Человек не терпит насилия!

Позор Киевскому суду Харькова

Київський районний суд міста Харкова дав по два місяці позбавлення волі учасникам збройного нападу на ОВК у Новоайдарі, а керівника загону — священика УПЦ Московського Патріархату Володимира Марецького відпустили із залу суду.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє громадський активіст з Луганська Дмитро Снєгірьов.

За словами Снєгірьова, зараз цей священик-терорист роздає прес-конференції про те, що його катували українські солдати і жорстоко били.

“Мені не зрозумілий такий гуманізм під час війни, він недоречний. Українцям ріжуть животи, а ми відповідаємо двома місяцями арешту. Російські найманці не відрізняються таким гуманізмом, розстрілюють наших полонених і мирних жителів. Це не просто незаконне володіння зброєю, а 14 озброєних чоловіків, що тягне мінімум на 5 років тюремного ув’язнення”, — пише Снєгірьов.

Як повідомляв Укрінформ, 25 травня група озброєних представників “Луганської народної республіки” намагалася зірвати вибори на двох виборчих дільницях у Новоайдарівському районі. Військові зупинили їх і після погоні та перестрілки на вулицях міста вбили двох і затримали 14 терористів. (http://www.ukrinform.ua/ukr/news/harkivskiy_sud_vidpustiv_na_volyu_vatagka_tero ristiv_1943809). Я предлагаю призвать в армию этого судью, да послать вместе с АТО в Словянск под чутким наблюдением, авось друзья сепаратисты отблагодарят. Куда смотрит руководство государства на такие вещи, идет война, а судьи и дальше берут взятки или боятся сепаратистов? Если последнее, то пусть прямо в мантиях идут работать в народное государство. У нас никогда не будет правового государства, если преступники будут чувствовать свою безнаказанность и совершать решалова в судах.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Поговаривают, что судье вручат в Кремле железный крест, не оставят без внимания и голову суду, его заместителя за умело руководство подчиненными.

  2. Когда выдадут повестку судье в армию, он как государственный муж горит желанием защитить родину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ