Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. «В настоящий момент еще раз переварим всю информацию и будем разбираться», — сказал Белоус о своих последующих планах. ХЛОПЦІ ЗАВЗЯТІ МОЛОДЦІ В ВАС ВЕЛИКЕ МАЙБУТНЄ, АБО ДОВГЕ…..

  2. A пiдскажiть, Тхорик начальник ДВП чи ПДВ в мiлiцii, а може ППС, бо хвалиться що начальник, а чим керуе пояснити не може.

  3. Михайло Олександрович обновіть сайт ДФС у Тернопільській області “Керівниво територіальних органів ДФС” бо прості люди незнають хто є керівниками чи виконуючими обовязків територальних органів ДФС

  4. Гандон ти Тхiр (Тхорик), а не НАШАЛЬНIКА, це точно, це всi тобI скажуть можеш не сумнiватись.

  5. Піттримую Борщів, Тхорик рідчайше гімно, ходить і всім розказує, що скоро буде полковником. Цікаво скільки він звань отримав достроково!?

  6. Можемо клопотати про дострокове звання для Тхорика — ефрейтор, але I це для нього забагато.

  7. Я НЕ РОЗУМІЮ, ЯК ТОЙ КОМЕНДАТ ХОЧЕ ПО НОВОМУ ПРАЦЮВАТИ КОЛИ В СЛУЖБІ ЗАЛИШИЛИСЬ ТАКИЙ БАЛАСТ, ЯК ТХОРИК, ВЕГЕРА, МАХНОВЦІ-ЗАРОБІТЧАНИ ВІННИЦЬКО-ЖИТОМИРСЬКОГО ІГА НА ЧОЛІ ІЗ АТАМАНШОЮ “МУСЕЮ”. ХІБА З ТАКИМИ КАДРАМИ ЗАПРАЦЮЄШ ПО НОВОМУ, ПОДОЛАЄШ КОРУПЦІЮ? а МОЖЕ ЦЕ НІКОМУ НЕПОТРІБНО, ГА ІГОР ЮЛІЙОВИЧ? ЩО ЗМІНИЛОСЯ З ВАШИМ ПРИХОДОМ? НІЧОГІСІНЬКО!!!

  8. Ну чого ви до мене вчіпилися, дякуйте, що хоч на роботу показуюсь і нічого не роблю, але скоро все зміниться ви ще будете в мене проситись.

  9. Це тобi Тхорик не допоможе, щоб не казали I не писали треба тим, що не тоне “Г” не бути.

  10. Чого ви Тхорика вчепилися? Нормальний пацан. Ви би краще обговорювали питання про злодійство того старого кнура Воробця. Всім відомо що при наявності власноі столовоі, працівникам податковоі ніде пообідати. Тому змушені ходити по місту, втрачати час на пошуки місця для обідньоі перерви. Але це мабудь зовсім не хвилює колишнього в.о. голови — Воробця, який наглим чином для власних потреб вивіз з податківськоі столовоі стіл з “нержавійки” (розділочний стіл) на якому розробляли м’ясо і продукти. Просто захотів і вивіз. Ігоре Юлійовичу зверніть будь ласка увагу на діі того позорника Воробця, який вже так закрався що дальше нікуди. Камінь, який купували на облаштування сходів при вході в податкову — Воробець заникав, ялинки, які мали би рости біля податковоі — заникав, стіл зі столової — також розчинився в повітрі. Може пора покласти край його махінаціям? Чи попросити активістів “Правого сектору” щоб допомогли?
    Чи може таким чином Воробець наповнює бюджет, здаючи металобрухт?

  11. Дякую Правому сектору, що заступились. Я всiм кажу, що я нормальний пацан, а вони смiються i пишуть, що Гавно! Ну може трохи про iнших почнуть писати бо нема вже спасу!

  12. Після революції нічого не змінилось. Таких жуліків та пройдисвітів як Геньо Горобчик і далі призначають на посади.Люди гинуть, а він і далі купляє посади за кошти які йому накосила вінницька бригада,коли він був в.о. З його інтилектом тільки керувати в ДФС. Воробець вже взмозі відрізнити дебет від кредиту. А заодно скажіть де він ховає свій джип Ауді Q-7 віджатий під час перебування на посаді в.о.Треба подивитись на результати перевірок проведених податковою, коли геньо був в.о. і стане зрозуміло куди пішли бабки.Я думаю прокуратурі то буде цікаво.

  13. Новий хамський перл від хряка-Воробця. Шановні платники подаків! Читайте і знайте якого хама ви годуєте. Не так давно Воробець на фірмі “Наша ряба” на вул. Бродівській взяв на халяву 2 ящики курей. Нагрузив представника “Нашої ряби” Василя на п’ять ящиків, але той дав лише два. Але вдумайтесь! Воробець сказав що ті кури потрібні для потреб АТО!!! Потім ці кури закупив його друг — директор відпочинкового комплексу “Росинка” і вони “поїхали” прямою дорогою на новобудову Воробця у с. Байківці для робітників, які працюють на будівництві його “скромної” хатинки. Ну не сволоч? Вже на крові заробляє. Такого хамства ще світ не бачив. Пане Бабій, а вам відомо чим ваші підлеглі займаються? Тримайте того скаженого пса на короткому поводку!!!

  14. Я знаю про їхню дружбу. Ґенко Воробець вже давно “користується послугами” свого друга Василя — преставника фірми “Наша Ряба”. Часто бере нахаляву курятину. Напевно реклами по телевізору надивився. Сам Василь каже що достав вже його, скоро піде і його заложить куда треба. І коли вже він наїсться? Знаю також що недавно Воробець заставив його їхати в Кам’янець-Подільський за машиною для жінки Воробця. І знов на халяву. Хоч би копійку на бензин дав. Рожденный брать — давать не может, не умеет и не хочет.

  15. женіть в шию всю цю сволоту. починаючи від коменданта і закінчуючи деякими ”інспекторамиґґґ2

  16. Кумовство процвітає — Бабій взяв на міліцію свого кума Василька, і ці нові такі самі хапуги — лише на карман хочуть, такса зросла до 40-50%, самі живуть на казенних квартирах (службових де колись були чоловічий та жіночий “гуртожитки”), всі ремонти за рахунок підприємців, …

    Пора вже цих бізнесменів з податкової в шию гнати

  17. Що заслужили то і маєте. ще все попереду. ще не так будете скавуліти від спілкування зі своїми земляками!

  18. Як там у Бучечі проводить керівництво Міхал Яцина. Він хоть трохи чогось навчився в податках, чи тільки як завжди шукає вільні вуха та заправляє пездунця який він крутий. Послухаєш це все і переконуєшся, який він тупий. Як така бездар побувала на керівних посадах в тернополі, бережанах, зборові а тепер в бучачі, Сміх тай годі. Ось який нині рівень податкової служби. Усіх нормальних та порядних порозганяли донецко-вінницько-житомирські під час свого правління. Залишились тільки сраколизи та послушні раби. Заробітчани пішли, правда не всі, а новоприбулий начальник Комендат не змінив нічого не повернув порядних професіоналів до роботи, а працює з тим нафталіном, який не має власної думки та гідності та готовий служити будь-яким запроданцям лиш би залишитися на роботі. Ганьба!!!

  19. А про Кременецьке Межигiря Мiщука щось мовчите, чи може на зарплату все побудував та регулярно гостей приймае, чи вiн не мiсцевий?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ