Человек не терпит насилия!

Мединського — геть!

Звільнення начальника ДПІ м.Хмельницький вимагали сьогодні представники громади міста. Кілька десятків підприємців, членів Самооборони майдану, Люстраційного комітету і Громадського контролю прийшли о 10-ій ранку до кабінету Руслана Мединського і вимагали у нього написати заяву на звільнення. Свою акцію протестувальники мотивували вимогою Майдану про люстрацію ставлеників і посібників режиму Януковича. Із собою активісти принесли плакати з написами «Мединський, на твоїх руках кров Небесної сотні!», «Мединський – відрижка режиму Януковича», а також кілька автомобільних шин як символ протесту. Руслан Мединський протестувальникам у своєму кабінеті не зрадів, заявив, що звільнятися не збирається і викликав на підмогу кількох чоловіків спортивної статури і специфічної зовнішності. А потому почав просуватися до виходу. На підкріплення до «приватної охорони» прибули також працівники міськвідділу міліції та бригада «швидкої». Саме медики і вивели Мединського через коридор протестувальників. На питання журналістів хто саме і для кого викликав «швидку», начальник міської податкової заявив, що у нього начебто піднявся тиск. Деякий час Руслан Мединський перебував у кареті «швидкої», однак побачивши, що протестувальники не йдуть від приміщення податкової, на роботу не повернувся і згодом у медичному автомобілі поїхав у невідомому напрямку.

Тим часом учасники протесту заявили: дають Мединському тиждень на роздуми. Якщо за цей час він не напише заяву на звільнення, обіцяють повернутися значно більшим складом. Люди кажуть: у Хмельницькому тисячі підприємців, які втомилися від тиску і поборів податкової.

Гордей Ердман, для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Правильно хлопці,поки на хлопці на сході гинуть,всякі підараси дальше бабки гребуть лопатою!! мало того,щоб вигнати,все майно отримане непосильною працею розпродати і купити військову амуніцію.

  2. Хтось написав, що отрижка Ядухи це Мединський( рідка сука),а отрижка Мединського це сука з фінансової інспекції Одинець, яка за кошти що збирала з бюджетних установ та підлеглих працивників поки і далі продовжуе оплачувати свою посаду.

  3. Таких в шию гнати треба від влади! Хапуга! Нічого, тиждень потішиться, а там йому спуску не дадуть!

  4. помінялась влада — тепер всім потрібно пліч-о-пліч боротися проти сталого режиму! вигнати всіх в кого рука піднімається брати хабарі і чинити незаконний тиск, накше в нашій державі не буде жодних позитивних змін! хабарниками — позашивати роти, повідрубувати руки! так як раніше вже не буде! нехай звільняється краще зараз, чим довше тягне -тим більш ускладнює своє положення!

  5. Ну і , а надалі що … Треба поперше задати питання , а що таке самооборона Хмельницького і хто за нею стоіть . А по друге починати боротись треба з простоі істини , а істина ця в тому , що є правило “кнута та пряніка” . При чому спочатку прянік , а якщо людина стала на шлях корупціі то кнут , і тут вже без розмов . А , що до підприємців , які втомились від “тиску” Мединського та податковоі , то треба не забувати , що в Європі податки платять всі , і найманані поацівники в всіх оформлені на роботі , а ні так теж , як і корупціонерам , пряма дорога до тюрми …. Так , що шановні підприємці , самооборона та люстратори давайте почнемо будувати Європу з себе …

  6. Ти краще цю сволоту що себе називає самообороною вночі по одному кишки випусти на очах жінки і дітей і другі задумаються як ходити на проплачені акції твоїми опонентами.

  7. Ти краще цю сволоту що себе називає самообороною вночі по одному кишки випусти на очах жінки і дітей і другі задумаються як ходити на проплачені акції твоїми опонентами.

  8. Юліан, українка і всі інші гниди! звертаюся до вас із проханням?? Підкажіть куди звертатись, щоб отримати платню за такі вонючі коменти, як у вас! ху*ло сране, ти в своєму житті спочтаку само добийся хоча б чогось, а тоді суди інших! лалалалалала

  9. агов шановна самооборна! хто ви такі щоб вирішувати кому звідки звільнятись. Бандити і хулігани — ось відповідь. Їдьте на схід і висловлюйте свою думку там, а тут наведуть порядок і без вас. Знаю Мединського як науковця, співавтора законопроектів і чудову людину. А тиск на підприємців тисне хіба що їхня власна жадність.

  10. Як вже ця тупорила Самооборона і Свобода дістали, одні проплачені алкоголіки яким нічим зайнятися. Вас чекають на Сході. Якщо влада буде міняти кожного посадовця який неподобається декільком десяткам людей, то буде просто хаос.
    Самі посудіть, прийшло пару десятків людей і звинувачують посадовця у хабарництві. Чому ніхто не бачив Ваших заяв з доказами у прокуратурі? А якщо завтра до вас до дому прийдуть такі ж люди і скажуть, що ви вбили людину і напишуть заказну статтю в інтернеті, всім людям також треба буде в це повірити?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ