Человек не терпит насилия!

Свавілля чиновників в м. Бориспіль

У зв’язку із свавіллям чиновників та проявами корупції в м. Бориспіль Київської області пропонуємо та вважаємо за доцільне створити даний форум. Не будьте байдужими!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Реєстраційна служба навмисно затримує прийом документів щоб тягнути час. Бюрократи які не хочуть працювати та належно виконувати свої обов’язки.

  2. Бориспільський РЕС вимикає без попередження світло та не забезпечує належної напруги (великі перепади в електромережі), через що виходять з ладу електроприлади. На днях зломалась пральна машинка та морозильна камера вартістю 10 000 грн. Гарантійники не ремонтують через те що гарантія не розповсюджкується на зміну непаруги в електромережі. Потрібно постуваит цих свиней та невігласів на місце та загнати в стійло позовами до суду та колективними зверненнми до Верховної ради та Каьінету Міністрів. Не будьте остронь — пишіть!!!!!!!!

  3. НАВКОЛО САМІ БЮРОКРАТИ І УПИРІ. В СУДІ НАВІТЬ ЛИСТКА А4 ГРОМАДЯНАМ НЕ ДАЮТЬ ЩОБ НАПИСАТИ ЗАЯВУ ТА ХОЧУТЬ ЗА ЦЕ ЦУКЕРОК. ПІНДОСИ, С…КИ, ПІД…РИ В ЯКИХ НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ НІЧОГО ЛЮДСЬКОГО І ПОРЯДНОГО. ГНАТИ В ШИЮ ТАКИХ СРАНОЮ МІТЛОЮ. НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ ЧЕСНИХ І ВІДДАНИХ СЛУЖБІ ЧИНОВКІВ. ВСІ ХОЧУТЬ ГРОШЕЙ І ХАБАРІВ, ОСОБИСТОЇ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ. ПРОЙШЛА РЕВОЛЮЦІЯ, А НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ! ЗА ЩО “НЕБЕСНА СОТНЯ” ВІДДАЛА НАЙЦІННІШЕ — ВЛАСНІ ЖИТТЯ?! В ІМ’Я ЧОГО МАТЕРІ, ДІТИ ТА ДРУЖИНИ ОСИРОТІЛИ І ПОХОРОНИЛИ СВОЇХ ДІТЕЙ, ЧОЛОВІКІВ, БАТЬКІВ У СИРУ ЗЕМЮ?! НАВКОЛО СУЦІЛЬНА БАЙДУЖІСТЬ ТА ПОХ…ЇЗМ, УСІ СПОВІДУЮТЬ ПРИНЦИП “МОЯ ХАТА З КРАЮ” ДОТИ ДОКИ ЇХ НЕ ТОРКНЕТЬСЯ ПРОБЛЕМА, А ДО ТОГО ХОЧ ТРАВА НЕ РОСТИ! АМЕБИ, КАБІНЕТНИЙ ПЛАНКТОН, КОНЧЕНІ ТВАРЮКИ, ЛЕДАЦЮГИ І НЕРОБИ, ЯКІ СМОКЧУТЬ КРОВ З НАС, ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ, ЗА РАХУНОК ЯКИХ ОТРИМУЮТЬ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ, ЩОБ З НАС ЗНУЩАТИСЬ ТА ПРИНИЖУВАТИ, ПОРУШУВАТИ НАШІ ПРАВА ТА ЗАКОННІ ІНТЕРЕСИ!!! А ВСІ МОВЧАТЬ І МОВЧКИ ТЕРПЛЯТЬ ТОМУ ЩО “НАЧАЛЬНИК СКАЗАВ”. ПРОСНІТЬСЯ ВРЕШТІ І ВТІЛЮЙТЕ ІДЕАЛИ “МАЙДАНУ” В ЖИТТЯ, НЕ СПІТЬ І НЕ ЧАКАЙТЕ В МОРЯ ПОГОДИ! В ІНАКШОМУ ВИПАДКУ ВАС ПРОСТО ЗМІШАЮТЬ З ГІМНОМ ТА ПЛЮНУТЬ НА ГОЛОВУ СВАВІЛЬНІ ТА НЕНАЖЕРЛИВІ ЧИНОВНИКИ!!!!!!!!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ