Человек не терпит насилия!

Самий гуманний суд – Рівненський окружний адміністративний або Як заробляють гроші міліціонери Рівненщини

На посаді начальника АВТОГОСПОДАРСТВО ПРИ УМВС УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ на даний час добросовісно «служить» Гапич Анатолій Олександрович.
(http://mvs.gov.ua/mvs/control/rivne/uk/publish/printable_article/82034;jsessi onid=7BD1956404546DA5F698EB980B9E6747)

Коротка довідка по ньому на основі статті з RIVNEPOST :

http://www.rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=021091

Анатолій Гапич раніше працював на різних посадах в органах внутрішніх справ. У 2002 році проти нього була порушена кримінальна справа з обвинуваченням у зловживанні службовим становищем та у хабарництві. Йшлося про незаконну легалізацію ввезених з-за кордону автомобілів. Тоді пан Гапич працював начальником Рівненського МРЕВ. Як повідомив його адвокат Володимир Цуняк, суд у справі по хабарництву визнав пана Гапича невинним, а справу про зловживання службовим становищем згодом перекваліфікував на службову халатність, за якою Анатолія Гапича визнали винним, однак одразу він був звільнений від відповідальності у зв’язку з амністією. Через це негативні юридичні наслідки для нього не настали, тож судимостей він не має.

Як стало відомо Гапич А.О. нещодавно звернувся в Рівненський окружний адміністративний суд з метою ПОНОВЛЕННЯ НА ПОСАДІ.(?????).

ТАК ВІН ЖЕ ПРАЦЮЄ СКАЖИТЕ ВИ, ОДНАК:

05 травня 2014 року суддя Рівненського окружного адміністративного суду Кравчук Т.О., розглянувши матеріали адміністративного позову по справі № 817/1225/14  позивач Гапич А.О. до Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області про визнання протиправними та скасування наказів від 07.08.2002 року №238 «Про порушення вимог Правил державної реєстрації транспортних засобів працівниками Рівненського МРЕВ ДАІ УМВС та їх покарання» та від 08.08.2002 року №82 о/с про звільнення з органів МВС в запас Збройних сил по статті 64 пункт «є» (за порушення дисципліни), поновлення на роботі на посаді начальника відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи по обслуговуванню м. Рівне та Рівненського району УДАІ УМВС України в Рівненській області з 08.08.2002 року, а у разі зайняття вказаної посади — на будь-якій іншій рівнозначній атестованій посаді.

Позовну заяву Гапич А.О. до Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області про визнання протиправними та скасування наказів про звільнення, поновлення на роботі, — залишив без розгляду. (http://reyestr.court.gov.ua/Review/38534913).

Основна суть позову зводилась ніби-то до поновлення на будь-якій іншій рівнозначній атестованій посаді, але є одне уточнення.

Ключовим моментом є слово – атестованій, оскільки Гапич А.О. і так перебуває на службі лише являється вільнонайманою особою.

У випадку ж задоволення цього позову та поновлення на роботі , останньому у 2014 році, тобто майже через 12 років після звільнення УМВС України в Рівненській області відповідно до статті 232 Кодексу законів про працю України від 10 грудня 1971 року №322-VII визначено, що трудові спори щодо працівників про поновлення на роботі незалежно від підстав припинення трудового договору, зміну дати і формулювання причини звільнення, оплату за час вимушеного прогулу або виконання нижче оплачуваної роботи тощо, розглядаються виключно у судах.  У разі звільнення без законної підстави або незаконного переведення на іншу роботу працівник повинен бути поновлений на попередній роботі органом, який розглядає трудовий спір. При винесенні рішення про поновлення на роботі орган, який розглядає трудовий спір, одночасно приймає рішення про виплату працівникові середнього заробітку за час вимушеного прогулу. (автор. – за вимушений з вини роботодавця прогул в 12років !!!!!!)

І можливо навіть і не довелось писати цієї статті якби не одне АЛЕ:

8 травня 2014 року суддя Рівненського окружного адміністративного суду Махаринець Дмитро Євгенійович, розглянувши матеріали (АНАЛОГІЧНОГО) адміністративного позову по справі № 817/1226/14 – позивач Гапич А.О. до Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області про визнання протиправними та скасування наказів від 07.08.2002 року №238 «Про порушення вимог Правил державної реєстрації транспортних засобів працівниками Рівненського МРЕВ ДАІ УМВС та їх покарання» та від 08.08.2002 року №82 о/с про звільнення з органів МВС в запас Збройних сил по статті 64 пункт «є» (за порушення дисципліни), поновлення на роботі на посаді начальника відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи по обслуговуванню м. Рівне та Рівненського району УДАІ УМВС України в Рівненській області з 08.08.2002 року, а у разі зайняття вказаної посади — на будь-якій іншій рівнозначній атестованій посаді.

Позовну заяву Гапич А.О. до Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області про визнання протиправними та скасування наказів про звільнення, поновлення на роботі, — ЗАДОВІЛЬНИВ ТА ЗОБОВ’ЯЗАВ Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області поновити на роботі на попередній посаді, а у разі зайняття вказаної посади — на будь-якій іншій рівнозначній атестованій посаді.

Щиро Вітаю:
— пана Гапича А.О. (СУДИМОГО) з ново призначення на АТЕСТОВАНІЙ посаді в Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області. Очікуйте на компенсацію від МВС в сумі близько 500 тис. грн.. =12років12місяців2500грн.*%індексацію

  • А суддю Махаринця Д.Є. з винесенням чергового незаконного, завідомо неправосудного рішення, що спричинило фактичних збитків державі Україна в особі Управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області на суму близько 500 тис. грн.
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Сколько веревочке не виться, а когда поймешь, что это удав, будет поздно!
    Да! І так само і вийшло з нашим “героєм” Анатолієм, як ще кажуть “Как черта ни крести, он все кричит пусти. Горбатого могила исправит.”
    А ще ціли підполковник!!?

  2. Суддя не чистий не только на руку., но и по человеческой совести! Да любому , простому человеку, не знающих законов, понятно, что человек, получивший наказание за совершенное преступление, а потом освобожденний по амнистии, все равно есть винновним и на такое освобождение дает в обязятельном порядке свое письменное согласие. А поетому решение судьи есть заведомо незаконним, и он безузословно обязан нести уголовное преследование на основании закона. Но понесет ли?????

  3. Анатолія Олександровича знаю давно як дуже порядну і відповідальну людину. Сьогодні знайти керівника і менеджера такого рівня надзвичайно складно: чесний, відданий справі, професійний, організований — це лише маленька частинка його якостей. А ще він багато допомагає тим, хто цього потребує. Знаю це напевне, колись разом допомагали притулку невопнолітніх. Прекрасний тато і сімянин!
    Бажаю тим, кому не дає спокою його успіх, знайти справу свого життя, створити щось нове, приділити увагу рідним і близьким. Бо все погане повертається як бумеранг (.
    А Гапичу А.О. зичу всього найкращого. Ви професіонал і вас чекає успішне майбутнє! Всіх благ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ