Человек не терпит насилия!

Продажна лубенська громада

vlasenkomenttt

23 травня в м.Лубни працівниками СБУ на збуті наркотиків був затриманий молодий лейтенант міліції Євген Гриценко. Ця надзвичайна подія змусила керівництво УМВС переглянути діяльність керівництва Лубенської міліції. Приводом для цього послужив не лише факт затримання СБУ міліціонера, а ще й те, що такі випадки є не поодинокі в Лубенському відділі міліції. Так близько півроку тому, в тому ж Лубенському РВ, тими ж працівниками СБУ був затриманий старший оперуповноважений капітан міліції Юрій Тітов на збуті автоматичної вогнепальної зброї. Тоді начальник міліції Власенко Олександр Васильович відбувся легким переляком та зміщенням з посад своїх підлеглих, які і по два місяці не прослужили в своїх посадах.

Але на цей раз Власенку Олександру вже не було ким «закриватися», тому керівництво в жорсткій та однозначній формі прийняло рішення про звільнення горе-полковника Власенка О.В. з займаної посади.

Та від «корита» важко йти! Тому Власенко вирішив застосувати модний на даний час прийом. Він звернувся до так званої громади з проханням підтримати.

План був такий: громада 2 червня 2014 року приходить до Лубенського РВ, де перекриває вхід міліціонерам до приміщення. І все було б нічого, та проплачена «громада» так захопилася, що не пустила до міліції і самого замовника – полковника міліції Власенка. Логіка «по-Власенковскі» — це коли 9 чоловік обуреної громади так обрились, що не пускають на роботу сотню міліціонерів, включаючи самого Власенка, і при цьому вимагають не знімати з посади полковника Власенка. Абсурд! Та для підкуплених полковником це норма.

А тепер трішки про склад обуреної «громади», основним керівником якої є Панченко Віктор Петрович. Вітя Паня, як його кличуть в народі, разом з Власенком підім’яли під себе увесь Лубенський район. Вітя їздить по підприємцям і збирає мзду для полковника Власенка.

Легенчук Олександр, в народі Легеня – це гаманець Власенка Олександра, який займається прийомом брухту металів за чорними схемами і за кришу щедро фінансує полковника. Ще зграйка раніше судимих в кількості 6-7 чоловік, от і вся «громада». Нормальні люди не підтримали цієї бездарної та проплаченої акції, бо чітко розуміють, що злочинці в погонах – то дуже погано і для громади і для самої міліції.

Дуже вдячні керівництву УМВС за тверду позицію і незмінний курс на боротьбу з корупцією в системі МВС Полтавщини.

О. Розводовський, для “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. О чем речь? Неужели никто в этой стране не знает о практике вывода из силовых структур честных профессионалов и внедрения во все звенья представителей оргпреступости, детей родителей…В итоге сегодня все видно как на ладони — количество большое, качество мизерное, измены, сдача информации… Вопрос только в том кто и как сможет навести порядок и создать структуры, спобсные работать на благо страны…

  2. Для ППС. Неважно кто пишет. Важно то почему менты торгуют наркотой и оружием? И важно то — почему целый полковник этого не видит????? Если не видит то значит зачем ему по десять тысяч платить? А если видит то в тюрьму нада садить!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ