в подальшому ділить «по-чєсному» касу між командою «за понесені ризики та вдало виконану роботу», ураааааааа!
З цією метою Столярик робляться певні кадрові зміни, в тому числі і по районах, де мають прийти «довірені люди», які готові працювати по «схваленій» на сімейній нараді схемі, по «вновь утвєрждьонному плану».
Між іншим, що стосується публікацій вже згадуваного Лютого Блогера, які присвячені кадрам податкової служби області, їх діянням, нахабності, автівкам та амбіціям, тощо, складається враження, що це піар солодкої парочки, спрямований на чи то їх залякування, чи то усенародний стьоб. Особливо це помітно в контексті кількамісячних намагань Столярик заставити «своїх» заступників написати заяви «по-доброму», «за наказом зверху». Поки що правда тільки двоє здалися: Володимир Фалдина та Світлана Томашівська.
Першого відправили на хімію в Калуш, іншу тримають поки шо на підхваті, бо конячка робоча і носа свого не пхає куди не треба, тай послушна, команди виконує, таку якийсь час можна тримати та й злити не шкода.
Антигерой Василь Роїк, славний мент, вже практично добровільний пенсіонер — йому дозволили досидіти до заслуженого відпочинку. Тим часом його обмежили в повноваженнях, а наділили широкими повноваженнями дійову особу Євгена Данилюка. А чому б і ні, людина показала, що може і хоче працювати «в команді», а насиджене крісло Роїка так солодко манить. Тут же до слова і Віктор Яцишин зі своєю молодою командою підсуєтився, ще один «командір» новоспеченої каманди, за сумісництвом рішало на побігушках.
Що стосується «незмінного» першого заступника Василя Литюка, то цей ще поки не здається, не пише заяви, вперся. Наївно вірить в справедливість закону, от лиш якого не відомо – може Божого?
Іменем революції, також зібрано заяви на звільнення всіх керівників районних інспекцій та їх заступників, якими тепер мабуть легко торгувати – хочеш бабло, хочеш управлінське рішення, а не хочеш – ну то як хочеш.
«Кадры решают всё», чиї слова пам’ятаємо. Так от, новим заступником начальника Столярик призначено ще одного кадра-рєшалу, який відбував хімію в Калуші, Глушпенко Віктор Миколайович, собственною персоною! Той самий Лютий Блогер писав про Фалдину, що той «пилосос» по викачуванню грошей, але якщо порівнювати Фалдину з Глушпенком, наші джерела в податковій іронічно підмітили, що Фалдина якщо і «пилосос» то певно побутовий, китайський, 50-ватний, а Глушпенко – промисловий, потужний, мегаватний, з турбонадувом. Між іншим їздить цей перець відразу на двох автівках, БМВ Х5 та Хундай елантра. Для чого відбулося таке призначення, при тім що Банах добре знає біографію цієї персони, здогадатися не важко – буде пилососити! А! І призначили товариша заочно, порішєв, до Києва не їздив, кадрової не те щоб люстраційної комісії не проходив, от! Регламентні кадрові процедури не дотримані? Тай кому вони потрібні ці формальності, людина ж професіонал, чєловєк нужний по хазяйству.
Тільки Лісів хазяйствотреба берегтивід Віктора, а то він як добрий когут і синьою купер не потребує.
Далі ще цікавіше, на посаду помічника Столярик чи то радника, призначено Романа Панасюка. Вгадуєм швиденько хто такий? Правильно, кум. А кумам треба помагати, от кум і чекає реорганізації, бо їм належиться ДПІ у м.Івано-Франківську. Романюк шукай роботу! Або показуй власну прихильність і поніманіє дєла, і тобі шось перепаде, пожаліють, приголублять, і так далі за сценарієм…
Але кум куму різниця, а народ у нас роботящий, плодовитий, тому й кумів у нас не один. В тійже міській інспекції ще один затусувався, вичікує. Кажуть В.м.Ноняк не погодив Сергія Вербового на начальника внутрішньої безпеки (мало ждал), от доводиться бідному кумові чекати поки торги йдуть – замаскувався в податковій міліції міста Івано-Франківська під фахівця у відшкодуванні ПДВ, молодець.
Не гребує керівництво податкової й колишніми кадрами, особливо тими, які засвітилися зеленим кольором. Так на начальника Коломийської інспекції пропихають колишнього працівника податкової міліції області, другу по шороху зелених американців, Іван Кирик. Цьому тіпочку в січні «дозволили тихо піти по заяві» разом із помошніками, коли підчас подій майдану надійшла кляуза від платників податків області про те, що від них вимагають хабара. Таке рішення було швиденько прийняте для того щоб не збуджувати і до того агресивно налаштованих мешканців міста, які як пам’ятаємо не одноразово пробували (хотіли) громити приміщення по вул.Незалежності, 20. славного міста Станиславова.
В Рогатинському районі готують місце для ще одного рішали в пагонах, Олежка Адамовича. Вся область (платники) чекали коли ж ця тупа п’явка грошосіся піде на заслужений відпочинок. А не тут то було, хто ж знав що братик Олежка буде впливовою людиною області. Але Олежко і до братового призначення гинув за податковим коритом, готовий був не малі кошти потратити для реінкарнації, наприклад в підрозділі внутрівідомчого контролю області або керівника якоїсь інспекції — мрії збуваються. 
Звільнено “за заявою” крісло начальника Городенківської інспекції. Кандидатів доволі, рівно так само як і хабарників-рішал. Йдуть торги.
Одним словом, міняти будуть всіх хто не дивиться в одному напрямку з теперішнім керівництвом ще поки мінздоху, а завтра фіскальної служби, хто не приносить “користі”. 
Поведінка вельмишановної пані Столярик та її благовірного яскраво демонструє меседж: «ми прийшли на довго, в нас все схвачено, ми не боїмося нікого!». Модель роботи податкової міліції в парі з ревізорами, візити офіційні і не офіційні, одних та інших, на офіси та виробничі потужності платників податків, співбесіди Банаха з власниками бузнесу Прикарпаття від імені Столярик, дають результат стабільно мертвими американськими президентами. Одночасне очковтирання показниками виконання планових завдань присипляє пильність керівництва далекого Києва та мєсних чиновників, які між іншим також їсти хочуть чи вирішити свої шкурні питання.
Замість того щоб спрямувати зусилля на поповнення державної казни, Замістьвирішення планів державних, пані Ірина займається своїми планами. Чи узгоджені вони з планами керівництва на Львівській площі, нам достеменно не відомо, але величина нахабства людей без моралі та совісті наштовхує на деякі міркування.
Що далі? В яку область будете тікати, Чернівці, Закарпаття, Львів?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

55 ответов

  1. Дуже невдало розміщена стаття на ОРД, її треба розмістити на головній сторінці ОРД, тоді будуть цікаві коментарі, бо люди дивляться ОРД головну сторінку. Як на мене , я б цю статтю розмістив би на всіх відомих сайтах , яаі є в державі, в тому числі б закинув би і на сайт Мінздоху, Президента, СБУ,Генеральної прокуратури,,, хай читають люди та знають за яку владу гинула НЕБЕСНА СОТНЯ.

  2. І найбільше прикро, що все це не видумані історії, а реальна правда. Все насправді так і є. Створили команду хабарників в обласній податковій Івано-франківської області, які тільки будуть набивати свої кишені. Всі при джипах, при особняках, дачах.. При чому, як працювали всі зазначені люди при януковичі на керівних посадах, так і працюють. ДЕ ПРАВИЙ СЕКТОР, ДЕ ПОПОВИЧ, ДЕ ЦЕ ВСІ БОРЦІ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ?

  3. В попередніх коментарях можна прочитати фрази “Правий сектор”,”СБУ”,”Міндоходів”- ви думаєте в наших верхах кращі чи інші ?Зараз війна , люди гинуть ,а вони зараз тихенько все крутять як колись.Моя точка зору хай зашлють їх за такі схеми на схід, хай там відпрацьовують свої гріхи.

  4. Так Банаха після Тернополя тут пригрів пан Сірецький Володимир, він тепер двері до Столярик ногою відкриває і про племінника Богдана Капущака не забув в “люди” виводить, хоть кажуть люди, що він тупий і ледачий від природи, от така династія в податковій.

  5. … схаменіться Українці, якщо Ви є такі ! Всі наші біди від наших розголосів та дрібязкових інтересів. Кожному і так буде віддано по його справах… задумайтеся над собою і починайте зміни з себе, зі своєї свідомості !!!

  6. Я не розумію. Ми усі українці живимо, працюємо, сплачуємо податки з заходу на схід, та з півдня на північ! Бажання у всіх однакові мир,праця, добробут, розвиток рідної країни! А знущаються з нас всіх однаково на яку частину України неподивитися! Просту людину “нахиляють”,обдурюють, обдирають! Це було раніше, так є і зараз. І схеми у всх однакові. Так чому ж нас українців стравлюють одного на одного? проливають нашу кров? А у очі єлейно брешуть та замазутють! Щоб поки народ вбиває один-одного, поки матері ридають над гробами синів з заходу на схід, ВОНИ деребанили залишки попєрєдніков, та нові посади з грошима! Ніколи розмовляти про мир на Україні! Хай народ хоть чимось займається! Хай хоч перемруть усі! Але прийде мир, та люди будуть повертатися у рідні домівки і що вони побачать? Тіж яйця тікі у профіль! І тоді взвиють ВОНИ, бо схід об`єднається з заходом и покажуть разом де раки зимують! Тому зараз ЇМ не треба миру в Україні, бо ще не всі кишені набиті! Я за мир на нашій землі, за добрих людей українських з захду на схід, та з пвдня на північ!

  7. Продовжуємо наше з вами спілкування, а точніше інформування не байдужих і просто зівак з тим, що відбувається в нашій “дорогій” фіскальній службі Івано-Франківщини.

    А отже, як говорять наші джерела в податковій, станом на 01 серпня року Божого 2014, продовжуються рухи, поки правда підкилимні, кулуарні. Ну і правильно, сенсу нема реально міняти людей поки не відбулася трансформація мінздоху у фіскальну службу — навіщо платити двічі. А перетворення чи то реорганізація от-от почнеться, тиждень-два, ну три, поки терпимо. Тим більше, що передпродажний огляд у ДФС України відбуватиметься 04 серпня, де і будуть “внесені” пропозиції щодо кадрових ротацій, призначень — читаєм вище/нижче.

    А тому зараз на повістці денній наступна майбутня заміна. Галицького керовника, точніше керовницю Олександру Верещак, з почестями відправлять на заслужений відпочинок. І тут, під барабанний дріб, мусимо сказати, що справедливість закону було отримано і в звільнене крісло посідає? Правильно Василь Летюк! Аплодесменти.
    Комбінація проста, два ходи і ми в дамках!
    А далі? А далі, якто кажуть “свято мєсто пусто нє биваєт”, і на “пусте” місце первого заступника Столярик водрузиться… і знову ви праві… хтось із вже добре перевірених і щирих, щедрих друзів. 
    Маємо сказати, що кілька років “чесної” діяльності в КРУ області звело пані Столярик з такою собі Вікторією Сусаніною. Для не посвячених — керівник міського фінуправління Івано-Франківська. 
    Спільних інтересів, як розуміємо, достатньо — бюджетних коштів “освоєно” чи мало, і перевірок закритих теж нам не злічити.
    Вікторія перевірена людина, з якою можна і треба “працювати”, про дохідну частину бюджету знає чудово, а якого саме то час покаже.

    Щож стосується самої Ірини Михайлівни, то тут у нас все нормально, процес йде стабільно і впевнено, до фінального акорду — призначення. 
    З цим зроблено не мало, чого вартує переговорний поцес з паном Матійчиком — асоціація платників податків, котра буде погоджувати кандидатури на посади в ДФС. 
    Так от, джерела інформують, що цей файний хлопець з Прикарпаття, днями отримав потужні аргументи від нашої “сім’ї”, в кілька десятків тисяч добре відомих американців, для підтримки кандидатури Столярик від платників податків на посаду начальника ДФС в нашій з Вами області. 
    Втім кажуть, що такі ж аргумети він отримав і від сусідів — Тернопіль, Чернівці, Закарпаття, Львів. От такі справи.

    Так і хочеться завершити словами Майкла Щура — “Have a nice …”

  8. багато цікавих коментарів звідси пропадає, напевно боні і клайд проплачують. вони ж тепер при грошах

  9. До уваги тих, хто має притензії до Правого сектору!
    Якщо бажаєте дізнатися про діяльність нашої організації у Івано-Франківську — то долучайтеся до нас і тоді допомагайте нам контролювати владу, в т.ч. Мінздох. Якщо просто покритикувати — то подивіться спочатку на свою діяльність!
    З належною повагою

  10. А я розкажу начебто цікавішу історію про Столярик (зі слів податівців). Вона заборонила всім ходити у туалет на 2 поверсі податкової.
    Тепер в той туалет ходить тільки особисто вона і наближені до неї особи, які мають окремий ключ.
    А всі працівники з 2 поверху залишились без туалета.
    Ось так вона зробила собі особистий туалет.
    Як думаєте, є совість в цієї людини?

  11. То пусте! Туалети на другомо поверсі то взагалі не проблема! От я взагалі годжу в туалет в крило податкової міліції! Так от піду і вони після мене пів дня від смороду вони пів дня не працюють! Ну як я їх вибиваю з роботи? Я патріот!!!

  12. То пусте! Туалети на другомо поверсі то взагалі не проблема! От я взагалі годжу в туалет в крило податкової міліції! Так от піду і вони після мене пів дня від смороду вони пів дня не працюють! Ну як я їх вибиваю з роботи? Я патріот!!!

  13. Тобі може й не проблема, можливо стукачем там підпрацьовуєш, от і ходиш. А 50 людям, ходити на інші поверхи проблемно. Хотілося б на своєму поверсі в туалет ходити. і це дійсно проблема, коли замість працювати, шукаєш туалети.

  14. Васька не зовсім поняв де ти працюєш. бо я працюю в податковій. Так от якщо вже інших проблем в нас не має то про туалети. начальники колись податкової а тепер мінздоху мають свій туалет і він нам не цікавий а їм наш, а про туалет на другому поверсі податкової скажу наступне — їх там три. Правда один в міліції. Але то таке треба працювати а не срати. тому васька роби як японці- менше жратимеш менше сратимеш, а то ти васька снідаєш а потім обідаєш, а потім вечеряєш, а потім в тебе три туалети на поверсі і всі одночасно заняті. Так що васька не в туалетах справа. Треба думати про роботу васька а не про жолудок. Готуйся васька чи як там тебе до реорганізації і якщо ти до роботи то будеш і срати в податкові, а як до жратви і срання то будеш срати в полі біля копиці.

  15. ну як там інші особи, які підпадають під люстрацію, Данилюк., Гармата, Василько, Сирота … Чи ще не на часі?????????????????
    І всі начальники державних податкових інспекцій???????????? Романюк Д.І. — відставний мент, коли ж геть????

    чи все можна купити, а люстрація не кастрація..

    до речі, по наведених людях, необхідно направити відповідні листи Президенту, щоб розібрався з цими ”работнічками”.

  16. бачу всі події статті написаної пару місяців назад збуваються. дійсно все правда написана. а ми не вірили.

  17. а які торги були за посади начальників дпі. касу зібрали конкретну. і чого ніхто не зупинить цю братву.

  18. Ті варяги тернопільські вже так достали, що скоро прийдеться мусорні баки під податкову у Франківську виставляти. А діло от у чому: Ірина Михайлівна, та коорая Столярик пригріла тут у нас одного варяга тернопільського — податкового міліціонера Сергія Михайловича Вербового. Хлопчина шустрий, зразу зрозумів що до чого, почав “доїти” місцевий бізнес направо і наліво. Ходить такий поважний і пихатий, ну куда там нам всім. Користуючись підтримкою свого безпосереднього патрона — Столярик І.М., яка фактично дала йому добро на повний безпрєдєл, Сергій Вербовий почав дуже активно збирати гроші у місцевих бізнесменів. Не встидаючись нічого- прямо всім комерсантам франківським говорить, що “мама дала добро” збирати гроші. Каже Вербовий, що хоче назад у Тернопіль. Столярик І.М. пообіцяла йому посприяти через її толкача — Давиденка, але до нього так просто з пусьими руками не ходять, тому зрозуміло чому Сергійко Вербовий так активно напряг франківський бізнес. Ірино Михайлівно, схаменіться, бо не загорами той час коли прийдуть по вас під податкову з мусорними урнами. А так би не хотілось таку жінку як ви туда кидати…

  19. Я взагалі то чув про “можливості” Вербового Сергія, але щоб так круто??? І взагалі, нехай компетентні органи перевірити як той малолітній виродок получив підполковника….. З нього такий працівник як з гоцула мусульманин…

  20. Про того хабарника Вербового С. франківчани-підприємці заговорили майже з перший днів його успішного “десантування” у Івано-Франківській області. З-за “повної згоди” і “зеленого коридору” від начальника головного управління фіскальної служби Франківщини Столярик Ірини Михайлівни — Вербовий отримав право на повний безпредел направлений на збирання данини та обдирання місцевого бізнесу. Вербовий, після проведеної чергової успішної операції по збору грошей та переговорів Столярик І.М. з Давиденком — побував у столиці не у будь-кого, а у самого начальника управління власної безпеки Юрченка. Але чи вирішила “мама” питання про призначення Вербового керівником одного із ВВБ — невідомо, бо підприємці це відчули на своїй шкірі.

  21. Так, це чиста правда про Вербового. Говорили мої знайомі з ним, то казав що бачить себе начальником ВВБ. Хоча Михайло Васильович Ноняк, після розмови з Вербовим — зовсім іншої думки про Сергія. Казав (пряма мова:) ТАКОГО ТУПОРИЛОГО ЩЕ НЕ БАЧИВ. Так що Ірино Михайлівно, не того ви відстоюєте. Він ще і вас “прославить”. І воно вам тре?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ