Человек не терпит насилия!

УКРАЇНА ЗМІНИЛАСЯ, А ЛЮДИ ВСЕ ТІЖ САМІ. КАНДИДАТ НА ПОСАДУ НАЧАЛЬНИКА УБОЗ УМВС УКРАЇНИ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Колесник Сергій Павлович, на даний час обіймає посаду начальник сектору управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області. Раніше обіймав посаду заступника начальника УБОЗ УМВС в області по напрямку боротьби з ОЗГ загально-кримінального спрямування.

Тіньова, корупційна та злочинна діяльність.
Автомототранспорт. Має підконтрольну станцію технічного обслуговування автомобілів, на якій розчиняється частина викрадених автомобілів області, пошук яких входить до завдань його підрозділу.
У 2007році організував злочинну групу, яка діяла на протязі тривалого часу та спеціалізувалася на викраденнях і переобладнаннях престижних транспортних засобів іноземного виробництва.
Патологічно полюбляє дорого коштовні машини та мотоцикли, частину з яких отримує в особисте користування від представників злочинного світу. Приклад : отримав від громадянина Гнібіденка О.І., який знаходився під слідством, зареєстрований на нього автомобіль «Тайота Лендкраузер» державний номер 00719К, на якому пересувався тривалий час. На даний час пересувається на автомобілі представницького класу, який належить лідеру організованої злочинної групи «Рудеші». Такий обмін автівок робиться постійно.
Ігровий бізнес. Тривалий час підприємство ТОВ «Бонус-груп» «тримало» левову частку підпільного азартного бізнесу на Кіровоградщині, 50% уставного капіталу належить жінці – Валентині Колесник. При зміні законодавства злочинний бізнес не зник, а трансформувався в підпільний і існує по теперішній час.
Агентурно-оперативна робота. Причетний до несанкціонованого витоку інформації з обмеженим доступом, яка в подальшому призводила до неможливості ліквідувати стійкі організовані угруповання. Стоїть на постійній заробітній платні у одного з лідерів ОЗГ, яка в минулому займалася тяжкими злочинами загально-кримінального спрямування.
Як оперативний працівник, повинен був мати агентурний апарат, був викритий в злочинному привласнені грошових коштів, які повинні були йти на заробітну платню агента.
Трансплантація органів. Особисто приймав участь в доставці до міста Києва в приватний медичний заклад громадян реципієнтів, в яких видаляли органи в якості погашення неіснуючих мнимих боргів. Прикладом є випадок з громадянином Сотніком С.О. в якого встигли видалити нирку, за «нечистий» автомобіль, придбаний в «автомобільній» ОЗГ.
Чорне рієлтерство. На сьогоднішній день є однією з самих заможних людей в області, є власником декількох домів, десятка квартир та сімох ресторанів першої категорії. Є власником мережі ресторанів «Круг»: «Старий круг», «Новий круг», «Чорний круг», тощо, які булі привласнені шляхом тихого «рейдерського» захоплення, за неіснуючі борги в бізнесменів міста.
Причетний до незаконного заволодіння квартирами мешканців міста та області, використовуючи незаконні дії приватного нотаріуса.
Хабарництво. Отримання хабарів за підкинуті наркотики. Приклад, зубний лікар Кравченко Геннадій Феліксович, який працює в м. Кіровограді. Коли він їхав на своєму автомобілі, працівниками УБОЗ в його автомобілі знайшли пакетик з якоюсь сумішшю та тривалий час утримували в СІЗО Олександрівського району і випустили лише тоді, коли вся родина скинулася і заплатила Колеснику С.П. хабара в сумі 30000 доларів США.
Рейдерські захоплення. Приймав безпосередню участь в рейдерському захопленні цукру Новоукраїнського цукрового заводу, за що отримав автомобіль «Мерседес Бенц – 550» державний номер ВА0036КМ, який оформлений на родичку члена ОЗГ «Рудеші» — Руденко Лідію Йосипівну, 1948 р.н.
Вимагання (Рекет). Розробив жорстку систему вижимання поборів з місцевих бізнесменів, в якій платять як постраждалі, за повернення майна, якого вони лишилися в наслідок дій шахраїв, так і самі шахраї, які попалися за незаконні дії. Особисто катував бізнесмена Дубницького Олег Віталійовича, який після повернення чергового «Колесниківського» допиту повісився.
Забіяка. Має схильність до зловживання алкогольних напоїв. Двічі проявляв себе в якості забіяки під час вживання горілчаних напоїв в найдорожчому ресторані міста «Джунглі». Двічі отримував легкі тілесні ушкодження від працівників СБУ.
Незаконний обіг наркотичних засобів. Причетний до наркотрафіка, який проходить через територію Кіровоградської області та до розповсюдження наркотичних засобів на території міста, що є значною статтею прибутку. Приклад: колишній підлеглий Колесника С.П. (Правосудько Р.) був затриманий та осуджений за незаконний обіг наркотичних засобів. Взяв на себе все, щоб прикрити Колесника.
Незаконний обіг фальсифікованих горілчаних виробів. Постійно здійснював і здійснює контроль за розподілом та перерозподілом фальсифікованих горілчаних виробів. Приклад: завод «Бліг» м. Олександрія.
Особисті риси характеру. Перше стягнення отримав будучи курсантом в школі міліції, за залишення товариша в стані небезпечному для життя й здоров’я, який отримав ножове поранення під час вечірнього повернення із звільнення, в пункт дислокації.
Хитрий, користолюбний, нещирий, в любих діях бачить тільки особистий зиск, друзів не має, підтримує стосунки з навколишніми тільки з метою корисливих спонукань, безпринципний, приймає позицію виключно з боку вигоди та меркантильного інтересу. З метою підтримання позитивного іміджу використовує сімейний стан, всюди показує, який він «люблячий батько».
Політична складова. Аморфний, без принципово захищає інтереси любо правлячої політичної сили, нещадно знищуюче все протилежне, навіть якщо її представники раніше були його друзями.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Заступник начальника ГУБОЗ МВС України полковник міліціїСтрижак Віталій Олександрович є друзякою Колесника С.П., разом вчилися. Ось вони й пропрацювали варіант, поки В.О. начальника УМВС в Кіровоградській області теж друзяка, а інший друзяка в ГУБОЗі, проштовхнути “поважну людинку” в начальники УБОЗ УМВС. Скільки ж це грошенят отримав пан Стрижак В.О.?

  2. Так кто знает, назначили Колесю, или нет, а то уже всем рассказал, что уже назначен и всех разорвет, вернее всем розорвет на немецкий крест.

  3. Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков назначил полковника милиции Алексея Руденко начальником Главного управления по борьбе с организованной преступностью. Как отмечают источники в МВД Украины, Алексей Руденко является креатурой первого вице-премьера Украины по силовому блоку Виталия Яремы. Так, Руденко являлся заместителем Яремы в бытность последнего начальником Главного управления МВД Украины в Киеве.
    Все,Сергей Павлович, народ ЖДЕТ ВАС. НА ГРМЖДАНКЕ.

  4. Прикол ситуации заключается в том, что Колесник занес бабла кенту в ГУБОЗ и хотел с четвертого раза стать начальником. Ан нет, тут и начальник ГУБОЗа новый, и новая кадровая комиссия созданаМВД в по назначению новых руководителей. И в ВВБ на героя гавна полны воз. ПОэтому не бывать ему в УБОЗЕ, хотя бы из философских постулатов “Два раза в одну воду не войдешь. Да и розыске ему не долго. Всех переколотил и рассорил. ВОт ВОт нового начальника назначати и многих попрут на пенсию.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ