Человек не терпит насилия!

Беспредел правого сектора в Винницкой областе

Хочу описати ситуацію, яка сталася напередодні в Барському районі Вінницької області. Так 20.05.2014 року приблизно о 4.00 год. на Антонівське водосховище Барського району, користувачем якого являється ТОВ «ГЛИНЯНКОФФ» приїхали невідомі люди. Дані особи були одягнені в камуфляжний військовий одяг з нашивками УНСО, пов’язками на шиї чорно-червоного кольору з написом «ПРАВИЙ СЕКТОР» та з шапочками масками на обличчях, погрожуючи застосуванням сили та вогнепальної зброї, зв’язали охоронців водосховища, одягли мішки на голову, які перемотали ізолентою, тобто незаконно позбавили їх волі, при цьому представились бійцями та автоматниками «Правого сектору» м. Вінниці. В подальшому, вказані особи близько 50 чоловік, змусили охоронників давати проти директора та проти себе покази. Під погрозою зброї, незаконно заволоділи автомобілем «НИВА», який належить гр.-ну С., завдали останньому тілесні ушкодження, положили останнього на землю, натягнули на голову мішок, викрали гроші в сумі 800 гривень, також під погрозою зброї положили на землю гр.Ю., погрожували фізичною розправою та непристойними висловлюваннями сексуального характеру.
Вказані особи були озброєні вогнепальною нарізною, вогнепальною гладко ствольною, холодною, травматичною, пневматичною зброєю,мачете.
Вони незаконно проводили обшук в приміщеннях охорони, забирали особисті речі.
В подальшому, в охоронників були викрадені гроші, особисті речі.
Були викрадені: лодочний мотор «Парсун» вартістю 3792 гривні,, резинова лодка «Колібрі» вартістю 4200 гривень, лодочний електричний мотор «Мінікота 32» вартістю 2800 гривень, огороджувальна сітка вартістю 850 гривень, стовпчики дубові для огороджувальної сітки в кількості 20 шт. на суму 500 гривень, риболовецькі сітки в кількості 35 шт. на суму 8750 гривень. Також пошкодили майно: поломали столи, меблі та шляхом підпалу знищили вагончик охорони вартістю 8000 гривень з особистими речами.
Всі ці діяння проводилися в присутності голови районної ради Піддубного М.І., який заявляє, що він є патріотом України і пообіцяв,що за кілька місяців відновить роботу Барського хлібокомбінату та Барського спиртзаводу, що смішно, адже там є власники.
Всі ці незаконні дії проводились на благо місцевих браконьєрів, які роками незаконно ловили рибу, не сплачуючи ніяких податків і зустріли «правий сектор», як народних месників,хоча всі жителі сіл вважають їх бандитами, для яких закон не існує, про що вони прямо і кричали, що закон це вони. Але при цьому не забувають про матеріальне, під виглядом боротьби з корупцією та злочинною владою, сказали власнику для позитивного вирішення питання необхідно суму в євро декілька десятків тисяч, але не гребують і малим: викрали мішок риби, ремні, корсетки, ножі, фонарики, рибальські сітки та інше.

Дякуємо новій владі за кращу Україну.

Жителі Барського району Вінницької області.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Все эти твари выходцы из ваших краев.Беркут свой гнобили….а теперь твари сами ебитесь

  2. Беркут и ВВ на колени ставили? Теперь становитесь сами на колени и просите пощады, может услышат…

  3. Проясніть будь ласка, хто засновник ТОВ “ГЛИНЯНКОФФ”, співзасновники, члени товариства, уставний капітал,скільки часу ТОВ займається бізнесом, які сплачуються податки … Одним словом хто папа, хто кришує,куди йдуть грошенята, хто кого підтримував в буремні часи? От і складеться повна картинка. За просто так морди зараз не б”ють!

  4. Марко, за разбитую морду согласно Уголовного кодекса, полагается статья. Или Уголовный кодекс распространяется только на Донбасс? Или только на москалей? С такой логикой скоро по морде дадут тебе и жаловаться будет некуда.

  5. Не сцы фраер, все получат по делам своим. А козломордые и их сатрапы ваще в ответке до конца дней своих.

  6. Глинянкофф ебаная фирма по промысловому вылову рыбы,имея ментовскую крышу ловят в нерест сколько хотят и где хотят,народ щимят, детей гонят и при том что это река а не орендный пруд.Народ пожаловался и понеслось.А имущество конфисковала рыбиспекция и лодки и сети и т. п.Кому интерестно зайдите на их сайт и почитайте кого и когда задержали и сводки МВД Винницкой обл. а ПРАВОМУ СЕКТОРУ — СЛАВА СЛАВА СЛАВА

  7. яка брехня?Розказував мені учасник подій , що поргромили все, побили охороників,спалили вагончик- це вже бандитський вчинок, треба було просто визвати рибінспекцію, а такі вчинки не допустимі, якщо ми хочемо жити в нормальній державі.Всі повинні відповісти за свої вчинки, як з тої так і з тої сторони, а те — що ту річку постійно бомбили браконьєри, це факт і вони поскаржалися, а ці не пускали, ось вам конфлікт.Буде не справедливо, якщо ті хто порушує закон буде використовувати революцію в особистих цілях..

  8. Для Одессы и остальных дауннецких уебанов, Винница это центр, а не западная Украина, бандерлогов тут не любят так же как и кацапов, учите географию и историю.

  9. СМИ: “Правый сектор” разгромил несколько офисов в Першотравенске

    Вечером в четверг к Першотравенскому горотделу милиции подъехали десять автомобилей иностранного производства, из которых вышли около 50 вооруженных мужчин в камуфляжной форме и черных шапках с разрезами для глаз. Мужчины заявили, что они якобы проводят “отработку города Першотравенска по вопросу борьбы с незаконным оборотом наркотиков”.

    КИЕВ, 23 мая — РИА Новости. Боевики экстремистского движения “Правый сектор” и спецподразделения “Днепр-1” заблокировали горотдел милиции Першотравенска в Днепропетровской области Украины, разгромили несколько офисов в городе и избили четырех людей, передает в пятницу украинское информагентство УНИАН со ссылкой на областную милицию.
    Радикальное националистическое движение “Правый сектор” связано с националистической партией “Свобода”, которая после смены власти на Украине входит в правящую коалицию. Сейчас радикалы участвуют в подавлении протестов на востоке Украины. Генпрокуратура РФ ранее передала в Интерпол материалы для международного розыска Яроша, против которого в РФ возбуждено уголовное дело за призывы к террористической деятельности. Москва неоднократно призывала Киев разоружить незаконные вооруженные формирования, в том числе боевиков “Правого сектора”.
    Вечером в четверг к Першотравенскому горотделу милиции подъехали десять автомобилей иностранного производства, из которых вышли около 50 вооруженных мужчин в камуфляжной форме и черных шапках с разрезами для глаз, которые заблокировали помещение. По данным милиции, мужчины заявили, что они якобы проводят “отработку города Першотравенска по вопросу борьбы с незаконным оборотом наркотиков”.
    “Мужчины, которые назвались сначала представителями “Правого сектора”, а затем сотрудниками спецподразделения “Днепр-1” заблокировали Першотравенский горотдел милиции, после чего поехали к одноэтажному дому по улице Комсомольской, где разгромили несколько офисов и нанесли тяжелые побои четырем гражданам”, — сообщили в милиции.
    По данному факту открыто уголовное производство по статьям “хулиганство”, “умышленное средней тяжести телесное повреждение”, “умышленное тяжкое телесное повреждение”, “похищение, присвоение, вымогательство документов, штампов, печатей, завладение ими путем мошенничества или злоупотребления служебным положением или их повреждение”, “разбой”. Ведется досудебное следствие.

  10. Говори, говори моя губонько. Скоро і зулуска підтягнеться. А хлопці роблять добрую справу. Все в руках народу та народного правосуддя. Мінти себе дискретували бо пішли в мусарню аби “решать вапроси”. Дорішались. Тільки люстрація та людська довіра. По старому вже не буде. Не виходить по закону — патріоти України вирішать по справедливості. Вже суки не сховаєтесь ніде. Доречі, як виконується рішення обл. сесії щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб причетних до набору тітушок та подальшої відправки їх до Києва у січні-лютому цього року. Вже встановили тих хто проплачував подібні вояжі? Щось СБУ не дуже поспішає, може керівник гадає що він у області довічний чекіст? Було б краще це зробити службі, бо людський гнів перепон немає. Слава Україні!

  11. Доброго дня шановні, перед тим як писати цю брехливу статтю спочатку вам треба було зібрати свідчення жителів села та мешканців м Бар. Що ці охоронці плаваючи на човнах вимагали гроші у рибалок які там рибачать,сам в цему переконався перебуваючи на рибалкі.Підпалив човен з човна вийшло двоє невідомих осіб,представились охороною жмеринського водосховища пред’явили посвідчення і кажуть якщо ви не сплатити суму у розмірі 30 гривень з одного місця (так званий білет)то ми вас виженем або визвемо міліцію. Бо кришує їх співробітник міліції (Вишневський).сперечаючись зімною вони сідали в човен і погрожували мені та моєму 12 річному сину, що вони повернутся ще з декількома охоронцями і тоді я буду змушений заплатити ,або заберуть у мене вудки.Я був змушений покинути місце рибальства боячись фізичної розправи.Іншого разу перебуваючи на рибалкі став свідком знімання сітки та перегружання риби в ам волинець з причепом який возить рибу на місцевий ринок.І про коноплі які зростали біля свинокомплексу для підкидання місцевим непокірним теж (Вишневського) і не розповідайте нам казки які ви чесні.Так якщо є бажання ПРОШУ приїхати цього року в період нереста і побачите який промисловий вилов риби.Прошу взяти до уваги УПБОЗ .Скільки можна терпіти ці злочинні незаконні схеми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ