Человек не терпит насилия!

Во Львове задержан пьяный замначальника внутренней безопасности УМВД

Инспекторы Государственной автомобильной инспекции около часа назад задержали пьяного заместителя начальника внутренней безопасности УМВД в Львовской области Михайленко Руслана Ивановича, 1973 года рождения, который находился за рулем автомобиля «Фольксваген Пассат».

Об этом на своей странице в Facebook сообщил известный львовский криминальный журналист и главный редактор газеты «Ратуша» Николай Савельев.

По информации журналиста, чиновник был в состоянии сильного алкогольного опьянения и начал проявлять агрессию в отношении инспекторов ГАИ.

Как передает Савельев слова начальника внутренней безопасности Любомира Роденюка, его подчиненный был абсолютно трезв.

Роденюк добавил, что сейчас пройдет экспертиза, которая установит, действительно Михайленко был в состоянии алкогольного опьянения, и отметил, что не понимает, почему инспекторы ГАИ остановили автомобиль его заместителя.

Zahid.net

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

28 ответов

  1. Да штож они вытворяют, сволочи! Был пьяный — то оперативная необходимость. Нехрен мешать ответственным сотрудникам исполнять свои профессиональные обязанности.

  2. Инспекторы ГАИ остановили заместителя , как останавливают и остальных участников дорожного движения т.к. твои соплеменники с майдана после февраля месяца задекларировали , что все граждане Украины равны перед законом !а если ты , и тебе рогулеподобные этого еще не поняли , то третий майдан , организованный специально для таких непонятливых , постарается до вас этот постулат ” донести” …

  3. А ребятам из ГАИ теперь не позавидуешь. УВБшник сто пудов трезвый окажется. В экспертизе порешают. А на задержавших ГАИшников охоту откроют. Или начальство “сольет” чтобы отношения не портить.

  4. Не пьяный, а уставший.
    Днем и ночью за чистоту органов боролся — устал маненько.

  5. Скоріше за все, якби вів себе як людина (можливо не тільки сьогодні, а й раніше) то ДАІшники б його відпустили. Більше всього, що почав їм хамити та погрожувати звільненням чи тюрмою. Тож хлопці і вчинили за Законом.

  6. Каждая гадость находит свой столб, вот и мыхайленко нашол , его гнать надо в шею, оборотня и предателя вообще из ОВД . А его начальству рекомендация тихо его уволить на пенсию и конфликт исчерпан. В ином случае подключать обществ. Организации . Кстати люди понимают что у нашего пьяного героя есть друг в главке вб Украины на должности начальника отдела компроментирующих материалов . Герой на протяжении всей своей службы в овд систематически занимался взяточниством, разводами и крышами для мелких воров, серьезные воры никогда не воспринимали его как угрозу для себя так как он ограничен в развитии . Поетому и работает он в вб, где работать собственно и ненадо. А вы посмотрите что он делает кроме пьянок и розводов лохов ментов

  7. Ми рахуєм що правильно поступили з п’яним хамом і грубіяном , який втратив будь які корпоративні цінності та службову субординацію. Не може п’яний “в доску” та “героїчно відважний” ввбешник проявляти злісну неповагу та непокору працівнику ДАІ , погрожуючи наслідками та звільненням працівникам міліції . А може свою відважність та героїчні суть він би показав на сході в зоні АТО , а не перед рядовими інспекторами, чи слабо? Велика проблема в міліції михайленки , які крім свого особистого збагачення та використання службового стану як пявки прилипають до міліції бо в іншому місті вони просто себе не знайдуть, бо ніколи нічого на робили. За такі вчинки таких клінічних гадів михайленків треба на місті лінчувати . Прохання новому керівництву ввб не прикривати трутнів і п’яниць свого відділу і правильно зрозуміти підрозділ ДАІ який вчинив по совісті , бо терпіти михайленків нехочем. Дуже шкодуємо , що Ви пане Родинюк не чули стилю спілкування хама і негідника михайленка з інспекторами ДАІ , не бачили його неадекватної поведінки і не були на місті інспектора ДАІ , тоді ми би за Вас не ручались

  8. Михайленко рідкісна продажна тварина, готова за 1 копійку продати опера і навіть товариша. Ви розпитайте за цього маргінала вдосвідчених працівників ,тільки не вбшки , вони розкажуть вам за його вчинки по житті, як його земля носить . А гаішникам респект, молодці. До речі проведіть аналіз роботи цього оборотня з організаційними висновками

  9. А де затримали?, нема ні в зведені, ні протоколу по 130. Може провокація збоку рагулей Згарії. Призвіще журнєалюги-провокатора дуже знайомою, постійно бреше.

  10. А де затримали?, нема ні в зведені, ні протоколу по 130. Може провокація збоку рагулей Згарії. Призвіще журнєалюги-провокатора дуже знайомою, постійно бреше.

  11. Підставили, місце потрібно для полковника Попського,шестірки Васі Антібіотіка,який працюючи керівником ВБ на Львівській залізниці,збирав компромат на Костюка,Піха та братів Дубневичів за вказівкою Антібіотіка,пізніше Вася з допомогою ZIKу та Львівського порталу крутили ролік про конкурентів,які не хотіли ділитись з трутнем?

  12. просто отрезать большие яйца и трахнуть в жопу. Видел выложеть в ю тубе. Вместо тог8о, что в АТО участвовать, они колесят …………………………………………

  13. Михайленко мабуть їхав з блядок від Мар’яни Мавдрик, це його коханка ще часів срільної праці в Залізничному РВ.м. Львова. А чому начальник ВВБ Л.Родинюк не проконтролював? Негайно Родинюка до відповідальності по 90 наказу МВС. Вигнати знову на пенцію. Місце Родинюка в будинку пристарілих а не в органах.

  14. Нічого собі провокація , підставили, заливали в горло горілку, бред, жодний мент не повірить , що даішники роблять провокації з алкоголем а тим більше працівникам ввб. Треба ж було так довести гаішників цій скотині , щоб вони його здали. Уявляєте шо треба було витворяти на місті зупинки. І він розказує що був тверезий, в це вірить тільки ідіот

  15. Є пропозиція звільнити його з органів міліції та негайно призвавши його в збройні сили відправити для проходження подальшої служби в лугандон. При відмові тупо застрелити, ментам буде легше жити?

  16. Є пропозиція звільнити його з органів міліції та негайно призвавши його в збройні сили відправити для проходження подальшої служби в лугандон. При відмові тупо застрелити, ментам буде легше жити?

  17. Михайленко рідкісно підлий і підступний мусор, його навіть тяжко назвати ментом. Немає жодного працівника міліції який би з повагою чи просто з розумінням до нього відносився. Одним словом МУСОР ванючий. В шию його гнати з міліції в народне господарство , подивіться на його дибільну недорозвинуту морду

  18. Коротше, було так: пяний ВБ-шник вирішив побухати ще, а от бабок більше не було. Вирішив побрити гайців. Сума, яку він запрросив, на один “0” перевищила допустиму, тож вони вирішили стати вірними ідеалам майдану.

  19. Все керівництво ВБ у Львівській області звільнити,а керівника притягнути до кримінальної відповідальності та лишити звання полковника,забрати всі надбавки та добавки, хто просив у Авакова за цього старого дятла,опублікувати у ЗМІ!

  20. За Родинюка просила у Авакова людина, яка тебе, мене та інших зробилана половину біжнішими, а себе збагатила в декілька разів.Це рагуль Тернопільського повіту Степан Кубів. В колах опозиціонерів ходятб слухи що Кубіва хочуть притягнути до криміналу.

  21. Екс коханий!! Додому не приходь, вали до своєї Иар’ни в Жовкву, там і живи.

  22. Список підарасів діючих та вже не діючих ВВБ ГУМВСУ у Львівській області: 1). Піддубний 2). Попський 3). Михайленко 4). Іванов. 5). Криштагович 6). Чума ПРОШУ ПРОДОВЖИТИ СПИСОК…

  23. Гандони з ВВБ займаються кришуванням наркоти, контабандою ( це хліб дибіла Криштановича. На контрабасі піднявся, а на кришмані наркоти в Червонограді опревів підставив, які отримали терміни), сам втікав та переховувався рри Рудяку, а тепер знову біля корита……Криштанович! Твоє корито зона, і коханку свою Зоряну Гонтар прихопи, понапідставляли людей з угонами в Залізничному РВ а самі втекли, це все виходці з ВВБ.

  24. а що пан Родинюк є експерт чи нарколог чи консактувати те що його підлеглий без запаху бу, а як наказ 400/666 2008 року пропорядок проведення медогляду на стан нарокспяніння, ст. 130 КУАП пункт 6…а так самор відмова водія від огляду на стан сп”яніння чиста 130та Михзайленко не дмухнув в трубку його забрав начальник а згодом він самостійно здав кров результат від”ємний а де жпротокол за відмову від огляду?????

  25. Ви підпри всі тут злодії менти в пеклі горіти всі будете гниди йобані !!!! В бога не вірите думаєте в церкві гріхи замолите , а ніхуя не вийде, ви про нього згадаєте тільки пізно буде!!! То шо вас чекає ні одна людина не придумає навіть, мазюки йобані тримайтесь…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ